Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: escudo76 , escudo76 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
94.528
Cevap
1.525
Favori
5.035.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dallass

Hayırlı olsun...

Saol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42" televizyonumu, 65" e upgrade etme düşüncesindeyim. Ana kullanımım bağladığım PC üzerinden film seyretmek.

LG UB950 serisi fiyat olarak ilgimi çekiyor, Samsung ları da inceliyorum, bütçem 7 bin TL'ye kadar çıkabilir. Ne önerirsiniz?

Keza UHD çıkış için PC'min ekran kartını değiştirmem lazım,oyun vb oynamayacağım için UHD destekleyen ucuz bir ekran kartı önerisi de hoş olur :) Teşekkürler :)

NOT: Curved istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwet -- 23 Aralık 2014; 8:30:22 >
  • evet arkadaşlar

1 hafta boyunda tv araştırdım.
    40 inç ideal olacağını düşündüğüm için
    LG40ub800v modelini aldım. bimeksten 1699 tl ye 2 kumanda çıktı 1 akıllı diğeri deli :)
    yaklaışık aynı özellikte samsung 6900 serisi ile arasıda kaldım. acabalarım devam ediyor.

smart şu anda kullanmıyorum evde int. yok sd yayınlar herkesin dediği gibi bulanık ama o kadar da kötü değil
    benim için tatmin edici

gerçi alınmış alınmıştır. kronik bi problemi varmıdır.

yorumlarınızı bekliyorum...

• Media mark'tan 3000 tl 2 hafta önce sharp 60le752 aldım arkadaşlar ve film kalitesi olarak gayet memnunun tavsiye ederim. Bu arada kendi hd uydu alıcısıda gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halithalic

Media mark'tan 3000 tl 2 hafta önce sharp 60le752 aldım arkadaşlar ve film kalitesi olarak gayet memnunun tavsiye ederim. Bu arada kendi hd uydu alıcısıda gayet başarılı.

hocam 3d performansı nasıl? menu gecıslerı vs.
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Dostum 3d performansı ile alakalı pek bir yorum yapmam uygun olmaz, çünki 3d ile sadece 30-40 dk film izledim bir sıkıntı yaşamadım, bir kaç seçeneği var ben yan - yana, üst üste :)) tövbe tövbe böyle garip fonsiyonları var, bir de 2d'3d'e çevir var, ben 2d'i 3d'e çevir dedim derinlik felan güzeldi film boyutu ne kadar yüksek ise o kadar net derinlik veriyor. Bir de verdikleri gözlük şarjlı aktif gözlükler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

42" televizyonumu, 65" e upgrade etme düşüncesindeyim. Ana kullanımım bağladığım PC üzerinden film seyretmek.

LG UB950 serisi fiyat olarak ilgimi çekiyor, Samsung ları da inceliyorum, bütçem 7 bin TL'ye kadar çıkabilir. Ne önerirsiniz?

Keza UHD çıkış için PC'min ekran kartını değiştirmem lazım,oyun vb oynamayacağım için UHD destekleyen ucuz bir ekran kartı önerisi de hoş olur :) Teşekkürler :)

NOT: Curved istemiyorum...

Bende sizin gibi 65 inc Uhd tv 'lere bakıyorum ancak bu bütçe ile 65UB980 alınabiliyor. Ancak fiyat yüksek olmasına rağmen kafamda Phılıps 65PUS9809 modeli var sanıyorum 2015 yılı itibari ile fiyatlar gerilemeye başlar 65UB980 'e iyi bir alternatif olacaktır. Gerçi konunun uzmanları daha iyi yorumlayacaklardır.

• Thinktwice10 kullanıcısına yanıt
    65UB980 güzel görünüyor ama gecikmesi 100 ms diye okudum, oyun için kullanmayavcağımdan çok dert değil, HDMI 2.0 destekler diyor, bu da avantaj, Doğubanka bakayım haftasonu :)
  • quote:

Dostum 3d performansı ile alakalı pek bir yorum yapmam uygun olmaz, çünki 3d ile sadece 30-40 dk film izledim bir sıkıntı yaşamadım, bir kaç seçeneği var ben yan - yana, üst üste :)) tövbe tövbe böyle garip fonsiyonları var, bir de 2d'3d'e çevir var, ben 2d'i 3d'e çevir dedim derinlik felan güzeldi film boyutu ne kadar yüksek ise o kadar net derinlik veriyor. Bir de verdikleri gözlük şarjlı aktif gözlükler.

renklerın canlılıgı, banding olayı, birde menusu yavas diyorlar acaba dogrumudur? quatron almayı bıle dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

65UB980 güzel görünüyor ama gecikmesi 100 ms diye okudum, oyun için kullanmayavcağımdan çok dert değil, HDMI 2.0 destekler diyor, bu da avantaj, Doğubanka bakayım haftasonu :)

Tabi sen bilirsin ama artık doğubank olayı bu tip markalarda pek avantaj sağlamıyor. n11 en son kupon dağıtıyordu onunla aldığında 6.000 tl gibi bir rakama geliyordu. Takip etmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

quote:

renklerın canlılıgı, banding olayı, birde menusu yavas diyorlar acaba dogrumudur? quatron almayı bıle dusunuyorum.

