Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.087
Cevap
1.519
Favori
5.019.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46074608460946104611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın başarılı ürün.
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    Hocam OLED TV kalitesine alışan başka bir ürün kullanamaz bu net
  • Abicim benim orneklemede ki kastımı anladığınızı farz ediyorum. Dedigim gibi tcl isterse 2 kat daha iyi panel uretip daha iyi donanim koysa bile tv ye Samsung daha pahalı satmaya mecbur.

En kısasından şöyle belirteyim. TCL in turkiye de bordrolu teknik servis calisani yok. Calişan diorum servis bile demiyorken. Samsung her ilde servisi var ilceleri saymiyorum bile. Simdi bu kadar calisanı , vergisi şusu busu varken aynı kalitede iki cihazdan samsungun tcl kadar ucuz olmasini nasıl beklersin.

Yahu onuda gectim samsung bilmiyormu atiyorum KVK ya verip butun operasyonu icinden kılcıksız kârini alıp sıyrılmayı. Ya onuda gectim daha dun 75 binden 855 satiyorken nasil 55bine duser bi cihaz apacik dolandiricilik bu. Sonrada ucuz cihaz kaliteli v.s

Bi ornek daha veriyim Düne kadar xiaomi turkiye deki en ucuz a kalite telefonlari satiyodu. O donanimla o fiyatla peynir ekmek gibi satiyodu butun telefonlari.

Turkiye de ofis actilar fabrika teknik servis derken simdi ayni telefon nerdeyse iphone fiyatina gidiyor. Satıslar düştü ama ne oldu kâr yuksek tutmak icin fiyatlarıda yukselttiler.

TCL de Yapsın aynı hizmeti ayni teknik servisi aynı.fiyatta burda ben kapıdan girene tcl oneririm.

C855 iyi cihaz kardesim ben zaten bunu kabul ediyorum. Parası olan alsın gitsin. Ama ertesi yıl burda beddua edip bana yardim edin diyenlerin vebali escudo mudur neyse o ve onun gibi marka cahillerinindir. Neyse abi yordum seni ama açıklayıcı olmustur sanırım simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 18 Kasım 2024; 9:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jadame J kullanıcısına yanıt
    Nerede hocam bu fiyat?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung 55DU7200 cihazı teslim edildi kurulum yapılacak, başlangıç için önerdiğiniz bir ayar veya yapılması gereken bir şey veya test var mıdır? İPTV almak istiyorum hiçte anlamam önerilerinizi alabilirim..

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Valla hocam TCL' in bordrolu çalışanı var mı yok mu onu bilemem ama şu videoyu izlemenizi öneririm.

Hardware Plusyoutube
    TCL, ülkemizde faaliyet gösteren en büyük markalardan birisi. Öyle ki, televizyon sektöründe büyük inç televizyon kategorisinde adını sıkça duyuyoruz. 32 inç boyuttan 115 inç boyuta kadar çeşitli boyutta televizyonları olan TCL, resmi olarak servis hizmetini de sağlıyor. Peki TCL markasında satış sonrası hizmetler tüketiciye nasıl sunuluyor? Müşteriler servis hizmetlerinden memnun mu? TCL, müşterilerine servis konusunda nasıl yardımcı oluyor? Bu ve bunun gibi birçok soruyu TCL Türkiye ofisinde yetkililere sorduk. Siz TCL markası hakkında neler düşünüyorsunuz? Siz TCL markalı bir ürün kullanıyor musunuz? Özellikle televizyon konusunda TCL markasından beklentileriniz neler? Kendi görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler. #TCL #TCLTV #TCLMiniLED HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?si=EdmcXQ_LnoTj2SCQ&v=obJ4MQI3zGI&feature=youtu.be

81 ilde 500 servisi olduğundan bahsediliyor. Bilkom çatısı altında hizmet veriyor. Bence TCL ile karşılaştırmalarda teknik anlamdaki zayıflığın açığı servis kisvesi altında kapatılmaya çalışılıyor. 3.parti bir firma altında hizmet vermesi benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor. Ki bu firma BİLKOM. En iyi tv'yi seçiyoruz arkadaşlar en iyi servisi değil yahu. Teknik anlamda bana hizmet sunuyor mu sunuyor. Bitti. Adamlar 98 inç ve üzerine ücretsiz vinç hizmetine kadar sunmuş. Servisten beklentiniz nedir allah aşkına. Samsungun da nasıl süründürdüğünü biliyoruz. Şikayet var' a bir girip bakın.

Sizin "TCL alanlar ertesi yıl burada beddua edecek" gibi yorumlarınıza katılmıyorum ve abartı buluyorum. Bu markanın teknik servisi yokmuş gibi lanse ediliyor. Öyle birşey yok. Tekrar ediyorum teknik anlamda daha zayıf kalan rakip modelin servis kisvesi altında bu açığı kapatmaya çalışıldığını görüyorum.

