Sevgili arkadaşlar gerçekten sinirlerim zorlanmaya başladı. Yeni bir eve taşındım, eşyalarımı yeniliyorum. Film ve müzik benim için çok üst zevkler. Müzik işini soundbar ile çözerim lakin, güzel bir film keyfi yaşamak istiyorum. Almışken iyisi olsun diyorum ama bunun da bir sınırı yok. İlk önce "Samsung QE65Q80DATXTK" modelinde karar kılmıştım. Biraz dolaşınca Samsung çok tercih etme tavsiyeleri aldım. OLED'in yanma durumundan dolayı direkt elemiştim. Gezdiğim birkaç yerde "LG 65QNED86T" en son şu modeli aklıma sokmuşlardı. Biraz daha forumu araştırınca OLED'in inanılmaz iyi performans verdiğini görüp yanmayı göze alsam mı diye düşündüm. Biraz daha dolaşınca "Samsung 65QN90D" ya da "Samsung 65QN85D" arasında da gidip gelmeye başladım. Baktıkça bir şeyler öğreniyor, kafam karışıyor fiyatta yukarıya çıktıkça çıkıyorum. Artık birisi bir şey desin gidip alayım şu lanet cihazı. Ev 1+1, 3 metre yaklaşık mesafeden izlenilecek. Film ve ses önceliklerim. Ev mütemadiyen ışık alıyor lakin gündüzleri evde olmuyorum zaten. Duvara asmayı planlıyorum cihazı. |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4612. sayfa)
-
-
90d alın neden derseniz 85d ye göre görüş acilari çok daha iyi. 85d ye biraz yandan bakarsanız renkler 90d ye göre daha çok soluyor. Ayrıca 90d ye yakın 65s90c oled var görüntü kalitesi çok daha iyi ben onu tercih ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 19 Kasım 2024; 14:39:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tcl c855 tavsiye ederim. Samsung da öyle bir tv yok. Youtube dan incelemeleri bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dostum bence tv yi iyi bir özel servisden eleman çağırıp tekrar baktır. Ondandan bi servis raporu alıp. Direk Tuketici hakem heyetine başvur. Zaten haklıysan direk qn90D ile değişim yapacaklardır. 30 40 verip 3 kurusluk tv alma. Daha çok üzülürsün.
Hocam fiyat olarak giriş seviye ürün işinizi görür. -
SAMSUNG 65QN85D ve SAMSUNG 65QN90D bu ürünler arasında karar verin hocam -
Evet hocam 65 alacağım zaten karar verdim. Zaten 1 kere alınıyor, satsan satılmıyor telefon gibi felan değil ki bu aletler. Toshiba daha önce hiç bakmadım ama geçen bi düşündüm acaba toshiba, vestel, beko falan mı alsam diye çünkü diğer markalarla neredeyse yarı yarıya fiyatlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
android telefona indirin üye olup giriş yapın.
tarayıcıdan torrentio araması yapın çıkan ilk siteye girip en altta installe tıklayın. stremio açılacak, açılan ekrandan yükleye basıp eklentiyi yükleyin.
aynı e posta şifre ile tvden stremioya giriş yapın.
keyifli seyirler.
Uğur Aslanyoutubestremio ile tüm filmleri tek bir platformdan ücretsiz seyredebiliyoruz.https://www.youtube.com/watch?v=K8zn5upEP1U -
vestel üretimi zaten hocam, vestel servisi geldi kurdu. en azından bilindik marka sıkıntı çıkarmaz. bimde a101 de sürüsüne bereket tv var ama senna dijitsu hi level axen cart curt dandik dundik markalar. internet hep şikayetlerle dolu. en iyisi bilindik marka almak. bende vestel de var 43 inc 4k smart tv. 2019 dan beri kullanıyoruz hiç arıza vs yapmadı sapasağlam. sadece mi box aldım sonradan o kadar. oda artık küçük gelmeye başladığı için değiştirdik yoksa memnunduk. vesteli oturma odasına transfer edip salonda toshiba ile devam.
-
15bin bandını gecmeyen fiyat performans tv önerisi varmıdır?
-
Tcl 50p735 ama butce yetmez ise amazonda tcl 50p635 13 bin
55c755 vatanda 29900 tl.Bilginize
Önerdiğiniz c655 linkte ki TV midir ? + kaç TL bandında alınmalı ?
www.vatanbilgisayar.comTCL 65C655 65inc 164 cm 4K UHD Google Smart Qled TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c655-65inc-164-cm-4k-uhd-google-smart-qled-tv-uydu-alicili.html -
Fiyati gayet guzel. Oyun oynamiyacaksaniz cok guzel bir tv
Ben oled kullanıyorum, kız kardeşim için TV bakıyordum, Burak bey QN85D önerdi ama fiyat yüzünden LG 55QNED86T ye karakıldık ve aldık , gün içinde biraz daha araştırdığımda mini ledleri arkada olmadığını yan sıralı olduğunu öğrendim ve bölgesel karatmanın kötü olduğunu öğrendim. Hem iptal ettik ve tekrarsamsunga döndük bu esnada Samsung uygulamada QNX1D öneri geldi fiyat 10 bin daha ucuz olduğu için düşük kalite model olduğunu düşünüp incelemedim.
Daha sonra ecnebi forumları ve incelemeleri dolaşırken farkettim ki bu QNX1D ile QN85D aynı cihaz sadece ayakları farklı ve bizim gibi zengin olmayan ülkelerde satış politikası olarak model no değiştrip Samsung kendi satıyormuş.
Fiyatı 44999tl %5 indirmle 42.500tl, Samsung shop uygulaması ile %5 indirimi var ve birde parakart dedikleri bir hediyeleri var oda 5250tl 55" için 60" için daha yüksek.
Değerlendirilebilir duruyor.
-
Size bu forumda edge ledli çöpleri bile onerirler. Ve siz hala samsung diyorsunuz
Baba aklından zorunmu var....
Bu millete ne oldu böyle hep yukardan yukardan konuşuyorlar, genç olmalarına veriyorum ama biraz kalite yahuuu. Biz hiç bir şey araştırmayı bilmeyiz söyleneni alırız zaten.
Ayrıca ya adam gibi öneri ver yada kendine bir konu aç orada tepin dur, çıkıntılık yaptığının farkında değilsin besbelli ama çıkıntılık yapıyorsun yakışmıyor, dineleyecek varsa da dinlemz kimse seni bu tarzını bırakmazsan.
-
Ne oldu niye sinirlendin. Sana edge led li tv yi önerene neden sinirlenmedin de bana sinirleniyorsun. Mesela sen araştırmış ve vazgeçmişsin. Ya bu konulara uzak biri bu tavsiyeleri dinleyip o tv yi alsaydi. Siz bu samsung çalışanlarına inanmaya devam edin. Burada insanların cebinden gereksiz paralar cikmasin diye uğraşıyorum. 5 dk sonra da sizi engelleyecegim. Cunku yardım hakkedene yapilir ve bilgi herkese verilmez
Bilgi için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X