Menusu orta halli, bende biraz tez canlıyımdır beni hiçte sinir etmedi, renkler ne canlı ne değil çıl gerçekci bir görüntü sunuyor. Gerçi görüntü ayarı parazitlenme gibi fonsiyonlar için de gazla seçenekleri var nasıl hoşna giderse o şekilde güncelleyebiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung UE-55HU6900 55" (Dört Çekirdekli) WIFI Uydu Alıcılı SMART [ 4K ] ULTRA HD LED TV+ Akıllı Kumanda

bu tv almayı düşünüyorum arkadaşlar düşünceleriniz ve alternatif olarak önereceğiniz bir model var mı? bütçem 4 bin tl yi geçemiyor malesef
  • benimde aklıma takılan konu mhz değerinin küçük olması ben nisanda evleniyorum sizce 2015 modellerin çıkmasını bekleyeyim mi fiyatların düşmesi muhtemelmidir? uhd almamı tavsiye edermisiniz ?
  • dallass kullanıcısına yanıt
    benimde aklıma takılan konu mhz değerinin küçük olması ben nisanda evleniyorum sizce 2015 modellerin çıkmasını bekleyeyim mi fiyatların düşmesi muhtemelmidir? uhd almamı tavsiye edermisiniz ?
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Vestel, finlux, telefunken hakkındaki düşünceleriniz nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100674710
    Vestel bazı modelleri hariç Bahsettiğiniz markaların geneli
    Bu mesajımda belirttiğim gibi, birinci kesim seyirciye giriyor.

Göremedim hocam

• Vestel'in yaptırdığı vergi olayından sonra Vestel'den soğudum. Başka markalara yönelmeyi düşünüyorum.

• 42 veya 46 inc bi tv almayı düşünüyorum max 1700 tl ayırdım bütçe olarak. Az araştırma yaptığımda samsung ve lg ön plana çıkıyor ama philips de kafamı çelmiyo degil.
    Sizce 3d+smart tv özelliği olan bir 42 için lg(42lb652v) yoksa philips(42PFK6309) mi almak daha mantıklı yada
    3d özelliğini bi kenara atıp samsung(UE-46H5373) mi alıyım?
    Seçenekler içinde kaybolmuş durumdayım resmen .
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canertelyak

42 veya 46 inc bi tv almayı düşünüyorum max 1700 tl ayırdım bütçe olarak. Az araştırma yaptığımda samsung ve lg ön plana çıkıyor ama philips de kafamı çelmiyo degil.
    Sizce 3d+smart tv özelliği olan bir 42 için lg(42lb652v) yoksa philips(42PFK6309) mi almak daha mantıklı yada

bende kararsızım.önce 40-42 inç diyordum.şimdi 46 olsun diyorum

2000tl---http://www.kliksa.com/urun/lg-47lb652v-dvb-s2t2c-3d-full-hd-webos-smart-led-tv-2-gozluk/902074445

2500tl-----http://www.kliksa.com/urun/samsung-48h6410-smart-full-hd-3d-dvb-s-beyaz-led-tv-2-gozluk/902077836

mi acaba?500 tl fazla vermeyip lg alayım diyorum.
    doğru mu düşünüyorum acaba?

yılda ayda bir 3d film izlerim.arada internetten film izlerim ve hdd takıp film izlerim. onun dısında tv olarak kullanılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mecett

quote:

Orijinalden alıntı: canertelyak

42 veya 46 inc bi tv almayı düşünüyorum max 1700 tl ayırdım bütçe olarak. Az araştırma yaptığımda samsung ve lg ön plana çıkıyor ama philips de kafamı çelmiyo degil.

bende kararsızım.önce 40-42 inç diyordum.şimdi 46 olsun diyorum

2000tl---http://www.kliksa.com/urun/lg-47lb652v-dvb-s2t2c-3d-full-hd-webos-smart-led-tv-2-gozluk/902074445

2500tl-----http://www.kliksa.com/urun/samsung-48h6410-smart-full-hd-3d-dvb-s-beyaz-led-tv-2-gozluk/902077836

mi acaba?500 tl fazla vermeyip lg alayım diyorum.
    doğru mu düşünüyorum acaba?

yılda ayda bir 3d film izlerim.arada internetten film izlerim ve hdd takıp film izlerim. onun dısında tv olarak kullanılacak

Bugün Samsung a gidip 40h6410 modelini gördüm gerçekten çok başaralı diğer tv lerle akıcı sahnelerde gözle görülür fark var.
    47lb652v modeline bimekste baktım yanında samsungun modeli olmadığı için kıyas yapamadım ve 3d bi görüntü vardı ama yanındaki 47lb620 modeline göre çok daha akıcıydı.

Galiba tercihimi lg den yana kullanıcam.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.