Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.066
Cevap
1.517
Favori
5.018.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46134614461546164617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son birkaç mesajınız özellikle dikkatimi çekti. Üslubunuz ve kullandığınız kelimeler “dalkavuklar”, “lavuklar”. Birkaç mesaj öncesinde bana hakaretten dem vuran biri için oldukça ironik. Velhasıl kimse burada sizin bu hakaretlerinizi görmek zorunda değil. Bi kendinize gelin terbiyenizi takının. Edebinizle konuşamıyorsanız da susun. Yönetime ilgili mesajlarınız için şikayette bulundum. Konu a markası b markası değil. En başta nezaket kuralları çerçevesinde bir üslup. Mesajlarınız silinmiş sanırım zaten.

@Burak_Keskin06
    Burak bey sizi de iyi tanırım. Kentpark lg mağazasından mustafa beyle çalıştığınız zamandan tanışırız sizle. Çok alışverişimiz oldu sizle. Sonrasında bilkent mağazanıza geçiş yapmıştınız sanırım. Burada çok kişiye yardımcı oldunuz. Ama bende doğruyu eğriyi söylerim. Siz bir satıcısınız bu bir gerçek. Ticari kaygınız tabiki var bu yüzden tv tavsiyesi gibi bir başlık altında objektif tavsiye veremeyeceğiniz aşikardır. Bugün karşılaştırılan modellerde lg ve samsungdan çok daha iyi bir model tv bile olsa (ki var) bunu tavsiye edemezsiniz yanlış mıyım?
    Seneler öncesinde şu başlık altında (4-5 sene öncesine gidelim) tam bir lg vs. Samsung çatışması vardı. Daha doğrusu oled vs. Samsung çatışması. O zaman henüz samsung oled çıkartmamıştı. Ve siz o zaman samsung satışı yapmıyordunuz. Samsungun va panelleri karşısında lg’nin vasat ips panellerini de önerdiniz. Ama bugün samsung da satıyorsunuz ve doğal olarak önerilerinizin çoğunu da bu yönde yapıyorsunuz. Bugün emin olun karşısında durduğunuz bir markanın satışını yapmaya başlasanız yarın onu da şiddetle tavsiye edeceksiniz.
    Forum yöneticilerinden bu başlık altında satıcı olarak bulunmanız için ne gayretler sarfettiğinizi de biliyorum. Hoş satıcı kimliğinizle bu başlık altında tavsiyede bulunmanızı yukarıda belirttiğim sebeplerden ötürü ben hala doğru bulmuyorum. Ama forum yöneticilerinin taktiridir.
    Sonuç olarak tv tavsiyesi başlığı altında olması gereken objektiflik sizin satıcı kimliğinizle birlikte mümkün değildir. Çünkü burada çıkar çatışması vardır. Bu sebeple objektif tavsiyede bulunmanız mümkün değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Ama siz tcl nin miniled bir tv sine karşın lg nin edge led bir tvsini oneriyorsunuz. Ve hatta daha iyi diyebiliyorsunuz. Bu ticari ahlaka uygun değildir. Tcl daha iyi ama servisi sıkıntı gibi cümleler kurabilirsiniz. Hoş o da yanlış da. Mesela siz 8 taksit sunuyorsunuz. Bu da satis icin onemli bir neden. Müşteri bunu tercih edebilir. Qn85 için bol bol övgü dizorsunuz qn85 bir tcl c745 eder mi. Ama siz kalkıp c755 den c855 den bile iyi diyebiliyorsunuz. Benim amacimda doğruları anlatmak. Yarin hisense piyasaya girsin. Ve tcl den iyi tv yapsin onu da öneririm. Saygılar Ve sevgiler

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Halen bir Samsung kullananı olarak merak ettim:

TCL'i kurumsal sayılabilecek Bilkom'u taşaron olarak kullanmakla suçlarken Aşağıdaki Ankara Bölgesindeki tüm Samsung Servislere ne diyebiliriz?

Bunlar Samsung web sitesinde görünen servis merkezleri, bunlar taşaron değil mi?

• Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Canturk Elektronik
    • Ankara, 2.38 Km
    • Adres : Mimar Sinan Mah. İncesu Cad. 110 / A Çankaya
    • 2
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Simge Elektronik-Yaşar Alar - Beyaz Eşya Ve Televizyon Servis Merkezi
    • ANKARA, 7.26 Km
    • Adres : Etlik, Etlik Cd 205/A, 06010
    • 3
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Özbek Beyaz Eşya Elektrik Elektronik İklimlendirme Otomotiv Telekomünikasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
    • ANKARA, 13.33 Km
    • Adres : Merkez Mah. Karaca Cad. No: 5/B
    • 4
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Doga Teknik -İsmail Savas Evirgen
    • Ankara, 15.63 Km
    • Adres : Bahçelievler Mah. 281. Cad. No: 94/B-C Gölbasi
    • 5
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Ay Beyaz Esya Ve Elektronik Insaat Turizm Ticaret Limited Sirketi
    • Ankara, 16.98 Km
    • Adres : Şeker Mah. 1408. Cad. No: 3/A Etimesgut

İstanbul da farklı değil , Samsung TR bordrosu olan servis elemanı var mı???

• Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Ataser Elektrikli Ve Elektronik Ev Aletleri Isıtma Soğutma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi
    • İSTANBUL, 7.21 Km
    • Adres : Karslı Ahmet Cad. Ahmet Tarık Sk. No: 18/A
    • 2
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Koçak Elektronik Beyaz Eşya Ve Elektronik Yetkili Servisi 
    • İstanbul, 7.96 Km
    • Adres : Ortabayır Mah. Atalar Cad. No: 4/B
    • 3
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Garanti Servis Day.Tük.Mall.Paz.Serv. Hizm. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    • İstanbul, 10.47 Km
    • Adres : Güzeltepe Mah. Avcı Sk. No: 8/B
    • 4
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Murat Karadag Teknik
    • İstanbul, 14.97 Km
    • Adres : Ekşioğlu Mah. Kuran Kursu Cad. B Blok No:4 BD
    • 5
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Ankaser Elektronik
    • İstanbul, 15.58 Km
    • Adres : Kartaltepe Mah. Buhar Sk. Kavakpınar Apt. No: 28 / A Bakırköy
    • 6
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Dst Elektronik Ve İletişim / Alper Destanoğlu
    • İSTANBUL, 21.62 Km
    • Adres : Doğu Mah. Gölde Sk. No: 3/C
    • 7
    • Yetkili Servis Merkezi
    • Samsung Servis Merkezi - Maksa Elektronik Otomed Cih Tic Ve San Ltd Şti 
    • İstanbul, 23.74 Km
    • Adres : İstasyon Mah. Yunus Emre Cad. No: 24/A – 24/B Küçükçekmece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 20 Kasım 2024; 15:49:39 >

• Yazdığım notların hepsinin hedefine varması ve cevaplanması hoşuma gitti açıkçası. İğnelerim canınızı acıtmışki hemen hedef olmuşum. Ayrıca şikayet edilen ve silinen mesajlarımda kullandığım bütün kelimeler hic bir sekilde hakeret ve küfür icermemektedir. Açip turk dil kurumu sözlüğüne bakabilirsiniz
    Siz hakaret algiliyosaniz o sizin probleminiz. Cok kirildıysaniz ozurde dilerim hic problem degil. Adminin kararına saygi duyarim. Ama ben kendi haklılığımı sonuna dek savunucam. Desenizki sen yanlışsın neyi savunuyosun benim haklı oldugumu soyleyende var bu konuda yalnız degilim. Neyse zaten bi daha da ismim ve şahsiyetimle alakalı bi cumle kurulmadıkça yazmiyacam. Benim yazdıklarıma cevap vermessenuz sevinirim. Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 20 Kasım 2024; 15:39:31 >
  • mastor1 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz Ankara'da yaşıyorsunuz sanırım evet bu yazdıklarınız hepsi SAMSUNG YETKİLİ servisi ve adreslere gittiniz seniz SAMSUNG YETKİLİ servis tabelasını görürsünüz

SAMSUNG servis ile veya ürün ile bir sıkıntınız varsa benimle buradan veya pm'den iletişime geçin direk destek sağlarız aklınızda olsun hocam.

Ben Bilkom ile ilgili bir cümle kurmuyorum TCL YETKİLİ servisi yok diyorum.

İyi forumlar.
  • Bir zamanlar Symbiancı winmobileci vardı, arkasından nokiacı türedi, iOScu Androidçi, windows phone kullanırken onlara hesap veriyorduk, Samsungçu LGci, Windowsçu Linuxçu, raspici sbcci, ps5çi xboxçu... liste uzar gider.

