Şimdi Ara

TV Satın Alma Rehberi (Son güncelleme 24.01.2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
19
Favori
52.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acanaksoy

kuzenlerimin firmaları falan var da, faturayı kullanma meselesi nasıl oluyor? açıklayabilirsen sevinirim...

bu arada pm için saol, ( aldıın yere gttm ctesi gel ddiler ;) )

tv nin faturasini onlarin adina kestiriyorsun.onlar ay sonu tv nin kdv tutari kadar odeyecekleri kdv den dusuyorlar boylece misal 1000 tl kdv odediysen 1000 tl devletten geri aliyorsun.
    tabii senin de kuzenlerinden 1000 tl alman lazim ama dersin 1000 olmasinda 700 olsun kuzende 300 kazanin yine karin olur : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 25 Ocak 2012; 10:19:56 >
  • Oncelikle tesekkurler shutter arkadasim bu konu icin. Bende mayista evleniyorum kismetse ve bi aralar bi tv almayi dusunuyordum. Aklimdada uzun zamandan berİ samsungun 46" 7000-8000 serileri vardi. Fiyat olarakta max olarak 4000tlyi gozden cikardim. Fakat yazilarinizi okuyunca samsungtan vazgecer gibi oldum. Samsungun beni cezbeden tarafi cok renkli ve canli olmasi. Bunun yaninda da tv seyretmek birazda goz zevki oldugu icin tasarim olarakta cok hosuma gidiyor.
    Ben genelde sd yayin ve dsmartin hd yayinlarini seyredicem. 3d yayinlari nadiren seyrederim heralde. Hd Filmleri mediaplayerdan oynaticam bu yuzden sorunum yok fakat ps3 cok oynayan bi kullanici oldugumdan bu biraz kafami karistirdi.
    Samsungu neden tavsiye etmiyorsunuz acaba?Birkac olumsuzluktan bahsetmissiniz ama acikcasi ne anlama geldigini tam bilemiyorum o yuzden sormak istedim. Bahsettiginiz seyler gozun cok zor gorebildigi ufak tefek seyler mi yoksa belirgin eksikliklermidir.
    hx720 ve nx 720 den hangisini tavsiye edersiniz ve bunlarin d8000 e oranla artilari nelerdir acaba? Yada bu tvleri karsilastirabilecegim bir site mevcutmu acaba ?
    Simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Acaba smart tv özelliği ile bilgide verebilir misiniz? Smart tv ile tv'den gazete okuyabilir miyiz? Sizce smart tv önemli bir özellik midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 25 Ocak 2012; 21:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Acaba smart tv özelliği ile bilgide verebilir misiniz? Smart tv ile tv'den gazete okuyabilir miyiz? Sizce smart tv önemli bir özellik midir?

smart tv..3d..codec destegi..vs vs iviz zivir icin tv alinmaz..alinsada saglikli faydalanilmaz.eger ki bu kriterler sizin tv seciminizi etkiliyorsa hic tv almayin bence..tv seciminde bir kullanicinin secim kriterleri..
    1.2d resim kalitesi
    2.sd yayin kalitesi
    3.oyunlarda ki input lag degeri ( eger oyuncuysaniz )
    4.satis sonrasi musteri memnuniyeti olmali.

illa smart tv vs istiyorsaniz onlarida tvnize ekleyebileceginiz oynaticilar mevcut.ancak tv 1 kez alinip dunyanin parasi veriliyor.sonra 100-200 tl lik bir oynatici icin parasini hak etmeyen tv ler aliniyor.karar sizin.
    misal gidin samsung alin 1 olu pixel ciksin sonra yok 5 cm icin de bilmem kac daha olu pixel olmasi lazim yok cluding sorunu yok bu tv de vs diye ugrasin durun.sony de tv nizi aldiktan sonra bir sorun gordugunuzde yetkili servis evinize yeni tv ile geliyor sorgusuz sualsiz degisim.benim anlatmaya calistigim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Oncelikle tesekkurler shutter arkadasim bu konu icin. Bende mayista evleniyorum kismetse ve bi aralar bi tv almayi dusunuyordum. Aklimdada uzun zamandan berİ samsungun 46" 7000-8000 serileri vardi. Fiyat olarakta max olarak 4000tlyi gozden cikardim. Fakat yazilarinizi okuyunca samsungtan vazgecer gibi oldum. Samsungun beni cezbeden tarafi cok renkli ve canli olmasi. Bunun yaninda da tv seyretmek birazda goz zevki oldugu icin tasarim olarakta cok hosuma gidiyor.
    Ben genelde sd yayin ve dsmartin hd yayinlarini seyredicem. 3d yayinlari nadiren seyrederim heralde. Hd Filmleri mediaplayerdan oynaticam bu yuzden sorunum yok fakat ps3 cok oynayan bi kullanici oldugumdan bu biraz kafami karistirdi.
    Samsungu neden tavsiye etmiyorsunuz acaba?Birkac olumsuzluktan bahsetmissiniz ama acikcasi ne anlama geldigini tam bilemiyorum o yuzden sormak istedim. Bahsettiginiz seyler gozun cok zor gorebildigi ufak tefek seyler mi yoksa belirgin eksikliklermidir.
    hx720 ve nx 720 den hangisini tavsiye edersiniz ve bunlarin d8000 e oranla artilari nelerdir acaba? Yada bu tvleri karsilastirabilecegim bir site mevcutmu acaba ?

