Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokhan4481 , karizmaaa1907 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.571
Cevap
1.525
Favori
5.037.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 46004601460246034604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın aynı gün gelmez 1 veya 2 gün içinde gelip kurulum yapar bilginiz olsun.
  • anillsayip A kullanıcısına yanıt
    Hocam evet magic kumanda içinde çıkıyor çok başarılı
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Hocam aralarındaki fark fark değil 1 kere alacaksınız uzun süreli kullanacaksınız bütçeniz doğrultusunda alabileceğiniz en iyi ürünü alın derim.
  • Muguette M kullanıcısına yanıt
    Hocam uygundur herhangi bir sorun sıkıntı yaşamazsınız.
  • anillsayip A kullanıcısına yanıt
    Hocam al geç başarılı ürün
  • Dark_Passenger47 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 65QN90D
    SAMSUNG 65QN85D
    Bu ürünler arasında karar verin hocam başarılı 2 model
  • evlenme arifesindeyim beyaz esya işleri haloldu. tv kısmında ise

TCL 65C755GTV 65" 44k

Samsung 65QN90D 65" 65k

aralarındaki bu fiyat farkına değer mi 50-70k arası 65" ya da 75" tv bakıyorum.dizi film için kullanılcak konsolda oyun oynanmıcak belki çok sonra konsol alabilirim ps6 falan cıktıgında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebbx41 -- 14 Kasım 2024; 10:4:44 >

• Ebbx41 E kullanıcısına yanıt
    Samsung 65QN90D 65" 65k

65 ' samsung fiyatina 75 ' TCL alin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Film,Dizi için TV nin üzerinde Google TV arayüzü olması önemli bence. TCL in C755 / C855 serileri gayet güzel yurtdışı ve yurtiçi incelemelerinde ön planda TCL C855 modeli var OLED lere kafa tutuyor resmen... Samsungun arayüzü biraz sınırlı sadece samsunga bağımlı kalacaksnız pek çok apk yok.. mesela CloudStream (

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]WORLD OF ANDROID TECHNOLOGYyoutube
    "Cloud" terimi, genellikle "bulut bilişim" (cloud computing) alanında kullanılan bir terimdir. Bulut bilişim, bilgi işlem gücü, veritabanları, depolama ve diğer bilgisayar kaynaklarının internet üzerinden sağlandığı bir modeli ifade eder. "Cloud" terimi, bu kaynakların sanal bir şekilde, internet aracılığıyla erişilebileceği bir ortamı temsil eder. Bulut bilişim, kullanıcılara fiziksel olarak bir bilgisayar veya sunucu üzerinde yerel olarak kaynaklara sahip olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak, kaynakları ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri zaman kullanabilmelerini sağlar. Bu, genellikle bir hizmet sağlayıcının sunucularının, depolama sistemlerinin ve diğer kaynakların paylaşıldığı büyük bir ağdır. Bu bulut tabanlı hizmetler arasında web tabanlı e-posta, dosya depolama, veritabanları, bilgi işlem gücü, ağ hizmetleri ve daha birçok örnek bulunabilir. Kullanıcılar genellikle bu hizmetlere internet tarayıcıları aracılığıyla erişirler ve ihtiyaçları doğrultusunda kaynakları kullanabilirler. "Cloud" terimi, bu tür hizmetlerin kullanıcıya sanki bir bulut üzerinden gelir gibi ulaştırıldığını ifade eder.
    https://www.youtube.com/watch?v=YmPuT3XXpvM

) uygulaması gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Kasım 2024; 13:52:16 >

Sadece tv izleyeceksiniz c755 size hayli hayli yeter. Ama guncelleme destegi ve satis sonrası hizmet icin 90D yi oneririm. Bende 90d kullaniyorum ama dedigim gibi donanım olarak c755 sizi tatmin edecektir.

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Çünkü bizim uydu yayınları full hd değil. Bir transporter içine gereğinden fazla frekans sıkıştırdıkları için bize 1080i 1080p diye yutturuyorlar. Benim iptv'den açtığım yabancı bir full hd kanal bile bizim uydu kanallarından 10 kat daha iyi görüntü veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aradaki farka değecek ne var bilemiyorum gunde 2-3 saat kullanılcak belki kullanılmıcak.ikimizde calısıyoruz. aile evinde 55Q80B aldık zamanında kaliteli ama onlar vakit gecırıyor gunde 8-10saat acık.bizde oyle bir durum yok konsolda kullanmıyorum sadece netfilix blu tv dizi film icin kullanılcak tv tarafında ise haber izlenip gecilir.birde derbi zamanı derbi macı ızlenır. haliyle gunde 2-3saat dizi film icin kullanılcak ıcın bu kadar fıyat farkı vermekte ıstemıyorum hatta bana kalsa tv almayalım tv olmasın evde dedim ama dinletemedim gelen gidene ayıp olurmus hay ıcıne edım. o yuzden fiyat/performans 35m2 oda ıcın 65" 75" mesafe 7m civari icin bir secim yapmak ıstıyorum.

@tevfik20 @ender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebbx41 -- 14 Kasım 2024; 15:36:52 >

İzleme mesafene ve kullanım amacına göre minimum 75 inç alman gerekiyor. Bence 85 ama biraz bütçenin çıkması gerekiyor. Fiyat avantajı ile 75c755.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam size daha önce danışmıştım ama araştırdıkça almak istediğim şey yükseliyor.

Samsung 65Q70D - 65LS03D arasındayım şuan. Fiyatlar çok yakın çünkü.

65LS03D'de bağlantılar harici box ile yapılıyormuş sanırım ama sizin fikriniz nedir?

Merhaba hocam bütçe araliginiz nedir kullanimiz tam olarak ne olacak sizin?

• İlgilenenler için şuan HB'da visa kartla

Samsung 55DU8500 55" 25.500

Samsung 55CU8000 55" 24.000

Samsung 58CU7000 58" 24.000

TCL 55C645 55" 21.000

Philips 55PUS8909 55" 24.750

Philips 55PUS8609/62 55'' 24.150

ye geliyor nasıl TV'lerdir bilmem tabii :)

Evde Film izlemek amaçlı.

65Q60D ve 65Q70D yi gördüm. 70Dnin yanında 60D zayıf geldi. 70Dnin görüntüsü ve AI ile 4K ya evirmesi mantıklı geldi.

Sonra 70Dnin de 65LS03d ile neredeyse aynı fiyatta olduğunu gördüm. Frame olan daha üst kalite diye okudum, mat ekran ve üst kalite gibi geldi. Görüntü bağlantıları harici box ile

yapılıyor. Bunları görünce en sonra size sorayım dedim TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Hocam battı balık yan gider,:)
    Ben yerinizde olsam direk Samsung 65Q80D alırım diğer 2 model alırsanız eğer ışık sızması bulutlanma olur en azından bu Q80D alin başarılı ürün.

Evet hocam o da benzer fiyatta olabilir aslında TV Tavsiyeleri [ANA KONU]  ama frame'in teknolojisi bi değişik geldi bana ayrıca box olması. Bulutlanma olabilir mi kesin olur mu manasında? Q80D'de de bulutlanma okumuştum ama yanlış mı hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 46004601460246034604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.