Şimdi Ara

TV OUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün Bütün Gün TV out ile uğraştım yok kardeşim olmuyor.
    Asus'un Kendi Sİtesindeki Forumlardada Aynı Probleme Karşılaşan bir çok kullanıcı Var....
    En sonunda Farklı Programlarla Çok az bir görüntü almayı başardım ama görüntü çok berbat hiç bişiy anlaşılmıyor..
    Sizdede böyle bir problem varmı?
    yada Böyle Bir problem vardı Çözdüm diyen Arkadaş varsa Problemi nasıl çözdüğünü anlatabilirmi???
    Saygılar...

• Farklı programlar kullanmana gerek yok.Tüm Gf4 lerde Nview özelliği var zaten.Masaüstüne sağ tıklayıp özellikler-ayarlar-nvidia-Nview e gelip önce 1 kez ''görüntü birimlerini algıla''butonuna basıp sonrada ''çoğalt''kutusunu işaretleyip uygula demen yeterli...görüntü siyah beyaz olursa Ntsc olan yeri Pal B yapman gerek.kolay gelsin..Bu arada Tv iyiyse Divx izlemesi çok güzel oluyor..:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erginates</i>
    <br />Farklı programlar kullanmana gerek yok.Tüm Gf4 lerde Nview özelliği var zaten.Masaüstüne sağ tıklayıp özellikler-ayarlar-nvidia-Nview e gelip önce 1 kez ''görüntü birimlerini algıla''butonuna basıp sonrada ''çoğalt''kutusunu işaretleyip uygula demen yeterli...görüntü siyah beyaz olursa Ntsc olan yeri Pal B yapman gerek.kolay gelsin..Bu arada Tv iyiyse Divx izlemesi çok güzel oluyor..:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

<font size='3'>Eerginates +1</font id='size3'>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS SMART TV INPUT LAG SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.