Şimdi Ara

İki adet Led Smart Tv arasında kaldım ! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutfakta kullanmak için 24 İnç Smart Tv Almaya kara verdim ! 22 inç de işimi görür ama uydu alıcılı smart özellikli seçenek yok.

Yaptığım aramalarda ekonomik olarak iki marka ve model arasında kaldım

1- Toshiba 24WL2A63DT 24" 61 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

2- LG 24TL510S-PZ HD 24" 61 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon

Özellikleri birbirinde farklı Daha önce 2013 sonlarıda LG 42LA660S 107 cm CINEMA SMART 3D FULL HD LED TV aldım Güncellemeyi 2017 de kestiği için Kendi İnternet tarayıcısı üzerinden Facebook bağlanmak istiyorum ancak tarayıcınızın güncel değil diye bağlanamıyorum onun için Lg konusunda böyle bir handikap var Toshiba konusunda da fazla bilgim yok.

Birinde olan özelik birinde yok ah keşke dememek için

En nihayetinde hangisini tavsiye edersiniz ?

• Yok mu İki Tv marka ve modelini bilen kullana ve arasında mukayese yapabilen bir arkadaş ?

• Toshiba vestel bizim has vestel. Tv bölümü nü vestel aldi.

Lg yi bilmiyorum 2 cihazida karşılaştırma yapamam. Fakat su onemli hicbir firmada garanti suresi geçtikten sonra guncelleme desteği bekleme 7 senelik tv ye bekleme yani firma politikasi sürekli guncelleme versen yeni cihaz satamazsin.

Bur başka forum var bu isten anlayanlar oraya göç etti orda tavsiye veriyorlar.buralar reklamcilara satıcılara kaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Ocak 2021; 19:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Toshiba vestel bizim has vestel. Tv bölümü nü vestel aldi.

Lg yi bilmiyorum 2 cihazida karşılaştırma yapamam. Fakat su onemli hicbir firmada garanti suresi geçtikten sonra guncelleme desteği bekleme 7 senelik tv ye bekleme yani firma politikasi sürekli guncelleme versen yeni cihaz satamazsin.

Bur başka forum var bu isten anlayanlar oraya göç etti orda tavsiye veriyorlar.buralar reklamcilara satıcılara kaldi.

Kalite olarak LG daha iyi gibi sanki ! Kendinden uydu cihazlı 22 İnç smart özelikli ve altı bu iki model dışında seçeneğim yok.

• iki modelide kullanıyorum

lg ekran ve ses olarak toshibaya göre çok daha başarılı

toshiba menü ve kanal geçişlerinde çok seri

iki tvyi de alan pişman olmaz ikisi de küçük ve smart emin olun 50'' tvden daha kullanışlılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.