Panel konuşalım arkadaşlar tcl c serilerinde kaç adet local dimming var samsung qn serilerinde kaç adet var? Parlaklık değerleri neler? TV tavsiyesinin başlıca ölçütü bu değil midir? Buna göre tv tavsiyesi yapılmayacaksa neye göre yapılacak.

Geçen arkadaş buradan sormuş satıcı arkadaşa, QN serisi soruyor bir de sattığı modeli yani. Kaç adet local dimming zone var diye. Arkadaş da cevap vermiş "bize bu bilgi verilmiyor". Abi tv tavsiyesi başlığındayız satıcısı olduğun bir marka için nasıl bu cevabı verebilirsin. Bize de hiçbir bilgi markalardan verilmiyor. Foruma girip herkese qn tavsiyesi vereceğin zamanın yarısını bu panel neymiş ya diye rtings, hdtv test ne biliyim hiç olmadı displayspecification sitesine gir bak öğren bi zahmet.

Bence tv tavsiyesi isteyen arkadaşlara naçizhane tavsiyem. Eğer iki model karşılaştırması sonucu bir tavsiye alıyorsanız sebebi de yazılsın kardeşim. Sadece C xxx ya da QN xxx yerine şu model çünkü şu özellikleri daha iyi gibi. Bu karşılaştırmalar sadece bunun servisi daha iyi çünkü diye bitiyorsa bence kaçarak uzaklaşın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 18 Kasım 2024; 10:50:15 >

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Samsung fiyatina 3 kahve makinesi koyup 1 kahve makinesi hediye edince bunlar minnet duygusuyla burada samsung fanligina soyunuyorlar. Samsung tcl nin alt panellerini alıp o kötü tizen isletim sistemini koyup ustunede 30 bin ekleyip satar. Samsungun yüzlerce bayisi var. Tcl nin bayisi var mi ki çalışanı olsun. Iftira atarken de insanın bir ayari olur

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Sanırım bu mini LED değil, mini LED hangi modeli önerirsiniz ve bütçe öncelikli düşünürsek ikisi arasında tavsiyeniz ne yönde olur.

Selamlar...

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Direct Full Array LED
    Hocam
  • anillsayip A kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın servis gelince destek sağlar size
    QN85D
    Bu ürüne bakabilirsiniz Mini LED tv düşünüyorsanız hocam.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler,

Peki son soru :) QN85D mi QNED86T mi, neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 18 Kasım 2024; 12:5:56 >
    Hocam 2 model arasında çok fark var,
    QN85D direk
    Mini LED farkı var,
    İşlemçi farkı var,
    Panel farkı var.
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun. Televizyon ilk başta karanlık gelecek. Sebebi, 'Parlaklık Optimizasyonu' nun açık olması. Dilerseniz sırasıyla, Tüm ayarlar - Genel ve Gizlilik - Güç ve Enerji Tasarrufu - Parlaklık Optimizasyonu yolunu izleyerek kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonyxelck -- 18 Kasım 2024; 12:32:53 >
  • Dün trendyolun teknosa mağazası satıyordu

• Sonyxelck S kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam ilk izlenimde biraz bakayım olmazsa dediğinizi yaparım

• Samsung fiyatina 3 kahve makinesi koyup 1 kahve makinesi hediye edince bunlar minnet duygusuyla burada samsung fanligina soyunuyorlar. Samsung tcl nin alt panellerini alıp o kötü tizen isletim sistemini koyup ustunede 30 bin ekleyip satar. Samsungun yüzlerce bayisi var. Tcl nin bayisi var mi ki çalışanı olsun. Iftira atarken de insanın bir ayari olur ///// demiş TCL trolü arkadaş.
    1 ay once 50 binlik tv 65c855i 75 bine satarken nerdeydin. O kadar insan dolandirildi simdi neden susuyosunuz. Yazik degilmi o kadar insan aldi o tv yi kim vercek o insanlarin 20 bin lirasini yahu iftira atiyorsun hakaret ediyosun bide ustune hakli cikmaya calisiyosun. Utanmiyorsunda. Bide engelleyip ..rı gibi arkadan konusuyosun. Neyse allaha havale ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 18 Kasım 2024; 14:8:24 >
  • Merhaba.

65qn90d modelini alıcam . Dünkü indirimi kaçırdım , bugün amazon 65 bin tl ye veriyor tv yi .

Sormak istediğim 8.300 tl civarı hediye çekini veriyorlarmı amazondan alırsam.

• Jadame J kullanıcısına yanıt

Hayır dostum sana tavsiyem çok acil degilse resmi siteden al 70 binden 58000 bine dusuyor. %5 indirim kuponu ve paracardla beraber. Gayet iyi fiyat.

• cengo42 C kullanıcısına yanıt

3.5m mesafeye 65 inc aldım fıstık gibi oldu. 4.5-5m mesafeye en az 70 inc gerek. ideali 75inc. alabiliyorsan 75 al geç

• 
Sayfa: önceki 46074608460946104611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.