Bir konuya zum yapmış ucundan kıyısından bilgi sahibi olmuş çakma uzmanlar ülkesi, ego boyslar ordusu. Öğrenme güdüsü ego kaldırmaz, öylesine bir açlıktır ki o... O açlığı hissedenlerin en iyi bildiği şey, bilmedeklirenin farkındalığıdır, öğrenecek çok şey var ne kadar bilirsen bil, engin okyanus.

Ps5 konusunda oled kullandığımı memnun olduğumu artı-eksilerini bildiğimi söylüyorum tavsiye bile vermiyorum, biri çıkıyor sen LG cismin diyor ben bir ci,ci değilim ama belki arkadaş samsungçu ve o dönem Samsung oled yok. Forum kurulduğundan beri burdayım, bu forum yokkenki başka forumlarda da durum buydu ve böyle yüz tane örnek anlata bilirim.

Arkadaş fanatiklik keskin sirkedir seni için için yakar, fanatiklik körlüktür, fanatikliklik mantarlıktır monoluktur, algılarnızı yok eder.

Bu kavgalar sidik yarışları bitmez bunu çoktan anladım, Allah islah etsin :))

Şu hırçın TLC fanatiği arkadaş öyle bir savaşın içine girmişki okuduğunuda anlayamayacak duruma gelmiş dünde bugünde aynı yanlış alıntıyı yapıyor.

Burak bey bana LG önermedi QN85D önerdi ama kız kardeşimin bütçe 40binle sınırlı olduğu için QNED86T aldık ve sonra daha iyi araştırınca iptal ettik geri para ödemesi beklemeden Qnx1d (QN85D ile aynı gibi) Aldık.

Bu fanatik arkadaşı önceden tanısaydım özelden onada sorardım ama yine bildiğimi alırdım, adam ürün satıyor her iki markayıda tanıyor ve önerisini referans alarak ben araştırmamı çatalaştırıp genişletmeyi hedefliyorum, yani seçenekleri azaltıp daha detaylı doğru tercihi yapmaya çalışıyorum.

Fanatiklik öylesine köreltmiş ki bir doğru kendisinde sanki. Ayrıca Burak beyle belliki bir savaşın içinde, ben bu knuyu takip etmediğim halde benim mesajıma verdiği cevaptan buruk buram kin nefret akıyor ve bunu anında hissediyorsun. Senin Burak'la kavgandan banane beni neden karıştırıyorsun, kendi tek çarık bilgini üstümde test edecek izni benden ne zaman aldın.

Biraz insan analizi yapacak derinlikte olsan herkes TLC almayacağını bunun bir den çok kriteri olduğunu bilirsin. İnsanlar güdüleri ile hareket eder ve bunu sürü halinde yönetmeye eyilimlidir. Bununa aşmanın sürüyü kendine katmanın bir çok yöntemi var birinci yöntemi TV veya medya reklamları. TV izlemediğğm için bilmiyorum ama etrafımda TLC reklamı gördüğümü hatırlamıyorum bir Samsung-LG ve benzer firmaların ayırdığı bütçenin ne kadarında merak ediyorum.

Samsung'un icat ettiği teknolojileri kullanıyorsun örneğin Qled, adamda Qled deyince aklına Samsung geliyor sürüye uyup basıyor parayı alıyor, sonuçta herkesin kendine göre korunma mekanizması var ve buda bir çeşit savunma mekanizması, şimdi ben bu adam TLC al dediğimde abi riske girmesek diyorsa ona neden hikayeyi ben anlatayım, elektronik cihaz yarın bir sorun yaşadığında direk bana ekişeyecek, al başıan püsküllü. Ki Samsung veya LG çok mu sağlam ama TLC önerirsen bu senin kararın ve al işte Çin markasını önerdin şimdi çıkar çıkara biliyorsan diyecek.

Neyse biraz fazla uzattım ama tek bir şey bilip herşeyi bildiğini sanan kara cahillerden bıktım usandım gerçekten ve bu yabancı forumlarda burdakinin tam tersi çok küçük bir azınlık.

Sapiens diye bir kitap var okuyun milyon yıl önceki güdülerimizle yaşıyoruz hala, TLC iyidir herkes alsın öyle olmuyor işte.

