< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 5 Şubat 2025; 10:7:40 > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4704. sayfa)
-
-
usta kolay gelsin, bende eve ikinci televizyonu alacağım. 10 sene önce sony led almıştım hala ik günkü gibi maşallah ama 4k'ya geçmem gerekiyor artık.
netflix ve 4k içerik için maçlar vb. izlerim görüntüsü üst düzey bir tcl modeli mevcut mudur? bana model yazarsan bir bakayım sipariş vereceğim. tcl'de yoksa lg'de olabilir
-
Hocam aklınızdaki ekran büyüklüğünü bilmiyorum ama Tcl in c755 modellerini tavsiye edebilirim, mini ledli, 144 hz google Tv dir. 65c755 ,75c755 lere bakabilirsiniz. Oyun oynamayacaginizi göz önüne alırsak tcl in 85c655 modelini önerebilrim tam f/p tv sidir. Fiyatı da ekran büyüklüğüne ve donanımina göre gayet uygundur bakabilirsiniz.
Netflix, 4K içerik ve maçları uygun fiyatli daha büyük ekranda izleme imkanınız olur.
Sormak istediğiniz bisey olursa yardımcı olmaya çalışırız.
Tcl in 98P755 Tv si de vardır o da f/p Tv sidir. Kullandigim bir Tv dir, sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam. 55 ya da 65 inch alacağım. tv sonrasında ps5 alınacak ama öncelik netlik. c755 oled oluyor dimi?
-
Tcl c755 öneririm. Diger markalarda o kalitede mini led yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C755 miniled bir tv dir. Oled icin samsung ve lg ye bakmalisiniz
Merhaba ben lg yada samsungun bir modelini almak istiyorum bu ilk televizyonum olucak evlenme arifesindeyim limitim 55 bine kadar en az 65 inç olursa çok iyi olur bir öneriniz var mı?
Merhaba hocam,
SAMSUNG 65QN85D
Bu modele bakabilirsiniz tavsiye ederim. -
Burak bey bu da yeni hesap mı. Bunu da not edelim. Adam kendi kendine hesap açıp, kendi kendine oneri istiyor. Elbet bir gün sayfa adminleri seni yakalayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 5 Şubat 2025; 22:21:28 >
Adam bu forumda 10 bin tv sattığını söylüyordu. Boyle satıyormuş .
Sayin yönetim/admin daha ne kadar bu X satıcının fake hesaplari ile ortalıkta dolaşmasına, bu fake hesaplarla ona buna saldırmasına,manipule etmesine, sayfa kurallarini ihlal etmesine müsaade edeceksiniz.
Yeter artık...
Oled düşünmüyorsanız ve ps5 kullanacaksanız TCL C 755 ilk seçenek olsun size tavsiyem budur.Oyun, dizi, film vs. memnun kalırsınız, oled düşünüyorsanız da LG bu konuda en iyisidir.
Kendin çal kendin oyna taktiği
10 bin TV ancak böyle satılır
Eğer bu şekilde bu konuyu manipüle ediyorsa bu adam asıl hesabı ile birlikte tüm yan hesaplarının da banlanması gerek.
Bu adam değil mi milletin bedduasını alan adam ?
Adamlara helal olsun media market, vatan vb yerler yetmemiş bide burda lg Samsung vb şişirilmiş ürünleri satmaya çalışmaya devam ediyolar, arkadaşlar Tcl varken heycan aramayın paranızı çöpe atmayın bizi boşverin, yabancı kaynaklı videoları izleyin karşılaştırmaları izleyin, bu kendi yazıp kendi cevaplayan satıcılara kanmayın
Cok büyük kar elde ediyorlar. Bu para icinde yapmadıkları varyasyon yok
Bildiğim kadarıyla iki sefer uyarı almış, ama hala fake hesaplarla Tcl markasına ve Tcl kullanıcılarına iftiralar, hakaretler etmekte, sayfa kurallarına uymayan uslup kullanmaktadır. Nasıl olsa fake hesap, biri gider başka bir fake hesap açıp iftiralara manipuleye devam ederim mantığındadir.
Burada fake hesaplardan bana denmedik kalmadı, atilmadik iftira kalmadı.
Yönetim napiyor bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X