Lg televizyonumuz tahminim 60ph670 olmasi lazim. Bende de var :))evin 3. Televizyonu oldu. 85 inc de ısrarcısıniz sanirim. Kesinlikle c755 serisinin altini almayin. Miniled olmali. Qled degil. Yani xiaomi yi, c655 ve ve 745 ısrarcısın eleyin. Bu boyutta miniled in alti hata olur. C755 veya c845, c855 olmali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4605. sayfa)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ABD'de TCL 65QM8 - 65QM851G denilen TV, ülkemizde 65C855 midir? Yoksa QM serisi bizde olmayan farklı bir seri mi acaba?
-
65p735 tavsiye ederim. Direct led olup piyasada ki duz led tv lerin en iyisidir. Neredeyse qled kadar güzel görüntüsü var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki GRUNDIG 65GHQ9500 ile kıyaslarsanız?
29.500 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paraniz degerliyse qn90D yok ben 3 5 sene kullanip sonra tekrar degistiririm derseniz c855.
85C755 Teknosada 88K ya düşmüş, indirimler yavas yavaş geliyor.
Grundig qled ve120 hz. Tabiki p735 den iyi.
Mesajınızdan 15 dakika önce Grundig qled aldım. :)
Teşekkür ederim.
Hayirli uğurlu olsun. Güle güle kullanın
Teşekkür ederim.
39/40/42" olarak uygun fiyatlı tv nr önerirsiniz?
Dahili uydu alıcısı ve Smart tv özelliği olması iyi olur
Onvo OV42250 gözüme kestirdim ama olumsuz yorumlar çok.
Şimdiye kadar Regal 32" smart tv kullanıldı. 5. yılında panel arızasından çöp oldu. Vestel TV lere mesafeliyim o yüzden
Somut bir yorum olmamış. C855 2-3 sene kullanılmadı, nasıl bu sonuca ulaştık?
Teşekkür ederim hocam tavsiyeler için, ama fiyatları beni aşıyor biraz, Qledlerde bütçe dostu olarak tcl öne çıkıyor sanırım, 35-40k civarı tclden var mı tavsiyeniz, TCL 65C755 ya da 65C655 nasıldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 16 Kasım 2024; 2:49:3 >
Arkadaşlar, tvde sürekli oyun oynayan biri olarak 55" mi almalıyım 65" mi karar veremedim, şuan kullandığım 49" tvmi 10 senedir falan kullanıyorum, aldığım dönemde herkes çok büyük almışsın diyordu ama şuan küçük geliyor, 65" ekranda third person shooter oyunları falan oynamak zor olur mu
Oyun için c755
Ikiside iyi tv donanim olarak. C855 çin̈ malı ayrıca satış sonrası hizmet samsung fersah fersah onde. Ayrica 7 yıl guncelleme garantisi 10 yil panel garantisi v.b. ben ozellikle iki tv yi cok inceledim detaylardan dolayi bi tik geride olsa da qn90D aldim
C855 görüntü ve performans bakimindan iyi tv hatta bi tık onde ama garanti ve guncelleme bittikten sonrası malum...
Onun icin dedim 3 5 sene kullanacaksan diye. Bide tv alırken sigorta yaptirmayin. Markanin kendi garanti uzatması varsa onu yaptirin. Ortada buyuk oyunlar donuyor soyliyim.
Ayrica burdaku bi kaç dalkavukun lafina inanip tv almayin.. gidin teknomarkete izleyin yotube videolari acin ki izin veriyolar deneyip oyle karar verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 16 Kasım 2024; 10:55:1 >
Hocam teknosaya gittim bugün oled gerçekten çok iyi tartışmaya kapalı bence bu konu. Ama kararımı ekran boyutunu karşılaştırınca verdim. Gerçekten büyüklük bakımından 75” ile 65” arasında çok fark varmış tcl aldım büyüklüğü esas etken oldu karar vermemde. Hdr kalitesini de başarılı buldum tcl in lg kadar iyi olmasa da bence yeterli.
Hayirli olsun, bence güzel ikr tercih, ekran büyüklüğü ve fiyati aradaki ufak farklari kapatmak için yeter diye düşünüyorum.
Selam dostlar,
50" olarak LG, Samsung veya diğer markalarda tavsiye edeceğiniz ürün var mı? Konuya epey baktım ama ekstra fikirleri de değerlendirmek isterim. Oyun vs ile işim yok.
LG olarak 2022 modeli 50UQ75 modeli kafama yatmış durumda.
-
Tcl 50c655 tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X