rica ederim destiva.
    bir kere yazinizda sd kelimesini gorunce direk soyliyim samsungu kafanizdan eleyin.sd yayinlarda kare kare ekranda ki pixelleri saymak esinizin pek hosuna gitmeyecektir.
    samsung evet renkli canli.ama hepsi bu : )
    eger sanssizsaniz ve samsungun problemli bir paneli denk gelirse clouding isiz sizmasi derken butun hevesiniz kacacak.ki bunun olma ihtimali % 80.
    tasarimi hosunuza gitmesini anliyorum ilk mesajda mi ne yazmisim ilk tv arastirmasina ciktigimda zorla 46d800 i aldiricakti kiz arkadasim yaklasik 6000 tl ye.simdi o da diyor iyiki beni dinlememisin diye.
    bir once ki mesajda diger arkadasa da yazdim.panelin dis goruntusu vs icin tv alinmaz..tv alma kriterleri bellidir.bu dediginiz kozmetik ozellikler smart tv 3d vs sadece saticinin kotu tv sini allayip pullayip arastirmayan kullanicilara satmasi icindir..
    diger bir konu yazinizda ps3 kelimeside geciyor.2. kez eleyin samsungu kafanizdan.lg alin sharp alin toshiba alin samsung almayin.cunku samsung piyasada ki en cok input lag degeri tasiyan firmadir.yani oyunlarda siz 1 tusa basarsiniz bunun ekrana yansimasi 1 sn sonra gerceklesir ve hic bir zevk almazsiniz oyundan.
    hx720 ile nx720 arasinda kalirsaniz seciminiz nx720 olmalidir.d8000 e oranla artilarida birisi cahil arastirmayan insanlarin secimi digeri parasinin hakkini isteyenlerin tv si : ) boyle diyim anlarsiniz umarim madem tv lerr hakkinda pek bilginiz yok.
    ilk mesajda da yazmistim.bi gun vatana gittigimde % 25 indirim gununde kasada herkesin elinde samsung tv sira bekliyorlar.saticiya tv almak icinsorulan sorularda malum.abi en cok hertzi olan tv hangisi..tabii ki samsung.en guzel goruntu hangisi tv kapaliyken tabii ki samsung..
    karar sizin ancak ben parami su an ki samsungun tvlerinden hicbirisine vermem.bakalim 2012 de birseyler yapabilecekler mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Oncelikle tesekkurler shutter arkadasim bu konu icin. Bende mayista evleniyorum kismetse ve bi aralar bi tv almayi dusunuyordum. Aklimdada uzun zamandan berİ samsungun 46" 7000-8000 serileri vardi. Fiyat olarakta max olarak 4000tlyi gozden cikardim. Fakat yazilarinizi okuyunca samsungtan vazgecer gibi oldum. Samsungun beni cezbeden tarafi cok renkli ve canli olmasi. Bunun yaninda da tv seyretmek birazda goz zevki oldugu icin tasarim olarakta cok hosuma gidiyor.

