|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4614. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
LG – Petrol Ofisi Yakıt Puan Kampanyası Katılım Koşulları
1- Bu kampanya 1-30 Kasım 2024 tarihleri arasında satın alınan seçili LG OLED TV modelleri için geçerli
olup, stoklarla sınırlıdır.
2- Kampanya kapsamında
OLED97M39LA modeli 35.000 TL,
OLED83M39LA modeli 20.000 TL,
OLED83G45LW modeli 20.000 TL,
OLED83C46LA modeli 13.000 TL,
OLED77M39LA modeli 15.000 TL,
OLED77G45LW modeli 15.000 TL,
OLED77C46LA modeli 11.000 TL,
OLED65C46LA modeli 8.000 TL
tutarında Petrol Ofisi yakıt puan hediyeli olacaktır.
Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek
hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden
satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmaları ve 15 Aralık 2024
tarihine kadarwww.lgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.
Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır. Satın alınan TV’nin
kurulumunun gerçekleştirilmemiş olması ve online katılım formunun belirtilen tarihe kadar
doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir
ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum
yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.
3- Kampanya başvuruları kampanya yoğunluğuna göre + / - 5 iş günü içerisinde kontrol edilecek olupwww.lgkampanya.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması durumunda, başvuruyu
yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 15 iş günü içerisinde, LG Türkiye tarafından SMS yolu ile
kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak bilgilendirme yapılacaktır.
Kendilerine başvuru sırasında
paylaştıkları cep telefonu ile bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG
Türkiye’ye ulaşmamış olabilir. Yapılan başvurularda kampanya kapsamında talep edilen evrakların
eksiksiz ulaştırılması müşterilerin sorumluluğunda olup LG Türkiye’nin eksik evraklarla ilgili hükümlülüğü
bulunmamaktadır.
Başvuruyu yapmalarını takip eden 15 iş günlük sürenin içerisinde tarafına herhangi bir
SMS ulaşmayan tüketiciler başvuruları ile ilgili olarak LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE)
arayarak veyaadresinde detayları belirtilen LG
Türkiye WhatsApp destek hattından sorgulama yapabilirler.
4- Kampanya başvurusu LG Türkiye tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye
yakıt puan tüketicinin katılım formunda belirtmiş olduğu cep telefonuna Petrol Ofisi tarafından
yüklenecektir.
Tüketici cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 28 Şubat 2025 tarihine kadar Positive
Card anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt (Benzin, Motorin,Otogaz) alımlarında parçalı veya tüm
olarak harcanabilecektir.
Kampanyadan faydalanmak için Petrol Ofisi mobil uygulamasına
(bit.ly/42KSA8I) yakıt puan yüklemesi yapılan cep telefonu numarası ile kayıt işleminin tamamlanması
gerekmektedir.
Petrol Ofisi istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep
telefonunu yanında bulundurması zorunludur.
Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonuna gelen
doğrulama şifresini (OTP) Petrol Ofisi istasyonlarındaki market görevlisine ileterek POS üzerine girilmesi
gerekmektedir.
Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen kişiler
kampanyadan faydalanamazlar. Kullanılmayan hediye yakıt puanlar 1 Mart 2025 tarihinde silinmiş
olacaktır. Kullanım süresi dolan yakıt puanlardan Petrol Ofisi sorumlu olmayacaktır.
Silinen puanların TL
değeri için herhangi bir iade veya ödeme yapılmayacaktır.
5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan
istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir.
Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin
geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir.
Aksi halde asıl ürünün
iadesi kabul edilmeyecektir.
6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin
edilmiş olması gerekmektedir.
Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.
7- Şirket faturası ile başvuran müşterilerin hak talep etmeleri için şirket imza sirkülerini tarafımıza
iletmeleri gerekmektedir.
İmza sirküsü iletmeyen müşterilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
Şirket
faturasında başvuran kişinin isminin bulunmaması halinde, şirket yetkilisinden ıslak imzalı izin/rıza formu
alınması gerekmektedir.
8- Çeyizlik için seçili modellerden satın alan müşteriler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
9- Satın alınan her bir ürün için ayrı ayrı başvuru yapılması şarttır.
Tek bir başvuruda birden fazla ürün
için yakıt puan hediyesi talep eden müşterilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir.
10- Fatura sahibi ve montaj kurulum sahibi farklı kişiler olduğu taktirde başvuru geçersiz sayılacaktır.
Fatura sahibi isim soy isim ve montaj formu isim soyisim aynı kişi olması zorunludur.
Yakıt puan hediyesi,
fatura sahibi dışında bir kişiye devredilemez.
11- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz,
devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
LG Türkiye ve Petrol Ofisi A.Ş belirtilen kampanyanın tarih ve
şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanyaya katılan herkes
yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.
12 –www.lgkampanya.com websitesinde bu kampanyayla ilgili form üzerinde yapılan başvuru sonrası
verilen katılım kodunun katılımcı tarafından saklanması gerekmektedir.
Başvuru sonunda katılım kodu
ekranda çıkmadıysa başvurunuz alınmamış olabilir ve tekrar başvuru yapmanız gerekmektedir.
13- Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.
