Arkadaşlar boş yeri olan grup var mı? Konulardakinin hepsi dolmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar boş yeri olan grup var mı? Konulardakinin hepsi dolmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
grup kaç kişiden oluşuyor? Herkes 1 cihaz mı kayıt ediyor nasıl oluyor. |
Ben de bilmiyorum hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende katılabilirim grup oluşturulacaksa hocam toplam fiyatı kişi sayısına böleriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grup kurmayı bilen varsa olur hocam ben bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özele whatsap numaramı yazdım, ekle hocam, grup kuralım. Sayı tamamlanınca satın alıp, bölüşelim. Gruba girmek isteyen numarasını atsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varkenyokken -- 15 Eylül 2023; 11:6:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Grup varsa katılabilirim. |
Yıllık var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende katılabilirim yıllık varsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 9 Ocak 2024; 7:6:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1 yıllık tv+ üyeliği için biz 3 kişi olduk 1 kişi daha lazım gruba katılmak isteyen arkadaşlar pm den iletişime geçebilir. |
Alabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yıllık premium üyeliğe gelmek isteyen arkadaşlar pm den ulaşabilir |