rica ederim destiva.
    bir kere yazinizda sd kelimesini gorunce direk soyliyim samsungu kafanizdan eleyin.sd yayinlarda kare kare ekranda ki pixelleri saymak esinizin pek hosuna gitmeyecektir.
    samsung evet renkli canli.ama hepsi bu : )
    eger sanssizsaniz ve samsungun problemli bir paneli denk gelirse clouding isiz sizmasi derken butun hevesiniz kacacak.ki bunun olma ihtimali % 80.
    tasarimi hosunuza gitmesini anliyorum ilk mesajda mi ne yazmisim ilk tv arastirmasina ciktigimda zorla 46d800 i aldiricakti kiz arkadasim yaklasik 6000 tl ye.simdi o da diyor iyiki beni dinlememisin diye.
    bir once ki mesajda diger arkadasa da yazdim.panelin dis goruntusu vs icin tv alinmaz..tv alma kriterleri bellidir.bu dediginiz kozmetik ozellikler smart tv 3d vs sadece saticinin kotu tv sini allayip pullayip arastirmayan kullanicilara satmasi icindir..
    diger bir konu yazinizda ps3 kelimeside geciyor.2. kez eleyin samsungu kafanizdan.lg alin sharp alin toshiba alin samsung almayin.cunku samsung piyasada ki en cok input lag degeri tasiyan firmadir.yani oyunlarda siz 1 tusa basarsiniz bunun ekrana yansimasi 1 sn sonra gerceklesir ve hic bir zevk almazsiniz oyundan.
    hx720 ile nx720 arasinda kalirsaniz seciminiz nx720 olmalidir.d8000 e oranla artilarida birisi cahil arastirmayan insanlarin secimi digeri parasinin hakkini isteyenlerin tv si : ) boyle diyim anlarsiniz umarim madem tv lerr hakkinda pek bilginiz yok.
    ilk mesajda da yazmistim.bi gun vatana gittigimde % 25 indirim gununde kasada herkesin elinde samsung tv sira bekliyorlar.saticiya tv almak icinsorulan sorularda malum.abi en cok hertzi olan tv hangisi..tabii ki samsung.en guzel goruntu hangisi tv kapaliyken tabii ki samsung..
    karar sizin ancak ben parami su an ki samsungun tvlerinden hicbirisine vermem.bakalim 2012 de birseyler yapabilecekler mi.

tesekkurler yorumların icin.samsungu eledim artık.gercektende kimse tavsiye etmiyor.
    birde philipsin 9705 modelini tavsiye ediyorlar.siz ne dersiniz?birde hx720 ile nx arasındaki fark nedir acaba?son olarakta 4 metre mesafe için 46" yukarısı fazlamı gelir acaba?
    zahmet olmazsa bu konulardada yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avedist -- 25 Ocak 2012; 23:50:34 >

• siz sanirim ilk mesaji hic okumamissiniz.tv mesafe ve boyut secimi hakkinda yazdiklarimi okuyun sorunun cevabi orda mevcut.
  • quote:

siz sanirim ilk mesaji hic okumamissiniz.tv mesafe ve boyut secimi hakkinda yazdiklarimi okuyun sorunun cevabi orda mevcut.

Tesekkurler yardimlarin icin. Sony nx720 ile philips pfl9705 arasinda secimimi yapicam.
  • @Shafter

İlk mesajındaki tavsiyen üzerine Philips 40pfl6606 ve Sony Ex520 seçeneklerinde yoğunlaştım fakat piyasada sıfır 40pfl6606 ve 40pfl8605 bulamadım teknosa ve istanbul bilişimde teşhir ürünleri var teknosada 1600 ist bilişimde 1639 fakat 1 yıla yakındır teşhirde oldukları için almaya cesaret edemedim, bu ayarda başka hangi model olabilir açıkçası philips 100 hz olması ve canlı renkleri daha çok hoşuma gitti sony ise 50 hz ve renk konusunda philipse göre daha donuk, 5606 ve 6626 modelleri hakkında düşüncelerin nasıl, bu hafta sonu almayı düşünüyorum tavsiyelerini dikkate alacağım..

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 26 Ocak 2012; 11:24:19 >
  • Hocam Sizin gibi bilgili Birinn Fiyat ve Model tavsiyesi çok onemli benim için. GICIK kapğtıgınız bir yazım - sorum şekli varsa affola.

5 dakikanı ayırıp msj ımı okuyabilirseniz sevinirim.

Öncelikle Evimde 70 Ekran Tüplü Beko marka tv kullanıyorum. DIGITURK yada D-smart üyeliğim yok Şu aralar da Almayı DÜŞÜNMÜYORUM.

