Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
94.572
Cevap
1.525
Favori
5.037.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dallass

Bu mesajınızı tam 3 defa okudum
    Ama "bu ne perhiz bune lahana turşusu" dedim kendi kendime.
    Evet bahsi gecen tvler arasinda tercih edilmesi gereken TV samsung 6410.
    Peki siz nasıl oluyorda önce samsung şöyle iyi böyle iyi deyip sonrada
    Tercihinizi LGden yana kullanma kararı alıyorsunuz bi onu anlayamadım...

Şöyle açıklıyım samsung performans olarak 40 inc te çok hoşuma gitti.
    Fakat ekran boyutu artınca aynı samsung tv fiyatı 2500 lira oluyor. Bu benim bütçemin çok üstüne çıktığı için çok yakın özelliklerdeki 47lb652v modelini 1899 tl ye çok daha uygun fiyata alabiliyorum.
    Lg yi tercih etmemdeki sebep 600 liralık fark.
  • quote:

Tamam şimdi durum anlaşıldı
    Sorun tamamen duygusal diyosun yani :)

Malesef :) sizce bu 2 tv arasında çok büyük fark var mı? yani aradaki 500 liraya değer mi ?
    İlk led tecrübem olucak seçenekler arasında kafayı yemek üzereyim.
  • Bi arkadaşım icin tv arıyorum forum da Dallas arkadasin açtığı tv tavsiye topigini 26 sayfa da okudum herkes bi yorumlar yapmis fakat bende Oluşan kanaat Dallas arkadasım ya Samsung un sahibi yada Samsung da cok iyi bi Ücret Karşılığında Çalışıyor 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40-42 inç, 3D özelliği OLMAYAN, 1500 TL civarında bir TV önerebilir misiniz? Önemli olan görüntü kalitesi HD ve SD yayınlar için. Digiturk var.
  • tv budur ufak ama idare edin
  • Sadece PS4 oynayacağım 40-42 inçlik (3d ,smart vs. gibi özelliklerin hiç önemi yok) bir tv önerebilir misiniz arkadaşlar?Bütçem maksimumun maksimumu 1200 TL olabilir. SEG, Telefunken, Vestel gibi markaları kullanarak PS4 oynayan varsa onların da önerilerine açığım.Marka takıntım yok yeter ki kaliteli ürün olsun..
  • gkg88tr kullanıcısına yanıt
    Bu 2 Toshiba TV'den birini alabilirsiniz. Fiyatları çok ucuz değil ama panel hızı ve görüntü kalitesi açısından albani usta bunları tavsiye ediyor. Çerçeveleri dışında TV'ler tamamen aynı. Ayrı bir konusu da var, inceleyebilirsiniz.

www.hepsiburada.com
    toshiba 42 - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=toshiba+42

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ama fiyatlar benim butcemin oldukca ustunde maalesef..

• 32'' Led tv arıyorum. Panasonic, Sony, Sharp öncelikkli olmak üzere LC ve Samsung da olabilir.
    3D gerek yok. Görüntü iyi, sağlam olsun.
    Sharp LC-32LE352E-BK
    Bu tv hoşuma gitti. Ama panelini ve anakartını bile Vestelin ürettiğini okudum, bilmem ne kadar doğru.
    Fiyat limitim 1000 TL...
  • PANASONIC TX-L32EM6E 32''PANASONIC TX-L32EM6E 32''

Next Minix Black+PLUS FULL HD Mini Uydu Alıcısı

Tam LG 32LB582V 32" siparişi verecekken Panasonicin Vatan'da stoklara girdiğini gördüm. 39'' olanı stokta yoktu, olsa onu alacaktım.
    Bu ikiliyi sipariş verdim. Kendimde Panasonic 55'' TV var. Memnunum. Bunu babama aldım. wifi, smart, 3 D olmaması önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrvn -- 27 Aralık 2014; 1:46:48 >

• Bir iki yorumu degil 27 Sayfanın tamamını okudum lg tu kaka Samsung on numara bes Yıldız niye Tekno markette gördüğün tv siyah lari yeterince vermiyo boyle bi mantıkmi var arkadas ya . Bu arada bu kadar bilinç tüketici okumuş bisey yok demişsin de bisey demeyenler sadece senden tavsiye isteyenler bilinçli bi kac tüketici ise aynen benim verdiğim tepkiyi vermis