-
Sen bir satıcısın ben değilim. Sen satmaya çalışıyorsun ben çalışmıyorum. Sen kar peşindesin ben değilim. Surekli sikayet ediyorsun. Cunku satışların dustu. İyi de yarin bir jac marka daha gelecek ve hepsi samsung dan iyi tv ler yapacak. Biz onları da değerlendireceğiz. Ben emekli askerim. Bana tcl çalışanı iftirası atma. Zira tcl nin çalışanı yok. Samsungun binlerce çalışanı var. Samsung un servis ağı iyi diyorsun, buna tamam. Ama qn85 gibi bir tv yo tcl c755, c855 gibi tv lere karşılaştırıp daha iyi demen çok ayıp. Saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst segment tv ler ile yarisamayacagi icin getirmeyebilirler. Tv lere o yuksek rakamları ödeyecek kişiler iyice araştırmadan almaz. Satabilecegini dusunse coktan getirirdi.
Bu arada ben 20 yıldan fazladır donanimhaber üyesiyim. Donanimhaber her türlü teknoloji ile ilgili fikirlerin özgürce paylaşıldığı bir yerdir. Bir tv saticisinin hezeyanlari ile hareket etmez. Hakaret ve aşağılamaya asla izin vermez.
Hocam , TCL 75C809 modeli var bulunduğum yerde ve şu an indirimde. Yorumunuz var mıdır bu cihazla alakalı?
Inceledim bahsettiğiniz tv yi. C755 den bir tık iyi c855 in altında bir tv. Yani gayet guzel bir tv
Takip ettiğim TV Mediamarkt üzerinde güzel bir indirim almış fakat gece gelen %10 sepet indirimi şu an yok.
Acaba şimdi alsam, gece indirim gelirse iptal edebilir miyim?
Veya risk alıp beklesem mi bilemedim.
-
Ürünü al istersen .Gece indirime girerse eski cihazı iade edersin.
www.n11.com
Tcl 55C755GTV 4K 55' Mini Led Google TV Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/tcl-55c755gtv-4k-55-mini-led-google-tv-52553201 -
siz şimdi bu kullanıcıyı ciddi ciddi engellemeye mi çalışıyorsunuz burak bey.
yakıştıramadım , tam bir satıcı pazarlamacı davranışı bu.
arkadaşı tanımam etmem.
tek dediği tcl de şans verin. fiyatları uygun .
ben kendim sizin tavsiyeniz ile başka bir satıcıdan Lg oled aldım , memnunum.
ama tcl alacak adamlar da belki memnun olacaktır.
burada fikir isteyenler aklı başında cebinde parası olanlar.
kimi 10binlik tv alıyor , kimi de sizden 200binlik tv alıyor.
umarım şikayetinizi geri çekersiniz.
not : almış oldugum Lg c46 oled pek çok konuda emsal tcl'in gerisinde.
kaynak rtings.com
-
Hem black friday indirimi hem de mağazada kasada ekstra indirim aldım. 1120 Euro ödedim 75c809 modeli için. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
yakın zamanda tv alırken ben de araştırmıştım.
55 inç için
samsung modelinde mini led sayısı 160 iken emsali tcl de 300 idi.
rakamlar ortalama , kaynak rtings.com
sonra burak beyin tavsiye ile oled almaya karar verdim. resmen seyir zevkim değişti.
-
Hangi model oled kullanıyorsunuz
-
LG 55C46
-
logo yanığı kafamı kurcalıyor
-
ben genel de karasal yayın setretmiyorum.
gündüz ise çocuk seyrediyor , o zamanda oled care çocuk moduna alıyorum.
sanırım bu şekilde yanık sorunu ile karşılaşmam diye düşünüyorum.
oled yanıgının tek çözümü miniled'dir.
-
Hocam benim kimseyle bir sorunum sıkıntım yok
Ben bir satıcıyım evet LG SAMSUNG ve SİEMENS mağazalarımız var bende 16 yıldır aynı şirkette çalışıyorum, bunu bu forumda herkes biliyor saklımız gizlimiz yok hocam,
Biz Ankara'da 50 yıllık şirketiz bu forum üzerinde benden ürün almış 10 bin kişi üzerinde tüketici var 1 tane sorun sıkıntı yaşan kişi bulma ihtimaliniz yok.
Hocam TCL firmasının ben çevremde kimseye tavsiye etmiyorum etmemdeki en büyük sebepte 1 tane kendi yetkili servis ağı yok.
Bir ürün almakla bitmiyor yarın bir gün sorun sıkıntı yaşadığınızda karşınızda muhatap bulamıyorsunuz.
Taşeron firmalar ile bu işlem olmaz olamaz,ürün alıyorsun (SUNY servisi,Vestel servisi adı belli olmayan servisler kurulum için gelemez) Benim görüşüm bu şekilde.
TCL Türkiye geneli kendi TCL yetkili servis ağını açsın kursun biz şirket olarak Türkiye'nin en büyük mağazasını açmaya hazırız.
Ben bu forumda kimseye zorla bu ürünü alçaksınız almalısınız demiyorum isteyen istedi modeli markayı zaten alıyor.
Saygılarımla,
İyi forumlar.
-
bu cevabınıza katılıyorum ve desteklerimde fakat bir kullanıcıyı şikayet etme engelleme girişiminiz yanlış.
size hakaret vs eder o zaman ayrı.
-
Hocam benim kimseyi şikayet ettim vs yok
İyi forumlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X