TV yi duvara monte edip o eski tv nin dolabından kurtulmak amacım. 25-30 m2 anca salonum

Normal Benjamin Scart girişli Uydu alıcım var %98 frekans la çekiyor.

Benim Kullanım Amacım : işte Annem gil dizi fln izlesin. bende arada divx takar izlerim yada dvd .. MKV izlerim. bu şekilde

Bir de 107 Ekran olmasını cok istiyorum. yada daha büyük de olabilir .

bu 600 hz yazılımla fln diyorlar ben pek anlamadıgım için hz si de yüksek olursa pc yi HDMI dan bağlayınca iyi oluyormuş sanırım.

HDMI bi uydu alıcısı alırım. Normal uydu ile dediğim amaç için kullanabilecegim. Maximum 2000 - 2200 tl civarı MARKA model farketmez ( hisense , seg fln olmadıkca ) bir DUVARA Monte Edilebilen LED TV arıyorum.

ole widescreen den dolayı fazla sorun yaratmıcak bişey.

Öneri yapabilirseniz olmadı yarın vatanbilgisayar dan alırım vtn47 kodu ile yada 1 ay fln bekler alırım bekle derseniz

olmuşken 3 D özelliği de olsun belki paramız olur ilerde d smart baglatırız fln
    Kendinden Uydusu olmasına gerek yok. uydu alıcısı takarım ben. fazla bi hdmi ya da gerek yok 2 tane olsa yeterli Scart girişi olsun. öle işte

Yardım ve Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektafig -- 26 Ocak 2012; 11:37:29 >

• naxterra + bektafig

lg 42lw4500 3d istediginiz butun ozellikler var
    lg 47lv4500 3d si yok sadece fakat buyuk ekran.bence bunu alin.
    sony 40ex520

bu 3 tv den birisini alabilirsiniz.duvara butun bu tv ler asiliyor diye biliorum bu konu ilgi alanim olmadigindan net birsey soyleyemem.saticiya sorarsiniz duvara asabiliniyor mu diye.

fiyat araliginiz dusuk oldugundan bi sinirdaki urunlerden pek birsey beklemeyin uc asagi bes yukari ayni goruntuyu verecektir..
  • quote:

naxterra + bektafig

lg 42lw4500 3d istediginiz butun ozellikler var
    lg 47lv4500 3d si yok sadece fakat buyuk ekran.bence bunu alin.
    sony 40ex520

bu 3 tv den birisini alabilirsiniz.duvara butun bu tv ler asiliyor diye biliorum bu konu ilgi alanim olmadigindan net birsey soyleyemem.saticiya sorarsiniz duvara asabiliniyor mu diye.

fiyat araliginiz dusuk oldugundan bi sinirdaki urunlerden pek birsey beklemeyin uc asagi bes yukari ayni goruntuyu verecektir..

Shafter hocam. 3-4 post oncesi LG avsiye formu olmus demişsiniz.

Onemli olan sizin gorusuuz benim için philips panasonic farketmez

aradıgım ozellik led olursa iyi olur olmazsa da evin her tarafından bakınca Televizyon ole parlamasın yada kara gorunmesin

tavsiyelerinizi beklerim

sizin msj =
    "yorumlariniz icin tesekkurler.aslinda bu mesaji devamli update etmek isterim fakat ne yazik ki bu forumda konu eger ki lg ve fpr degilse hic kimsenin umrunda degilsiniz !
    zaten konu bolumunun adida tv tavsiyeleri degil LG tv tavsiyeleri olmaliydi.
    insanlar 2-3 film izleyip dolaba saklayacaklari bir 3d gozluk icin goruntu kalitesi, parasinin yuzde 30 unu bile hak etmeyen tv lere dunyalarin parasini veriyor. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektafig -- 26 Ocak 2012; 12:17:47 >

• 40pfl6606 buldum tekirdağ depolarında sıfır varmış sence değermi bu fiyata ?