Not: baya baya TLC reklamı yapmışım, artık bi eşantiyonu haketmişimdir heraldi. Tükkan sahibi abilerim görsün beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 20 Kasım 2024; 16:57:39 >

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Altına imzamı atıyorum. 10 yıldır forumdayım, Burak bey'den ben de defalarca tavsiye alıp bir çok kez de önerdiği TV'leri satın aldım fakat gerçekten körü körüne sattığı markayı savunması ve sadece onu önermesi hiç hoş değil. Sırf LG ve Samsung sattığı için burada C755 serisinin karşısına düşük seviye Samsung ve LG önermek zorunda değil. Yetkili servisinin olmaması bir kıstastır fakat söz konusu TV'yi sizin tarafınızdan önerilen daha düşük kalite TV'lerden kötü yapmaz.

Madem objektif olarak tavsiye veremiyorsunuz, sizden iki marka arasında kalan (sizin sattıklarınız ve satmadıklarınız) ve tavsiye isteyen birine tavsiye vermek zorunda da değilsiniz. Çünkü bir noktadan sonra verdiğiniz tavsiye yanlı oluyor ve göz göre göre daha kötü tv'yi öneriyorsunuz insanlara servis bahanesi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 20 Kasım 2024; 17:6:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam benim kimseyle bir sorunum sıkıntım yok

Ben bir satıcıyım evet LG SAMSUNG ve SİEMENS mağazalarımız var bende 16 yıldır aynı şirkette çalışıyorum, bunu bu forumda herkes biliyor saklımız gizlimiz yok hocam,

Biz Ankara'da 50 yıllık şirketiz bu forum üzerinde benden ürün almış 10 bin kişi üzerinde tüketici var 1 tane sorun sıkıntı yaşan kişi bulma ihtimaliniz yok.

Hocam TCL firmasının ben çevremde kimseye tavsiye etmiyorum etmemdeki en büyük sebepte 1 tane kendi yetkili servis ağı yok.

Bir ürün almakla bitmiyor yarın bir gün sorun sıkıntı yaşadığınızda karşınızda muhatap bulamıyorsunuz.

Taşeron firmalar ile bu işlem olmaz olamaz,ürün alıyorsun (SUNY servisi,Vestel servisi adı belli olmayan servisler kurulum için gelemez) Benim görüşüm bu şekilde.

TCL Türkiye geneli kendi TCL yetkili servis ağını açsın kursun biz şirket olarak Türkiye'nin en büyük mağazasını açmaya hazırız.

Ben bu forumda kimseye zorla bu ürünü alçaksınız almalısınız demiyorum isteyen istedi modeli markayı zaten alıyor.

Saygılarımla,
    İyi forumlar.

3-5 tv fazla satabilmek için ısrarla yalan söylemeye devam ediyorsunuz, yetkili servisi yok, yarın öbürgün tv'nize bakan olmaz, ne olacağı belli olmaz diyorsunuz, bu suçtur. 3 yıldan fazla bir süreden beri TCL tv kullanıyorum, servislik işim olmadı, ama bir kez bile TV'ye birşey olursa tamir ettiremem, elimde öyle kalır düşüncesine kapılmadım. Çünkü güvendiği şey TCL veya servisi değil, Türk Ticaret Kanunu, Tüketiciyi Koruma Kanunu v.s. Yani kendi kanunlarımız. Kanunen ülkemizde satılan bir ürüne servis hizmetinin ne şekilde nasıl verileceği bu kanunda yazıyor. Verilmezse ne olacağı da. Bu kanunlara güvenmeyip kime güveneceğim ? TCL tüm türkiyede yaklaşık 500 servis ile servis hizmeti sağlamakta.

• Merhaba. @Burak_Keskin06

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

Not: Sansürlediğim kısımlar umuma açık değil bu sebeple kapadım.

Alıntı

metni:
    Alıntı metni:

"Boş bir vatandaş var rakip firma elemanı bir şey bildiği yok kendini çok şey biliyormuş gibi davranıyor forum yöneticileri şuan hakkında inceleme yapıyor en kısa zamanda süresiz engellenecek bunun gibi 3 5 kişi daha vardı sırayla hepsi tek tek yalan oldu gitti.Saygılarımla"

Öncelikle yönetim adına konuşmayınız bu ilk ve son uyarımdır sizlere.

İkincisi, yazdığı fikirler veya görüşler her ne olursa olsun bir üye hakkında "boş bir vatandaş" veya "rakip firma elemanı" şeklinde beyanatta bulunamazsınız. Eğer kurallara aykırılık teşkil ettiğini düşündüğünüz mesajlar varsa bunları şikayet et butonu ile bildirebilirsiniz. İnsanları yazdığı fikirler veya savunduğu görüşler ile yargılamak hiçbir üyenin haddine değil, forum ortamında her fikire ve görüşe açık olmalısınız. Hele de siz ticaret ile uğraşan bir üyesiniz, bu kapsamda daha da fazla hoşgörülü olmanız gerekir hatta.

