Servis raporu bekliyorum gelince thh başvuracağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4613. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Umarim size sorun çıkarmazlar. 1 ölü piksel de bile değişim karari veren tv tercih edin bence. Para kolay kazanılmıyor. Marka diye kötü tv almayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.sikayetvar.com
TCL TV'de Ölü Piksel Ve Servis Sorunlarıhttps://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/tcl-tvde-olu-piksel-ve-servis-sorunlari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 19 Kasım 2024; 21:12:52 > -
Avrupa’da yaşıyorum. 75 inç tv almak istiyorum. Türkiye’de satılan bir çok model burada da satılıyor. Fiyat olarak olmasa da model olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Beni teknik olarak üzmeyecek. Takılma donma falan yapmayacak orta seviye tv bakıyorum. Amazon fire tv Stick 4k max ile kullanacağım. Sony ise Led , diğer markalar için qled veya miniled modellere bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu özelliği de olsun, şu marka olsun derken bir anda kendimi 90 bin bandında tv bakarken buldum.
Normalde netten sipariş vermeyi düşünmüyordum ama ciddi fiyat farkını görünce dayanamadım. Umarım her şey yolunda gider.
TCL 75T8B sipariş ettim. 46.799 TL
Satıcı trendyol.
Epey’de 83 puan almış.
Mediamarkette 67.999 tl
Webe özel ürünmüş, o nedir tam anlamadım 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tcl 75c855 tavsiye ederim
Tcl c745 serisinin Avrupa versiyonu. Yani c745 ile ayni. Qled bir tv
50 inç geneli va panel, 15 bin altına seçenekler vestel türevleri olabilir mesela techwood ve jvc tercih edebilirsiniz. İkisi de 3 yıl garantili.
-
90K ya kadar çıkmışsanız 98P755 i takip edebilirsiniz
Bende 75C855 alacam galiba. Vatanda 74.400 TL şuan.
Butceniz varsa alın bence. O paraya samsungun cok alt seviye bir tv sini anca alabilirsiniz
QN90C den sonra üzmeyeceğini düşünüyorum. Yanyana göreceğim birde
Qn90, tcl c755 ayarinda bir tv. C855 ayarinda bir miniled tv ne samsung da nede başkasinda yok. Samsung , tcl nin alt model panellerini kullanir. Kendi uretimi miniled paneli yok
Kaynak var mı bu panel bilgisiyle alakalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakirci53 -- 19 Kasım 2024; 23:4:56 >
hocalarım samsung cihazım kuruldu servis geldi standart uydu kurulumunu yapmak istedi türksat tkgs 42e kurmaya çalıştı fakat sinyal yok dedi uyduda sorun var dediler gittiler, ben rastgele diğer frekansları denerken 12033 vs gibi bir yerde sinnyal buldum ve kurdum fakat çok az kanal var çeşitliliği çok az bunun gibi bir şey yaşayan bir önerisi olan var mıdır?
Elinde google vardir. Biraz araştırabilirsin. Samsung oled üretiyor.
Bütün gün bu ürünleri karşılaştırıyorum ayağının haricinde hiç bir değişiklik yok, birebir aynı ürün. Hatta Samsung'un kendi sitesinde ürünle ilgili yorumlarda QN85D ye yapılan yorumları paylaşmış.
Zaten ürün daha çok Brezilya'da biliniyor ve orada karşılaştırmalı bir kaç inceleme var. Ha birde reddit'te konusu var oradada son noktayı koyanlar iki ürününde aymı 9lduğuna dair.
TLC konusuna gelirsek, tüm dünyada f/p olarak önerilen, bölgesel karartmada oldukça iyi olduğu söylenen bir ürün ama ülkemizde ve dünyada rüştünü ıspatlamış markalar öncelikle tercih edilir, anca bizim gibi araştırmaya hevesli kişiler cesaret edip alabiliyor oda istinai bir durum. Benim ihtiyacım olsa TLC almayı göze alabilirim ama bir başkasını bu maceraya sürükleyemem, anca kendi ikna olur karar verirse olur. Şahsen benim tavsiye isteyenlere duruşum bu şekilde.
Hobi olarak hem yazılım hem donanımla uğraşıyorum, öğrenmeye gelişmeye çalışıyorum. 60 yaşına geldim mıncıklamadığım cihaz kalmadı ve hala öğreneceğim söküp parçalayacağım çok cihaz var. Konuşup tartışacağım çok konu var ama biri yorumun göbeğine "ÇÖP" terimini yerleştirince tepem atıyor.
"ÇÖP" demeye bayılıyoruz, o kadar mühendislik emek "ÇÖP"olup çıkıyor.
-
TcL 98C755 indirme girmiş ( 142.400 ) ama hala fiyat yüksek.
Vatan da TCL 75C855 74.400 TL,
Hepsibuda da TCL 65C855 57.300 TL değerlendirmek isteyenler olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 20 Kasım 2024; 1:27:42 >
Burak bey samsung QN95D ne zaman gelir türkiyeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X