Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
94.087
Cevap
1.519
Favori
5.019.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46094610461146124613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

c655 qled, c755 miniled. C655 60hz, c755 144 hz. Eger oyun oynacaksaniz kesinlikle c755. Karasal yayın seyredilecekse c655 ama diğer her türlü kullanım için c755

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCL 55C755 Trendyol satıcılı 31.000, acaba ay sonu Black Friday zamanı daha iner mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 65QN90C Tv çerçevede eğik var diye kullanıcı kaynaklı denilip samsung tarafından garanti dışı bırakıldı. 6 adet ölü piksel ve bulutlanmada bundan dolayı garantiye sokulmadı.

Bu tv yi yazlığa götürüp yerine;

85C755 mi yoksa 75C855 mi almalı bilemedim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakirci53 -- 18 Kasım 2024; 23:41:44 >
  • bakirci53 B kullanıcısına yanıt

Hani bu samsungun servisi iyiydi. Heni tv leri kötü olsada servis için alınırdı. Size 75c855 tavsiye ederim. Miniled tv olarak daha iyisi yok

• Uzun süredir bu fiyatin altina dusmedi takip ettigim kadariyla.Ben Sipariş geçtim 55 inç.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

C755 biraz üzer galiba QN90C den sonra

C755 , qn90c den çok daha iyi bir tv. Ama c855 in karsiligi samsung yada başka bir markada yok.

• 30-35 bin TL arası 65'' TV bütçesi olan için LG 65UT81006LA önerilebilir mi ?(Şuan mediamarktta 32.399 TL ) Ya da bu bütçeye ne önerirsiniz ?

THH'ye başvurun, büyük olasılıkla kazanırsınız. Eğilmesi zaten ayıplı mala girer. 6 ölü piksel de cabası...

• :S kullanıcısına yanıt

O tv yi tavsiye etmem. Tcl p755, c655 bakabilirsiniz

• avedist A kullanıcısına yanıt

55 küçük gelir hocam eski tv ile aynı tadı verir. ilk başta bana 65 inc çok büyük gibi geldi. eski tv ye gözler alışkın olduğu için insan başta bi yabancılık çekiyor. sonradan alışıyoruz tabi. şimdi de 65 inc değilde 75 falan mı alsaydım diye düşünüyorum. bende toshibanın 65 inc qled tv si var direk karşıdan izliyoruz görüntü çok temiz göz yorgunluğu felan yapmıyor. saatlerce başından kalkmayıp dizi izlediğim zzamanlar oldu aşırı keyif verici. aynı sinemada gibi hissediyosunuz. bide stremio kurdun mu her şey beleşe elinin altında.

benim aldığım bu. ben kasımın başında 24999 tl ye almıştım şimdi zam gelmiş.

almadan önce çok araştırdım. qled ve 65 inc olarak bilindik marka çok satmış bu ürün var en uygun fiyatlı.

• :S kullanıcısına yanıt
    LG 65UT81006LA
    Başarılı ürün al geç hocam.
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

stremio nasıl kullanıyorsunuz? Bende de var ama eklenti falan lazım gibi pek bilmiyorum?

• samsung tvden sesli komutlu kumanda çıkmaması çok üzdü gerçekten yani maliyeti nedir anlamıyorum tuş takımıda yok kumandada biraz kolaya kaçılmış...

• Samsung para kart teslim edildikten ne kadar süre sonra para yükleniyor fikri olan var mı?

• anillsayip A kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi model aldınız?
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 hafta içinde yüklemesini yapıyor size sms olarak geliyor.
  • 15 bın TL atına 50 inch ıcın duzgun şıklar bulamam degil mi. ..var mı model onerilerınız

• Arkadaşlar merhaba Philips 50PUS8548/62 4K Ultra HD 50'' nasıldır. Android tv 60 hz. 120 hz olan android değil. Oyun oynamadığımdan bana yeterli. Ancak nasıl bir led paneli var. Arızalanması led yanması kolaymı.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

DU7200 hocam f/p tv diye sanırsam

• 
Sayfa: önceki 46094610461146124613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.