http://www.buroteknik.com/philips-40pfl6606-lcd-televizyon-philips-turkiye-garantili--fiyati_88082.html?ref=akakce&v=1.43.9
  • isin asli dah oncedende yazmistim kendime de tv bakarken hep 3-4 bin tl + tv leri arastirdigimdan dusuk butceli tv ler icin pek bilgim yok.ancak bir gercek var ki 1500-2000 tl araliginda ki tv lerden pek birsey beklemeyin.siz 2000 verip cok ozellik isteyince de lg samsung philipsten baska secenek kalmiyor.sony nin o fiyata alinacak tv si yok.
    philips 5xxx-6xxx
    lg xxlw4500-xxlv4500
    samsung un o fiyattaki modelleri ayni goruntuyu veridid.yani tamami kotu goruntu verir isin asli..bu yuzden ekleyebildiginiz kadar ekleyin kiyin 3000 liraya iyi birsey alin misal 46nx720 2800 gibi rakama geliyor ps3 u satarsaniz ki bu fiyat bedava..
  • Süper bir yazı olmuş, emeğinize sağlık...
  • quote:

isin asli dah oncedende yazmistim kendime de tv bakarken hep 3-4 bin tl + tv leri arastirdigimdan dusuk butceli tv ler icin pek bilgim yok.ancak bir gercek var ki 1500-2000 tl araliginda ki tv lerden pek birsey beklemeyin.siz 2000 verip cok ozellik isteyince de lg samsung philipsten baska secenek kalmiyor.sony nin o fiyata alinacak tv si yok.
    philips 5xxx-6xxx
    lg xxlw4500-xxlv4500
    samsung un o fiyattaki modelleri ayni goruntuyu veridid.yani tamami kotu goruntu verir isin asli..bu yuzden ekleyebildiginiz kadar ekleyin kiyin 3000 liraya iyi birsey alin misal 46nx720 2800 gibi rakama geliyor ps3 u satarsaniz ki bu fiyat bedava..

Sony KDL 46NX720 hocam os3 lü 2800 gibi hangi sitede yada mağazada acaba . yada 3000 e bir de

46EX720 mi daha ii nx720 mi

saygılar

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42lw4500-3d-led-tv-107-cm-full-hd,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-42lw4500/productdetails.aspx?I_ID=54535

bu yaramaz degil mi dediginiz lg modellerine göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bektafig -- 26 Ocak 2012; 14:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bektafig

quote:

isin asli dah oncedende yazmistim kendime de tv bakarken hep 3-4 bin tl + tv leri arastirdigimdan dusuk butceli tv ler icin pek bilgim yok.ancak bir gercek var ki 1500-2000 tl araliginda ki tv lerden pek birsey beklemeyin.siz 2000 verip cok ozellik isteyince de lg samsung philipsten baska secenek kalmiyor.sony nin o fiyata alinacak tv si yok.
    philips 5xxx-6xxx
    lg xxlw4500-xxlv4500

Sony KDL 46NX720 hocam os3 lü 2800 gibi hangi sitede yada mağazada acaba . yada 3000 e bir de

46EX720 mi daha ii nx720 mi

saygılar

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-42lw4500-3d-led-tv-107-cm-full-hd,-mci-400-hz,-1920x1080,-hdmi,-usb,-42lw4500/productdetails.aspx?I_ID=54535

bu yaramaz degil mi dediginiz lg modellerine göre ?

www.hepsisony.com ( kanyon sony ) ben burdan aldim.
    www.sonyavrasya.com ( uskudar sony ) burasi biraz daha uygun verebiliyor.

bu 2 firmayida arayabilirsiniz ancak ilk mesaji okuduysaniz sony turkiye hafta sonuna ozel indirimler yapiyor ub yuzden alicaksaniz ps3 kampanyasinin son hafta sonu olan onumuzde ki c.tesi gunu butun sonyleri arayip fiyat alin.

• Shafter selam,

bu hmp5000 alacağım galiba, 1TB hard diski usb den bağladğımızda filmleri görüp oynatır di mi ?

TV'im 46nx720...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basat84

Shafter selam,

bu hmp5000 alacağım galiba, 1TB hard diski usb den bağladğımızda filmleri görüp oynatır di mi ?

TV'im 46nx720...

bende fakir harddiski var 320 gb : )
    1 tb takmadim bu urunun kendi forumunu incelersen daha iyi olur.bi sorun olacagini sanmiyorum.bugun ayrica vatanda kampanya var alabilirsin 150 tl gibi bir fiyata.vtn47 kodunu kasada ki elemana soylersen % 25 indirim yapiyorlar bugune ozel.
  • o kodu nereden buldunuz :)

ya o foruma yazayım en iyisi, teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.