Şimdi Ara

Tv Önerisi Yardım Lütfen 5 model arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba evime tv almayı düşünüyorum 65 ekran önceliğim lig maçlarını izlemek ve günlük karasal yayından tv ye bakmak bu manada en mantıklı tv hangisi sizce evimde şuanlık internet bağlantısı yok o yüzden dijital platformlar haftada 1 belki açıyorum 4 model arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz

Lg 65QNED80T6A indirimle 41bin tl bandında bulunuyor (5 bin tl yakıt hediyesi var ekstra)

TCL 65C745 65" 165 Ekran Uydu Alicili 4K Ultra HD

Google Smart Gaming QLED TV 38.000₺

TCL 65C845 65" 165 Ekran Uydu Alicili 4K Ultra HD

Smart LED 50.000₺

Grundig 65GHO9700 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart OLED TV,Uydu Alicili 41.000₺

Grundig 65GHO9900 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart OLED TV,Uydu Alicili 55.000₺

bütçem hepsine el veriyor Grundig 9900 serisine daha çok olumlu bakıyorum ama bayilerde ki satış temsilcileri çok kafamı karıştırıyor o yüzden sizlere danışmak istedim lg o led 70 bin bandında o kadar yüksek bir model de almak istemiyorum

şimiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanemre65 -- 11 Ağustos 2024; 4:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 hz tv yok mu bu paralara ?

• www.vatanbilgisayar.com
    PHILIPS 65PML9008 65inc 164 CM 4K UHD MiniLED Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-65pml9008-65inc-164-cm-4k-uhd-miniled-android-tv-dahili-uydu.html

www.vatanbilgisayar.com
    Grundig 65GHQ9500 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart QLED TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/grundig-65ghq9500-65inc-164-cm-4k-uhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

• İçlerinden açık ara en iyisi TCL 65C845

• Bu konuda destek olacak deneyimli abilerimiz yok mu

• kaplanemre65 K kullanıcısına yanıt

Tcl c845 tv ayarinda bir tv yok piyasada. Oledler bile hikaye. Ben c745 kullaniyorum. Hep gozum c845 de kaldi. Aradığın tim özellikler o tv de. Harika bir ses sistemi, ust düzey miniled, dolby vision, 120 hz oyun tv, 2000 nitt paraklik, gpogle tv. Yok yok

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Bugün media market uğradım bu tv sordum 5 para etmez dediler ekrana vurdu görüntü beyazlaştı parayı çöpe atarsın lg q led al dedi kafam çok karışık ya grunding o led canlı canlı gördüm görüntü kalitesi hepsinden daha iyi gibiydi

O çalışan medimarkt degil bir markanin çalışanidir. Phillips olsun, lg olsun, samsung olsun onlarin çalışanları var. Resmen kendi markalarını satmak pislik yapmislar. Tabi sana kalmış kime inanacağım. Ornek verelim 75c745 qled bir tv dir. Fiyati 50 bin TL civarı. Bu tv nin rakibi samsung 75qn85d dir. Fiyati 80 bin civar. Samsung bu tv nin qled panelini tcl den alir. 30 bin kar koyar sana satar. Olay bu. Ustelik samsung da dolby vision ve google tv özellikleri yok. Gelelim c845 e. C845 ayarinda samsung ve lg de bir tv yok. Oled alırsan anca c845 ile yarisabilir. Oledlerde ki yanık sorunu cok buyuk bir dert.

Ayrica 4k filmler seyretmiyecekseniz, amac karasal yayinlar ise tcl 65p735 be size yeter artar. Dun 25 bindi fiyati

Peki hocam grunding o led olan model e ne dersin ? Onunla ilgili görüşlerin nelerdir bu cihazda f/p olarak bayağı öne çıkıyor

Yukari da yazdim. Ölenlerden ekran yanığı sorunu var. Karasal yayınlarda tv logolari surekli acik olduğu için o bolgeler yanıyor. İncelik, zarafet , kalite var ama her şeyin bir negatif yönüde var.

Size satıcı pazarlama taktiği yapmış.

Ekran muhtemelen VA panel çünkü. Dokununca o şekilde beyaz olur hocam. Size önerdiği tv'den daha fazla komisyon alacak muhtemelen (Kimsenin hakkına girmek istemem, Şahsi düşüncemi paylaştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 12 Ağustos 2024; 13:51:3 >

Bugün bu model indirime girdi 51.200₺ ye aldım bakalım inşallah pişman olmam Samsung 65QN700C 65" 163 Ekran Uydu Alıcılı 8K Ultra HD Smart Neo QLED TV

Hayırlı olsun. Guzel fiyat. Oyun oynamiyacaksaniz guzel tv. Birde xiaomi tv box alir kullanırsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.