Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eiskent , frekans76 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.255
Cevap
1.522
Favori
5.025.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46054606460746084609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzleme uzaklığı 4 metre kadar, genelde karşıdan bakacağız. Yan açı neredeyse hiç kullanılmayacak. Genelde YouTube, prime, beinconnect uygulamalar kullanılıyor. Bir sene sonra belki ps5 takılabilir. Üst limit 45-50 bin lira. Bunun üzerine çıkma imkanım yok. Bu isteklere uygun bir cihaz önerirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyaoblomov -- 17 Kasım 2024; 16:41:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaç inç düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt

Süper fiyat LG 50QNED816 başarılı ürün.
  • ilyaoblomov kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 65Q80D
    Bu ürüne bakabilirsiniz hocam
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

39 bin liraya 55Q80D aldim.Sizce memnun eder mi ?Alternatif bakmaya gerek var mı?

Hocam hayırlı uğurlu olsun başarılı ürün memnun kalırsınız
  • Arkadaşlar TCL nin bu iki modelini kiyaslama imkansız var mi ?

98P755 -90K ( Alindi ama henüz kargoya verilmedi)

85C755 -97K ( 29 Kasim da indirimle 90K ve altina inebilir diye düşünüyorum)

C755 ; QD-Mini Led ,Imax ,HDR 1500 nit, 1344+ karartma alani, Qled white Quantum Dot vb arti özellikleri var.
    98P755 de özellikleri fena degil + daha büyük ekran+ ses sistemi biraz daha iyi ve yüksek ama Mini Led değil, karartma özelliği yok.
    Hangsi tercih edilirse daha iyi olur ?

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 17 Kasım 2024; 18:25:0 >

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Siz ve sizin gibi dusunen insanlar icin tekrar yazmakta fayda var.

Mesela Mahallede 2 terzi var. Aynı kalite kumaştan ikisinede 1 er takim elbise yaptiriyosun. 1. Terzi sokak arasinda ufacık dukkanda tek basina 1 haftada dikti 5 bin tl aldi 2. Terzi ulkece ünlü , tv de reklamı donen cadde ustunde kocaman dukkanda 10 tane calisani olan bir terzi . ayni kumaş aynı takim ama fiyat 8 bin tl

Bir gun oldu ya 2 takiminda bi yeri söküldü.

Birinci terzi hem ucuz dikiyor hemde kaliteli başı yogun tamire goturdun 1 ay sonra gel al dedi. 2. Terziye goturdun 10 tane calisani var . Abi oturun bi cay icin buyrun gaste dergi okuyun. Beklerken turlu turlu ikramlar hediyeler v.s sonra takim tamir olmus gelmis. Simdi dersin oburkude iyi ama digeri farkli dersin ona 5 verecegime digerine 8 verirrim bi dahakine ona yaptiririm dersin.

Yada tam tersi ikiside ayni kumastan yapti takimi ikiside ayni ustalikta hic bir farki yok neden 3 bin fazla veriyim dersin.

ARADAKI KOCAMAN FARK BU. HANGISINI ISTERSEN ONU ALIRSIN. BUNU BURDAKI BI KAC TAŞ KAFALI ARKADAŞA ANLATAMADIM. USTUNE SAMSUNG SATICISI OLMAM YOK MANIPLASYONCU OLMAM V.S EKLENDI.

Bende sizin gibi bi elektronik seven bu islere kafa yoran biriyim. Gidin tv ye magzada bakin hangisi icinize sindiyse basın parayı alın. Ama burda tv öneren kisilere hakaret etmeyin iftira atmayın. Bir sey biliyoki insanlar o konuda size bilgi veriyor. Bu işten para kazanan insanlar boyle ufacık seyler için kimseyle yüz göz olmaz . Insallah aciklayici olmustur...

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında kiyaslanamayacak kadar fark var, c755'i tercih edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scream1818 S kullanıcısına yanıt

Tcl 65p735 tavsiye ederim. Indirim kovalayin. Arada bir 27 bin gibi rakamlara dusuyor

• ilyaoblomov kullanıcısına yanıt

Tcl 75c755

Hem 55 inc alarak hemde samsung alarak yazik etmişsiniz

• Samsung 65QN90D 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Neo QLED TV

63.700 tl . Fiyatı iyimi sizce

Hocam trendyoldaki anlık fiyat mıydı? Ben baktım ama bulamadım. Benzer bir tv’yi aile için arıyorum. Sadece normal ekran izleniyor, bazen ekran tüm gece açık kalabiliyor. Max 20bin olacak şekilde önerdiğiniz tv’ler ne olabilir acaba?

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam sizin de fikrinizi almak isterim.

Yukarıdaki paylaşımìm ile ilgili.

98P755 ike 85C755 arasında.

• Srhtsah S kullanıcısına yanıt

Fiyat artmış şu an .Trendyolda sepete atıp arada bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.O modelde indirim yapılıyor düzenli olarak.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Samsung Q60 ve Q70 Serisi olsa dediğiniz doğru ama Q80 modeline göre C755 üstün bir model değil bence.Ayrica izleme alanım yakın olduğu için 55 inç tercih ettim.

Çok teşekkür ederim.

• Jadame J kullanıcısına yanıt
    8625 tl para kart hediyesi varsa bence alın geçin.

• Odam 18 M2 mesafe 4.5. 5 metre arası. 55 mi 65 mi tv almam gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengo42 -- 17 Kasım 2024; 20:11:44 >
  • 
Sayfa: önceki 46054606460746084609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.