• 1000-1200 TL civarı paneli 100hz tv bulabilir miyiz ?
  • Artık son aşamaya geldim baktam harbi usandım yarın tv yi alıcam. Almadan son kez size fikrinizi danışmak istedim.
    Sizce bu 3 tv den hangisi?
    Samsung 48h6270

Lg 47lb652v

Philips 48PFK6609
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145066/philips-48pfk6609-121-ekran-3d-led-tv.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canertelyak -- 27 Aralık 2014; 22:50:30 >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum ama lg nin özellikleri daha iyi gözüküyo samsung a göre 500 liralık fark sadece ses sistemi için çok gibi?
    Bu 2 tv arasında görsel açıdan fark var mı biri 200 diğer 500 hz ama samsung çok daha pahalı bunun sebebini anlamıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canertelyak -- 27 Aralık 2014; 23:25:19 >
  • Arkadaşlar 42 49 ich arası en iyi tercih hangi televizyon acaba. Bütçe maksimum 2500 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canertelyak

Artık son aşamaya geldim baktam harbi usandım yarın tv yi alıcam. Almadan son kez size fikrinizi danışmak istedim.
    Sizce bu 3 tv den hangisi?
    Samsung 48h6270
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE48H6270ASXTK-48-in%C3%A7-122-cm-Ekran-3D-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,1272807.html?langId=-14

Lg 47lb652v
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-47LB652V-47-in%C3%A7-119-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1,103452,465025,1587069.html?langId=-14

Philips 48PFK6609
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145066/philips-48pfk6609-121-ekran-3d-led-tv.aspx

dur o zaman kafanı daha çok karıştırmak gibi olmasın ama samsung UE48H6470 ürünün tavsiye ederim. Bu hafta sonu teknosa 2300e düşürmüş fiyatı hem de senin baktığın modelin hızından daha iyi 400hz.Umarım haftaya da düşürür benim haftaya almam gerekiyor çünkü

Bu arada onu da sorayım aynı indirimi yapıyorlar mı hafta sonları bilginiz var mı arkadaşlar.

• quote:

İşte bende bu konuda bir onu anlatamıyorum insanlara
    Yok hala diyorlarki sen samsung'un satış temsilcisimisin diye hayır kardeşim degilim ama siyah performansında başarılı ve bir okadar stabil çalışan sadece üç-beş marka var; samsung,toshiba,sony,sharp,panasonic,gibi işte onlarında fiyatları aynı orantıda yüksek.
    Bakıyorsun bir Lg ve philipsin 4K
    modellerine sudan ucuz ama digerleri el yakıyor şimdi bu pahalıya satanlar geri zekalımı elbette değiller aralarında kalite performans FARKI VAR

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim benim için karar verici nitelikte oldu.
    Anladığım kadarı ile orda yazan rakamlara aldanmamak lazım.
    Tercihimi Samsung dan yana kullanıcam tekrar ilginiz için teşekkür ederim.
  • Hepsiburada güzel kampanya varmış fakat ürünü gold dan satın alıcağım.
    2 gün önce e-mail geldi. Size özel 48h6270 1800 şeklinde.
    6410 fiyatı 400 lira fazla olduğu için buna yönelicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canertelyak -- 28 Aralık 2014; 12:08:47 >
  • Arkadaşlar düğünüme 5 ay var. Tvyi şimdi almak mı mantıklı? (Vergi geleceği söyleniyor) yoksa 5 ay bekleyip en son almak mı mantıklı? Şu an alırsam LG 47LB670v ya da Samsung 48H6470 alacağım. Cihaz fiyatları internette 2200 - 2500 arasında dolaşıyor. 5 ay sonra bu rakamlara çok daha iyilerini mi alırım acaba? Yada 5 ayda okadar cok model girer mi piyasaya bu tvler ucuzlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d özelliğini kullanacağımi sanmiyorum, bu nedenle kullanmayacagim ya da ayda yılda bir kez kullanacağım özelliğe para vermek istemiyorum.

Oturma Odası için;
    Dahili wifi'si ve DLNA'si olan,
    Smart özelliğini sıkça kullanacağım ve genelde sd yayınlarda kullanacağım 42 veya 40 inç, (fiyat cazip olursa 32" bile düşünebilirim) 1200-1300-max TL bütçe için en uygun seçim ne olur?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.