Buna ek olarak, burası tv tavsiye konusu. Belirli markaları elbette tavsiye edebilirsiniz (memnunsunuzdur, ticaretini yapıyorsunuzdur gibi gibi) lakin bunu yaparken bir başka markayı karalayarak değil, eğrisi ile doğrusu ile objektif sekilde yapmalısınız.

Bu konuyu bir çeşit kendi alanınız halinize getirmenize de müsaade etmeyiz. Her üye görüşlerini, fikirlerini saygı, sevgi ve forum kuralları çerçevesinde paylaşır.

Bu husus ile ilgili tekrar ikaz etmeyeceğim ilk ve sondur bilginiz olsun.

Sizin özelinizde tüm konu takipçisi üyelere yönelik bir uyarı mesajıdır. TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Oraya kadar çıktım ama geri indim 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    İlginç bir bilgi teşekkür ederim. Sanırım farkları var sen yazdıktan sonra epey’den baktım.
    75T8B daha yüksek puan almış (2 puan 😂).
    Subwoofer dolayısı ile olabilir. 75C745’te subwoofer yok.

Detay verebileceğiniz bilgi varsa okumaktan mutluluk duyarım 🙋‍♂️

• Bu başlık altında bulunmak için benim bildiğim herhangi bir çaba sarf etmedi. Prensipte "üye" olarak da bu başlıkta yazabilir, diğer başlıklarda da yazabileceği gibi. Ama reklam alanı / konusuyla beraber verilen "firma yetkilisi" titri ile kendi konuları haricinde satıcı rolünde ticari faaliyette ise iş değişir. Burada bunu yapmamalı. @Burak_Keskin06 forumun büyüklüğü itibarıyla gözden kaçması forumun her yerinde pazarlama yapılabileceği anlamına gelmiyor. Ayrıca @XpressMusic34 yetkili arkadaşımızın dediği ve sizi uyardığı gibi yönetimin namına bir kullanıcı hakkında kendisini süresiz engelleteceğim şeklinde konuşmanız hoş değil. Öyle bir tasarruf ve salahiyete sahip değilsiniz.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Çok güzel ama şöyle bir durum var, bu yazdıklarınız 10-15 sayfa sonra gözükmeyecek. 10 binlerce tv sattım diyor firma yetkilisi buradan ve başka bir firmanın yetkilisi gördüğüm kadarı ile yok. Ben tv bakarken firma yetkilisi olduğunu anlamadan önce yorumlarından etkilendim ve 90 bin bandına çıkmamın temel sebebi beyfendinin mesajları.
    Yanlı tavsiye verdiğini anladıktan sonra diğer markalara baktım. 14 yıldır üyeyim ve tavsiye almak için mesaj yazmasamda çok fazla okuyorum forumu. Bence firma yetkilisinin (başka bir konunun sahibi iken) tavsiye başlığında bu kadar aktif “müşteri bulma” çabası ile yanlış yönlendirmesi ve daha alt teknik özellikteki tvye daha iyi demesi etik değil.

Hocam P735 için o fiyat bareminin en iyi tvsi demiştiniz ama p635 şu an kampanyada. Pek farkını göremedim. Önerir misiniz? Farkı nedir 735 ile

• azraelhusam A kullanıcısına yanıt

Bende p735 de oldugu icin cigazi biliyorum o yüzden önerdim. P635 i bilmiyorum. Amazonda p635 guzel indirimde. Neden olmasin

• Fiyat çok iyi geldi
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 20 Kasım 2024; 22:21:37 >
  • Hocalar konudan bağımsız TCL markasını artık TLC olarak yazmasak mı acaba.

• Fe0 F kullanıcısına yanıt

Tv kanalı ile karışıyor hep:)

Teşekkürler. Bence de fiyat baya uygun. Denenir gibi

• merhaba 43 inç bir tv alacağım günlük kullanım için,maksimum 20 bın tl düşünüyorum ,bir kaç tane model buldum yardımcı olur musunuz acaba? TCL43p755,samsung 43du7000,philips 43pus8309

• 
Sayfa: önceki 46134614461546164617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.