2011de samsung c750 aldım,ilk 3d tvlerden. Deneme amacıyla bir iki kez 3dsini kullandım.. Anladım ki kullanmayacağın özelliğe, siyahı biraz daha canlı seyredeyim diye neden en az bir asgari ücret fark ödeyeyim:) Forumdan bilgi almaya gelenlerin çoğunun parasının kiymetli olduğunu düşünüyorum,onun dışında x markasının en iyisi olsun diye alan adamın zaten para gibi bir derdi yoktur. Birçok yorumu okudum,yanma ihtimali yüksek oled tvlere teveccühü ve fiyat farkını hala anlamış değilim gerçekten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4701. sayfa)
-
-
Merhaba hocam,
SAMSUNG 65QN800D
Bu modeli alın tavsiye ederim. -
Teşekkür ederim hocam. OLED maddi imkanım var ancak bu ekran kullanımındaki burn in stresini yaşamamak için böyle bir rota izlemek istiyorum. Aşırı televizyon kullanımı olmayacağından dolayı makul bir model alıp bu kısmı aradan çıkartmak istiyorum. Mağazada son bir kez kendi gözlerimle gördüm 2-3 modelin farkına bakmaya çalışacağım. Muhtemelen ardından da 65QN90D alırım gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SAMSUNG 65QN85D
Bu ürüne bakabilirsiniz tavsiye ederim hocam. -
QN90D ile aralarında eğer güvenilir şekilde almak istersem 40-45k kadar fiyat farkı oluyor. Aradaki farka değer mi açıkçası bilemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bütçenizi zorlamıyorsa değer burada tercih size kalıyor,
Yan yana bakın kıyaslama yapın sonra kararınızı verin, ve yanızda 1 tane USB götürün içine film veya demo video yükleyin 2 üründe 5 dk denerseniz aradaki farkı görürsünüz bilginiz olsun. -
Arkadaşlar merhabalar tv için Akim korumali priz kullanmali miyiz sizce ,ozellikle oled tv için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, haklısınız OLED mükemmel görüntü kalitesi de verse de, kolay kolay alınabilecek bir risk değil.QN90 ile QN85 arasında ( görüntü+ses ) dağlar kadar fark yok,QN90(ağabey denebilir) görüntü ve ses konusunda daha iyi, ve görüntü anlamında _--%10-15 ile OLED 'leri aratmayacak kalitede. Şahsen 2 yıldır 55 modelini oturma odamda kullanıyorum, çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 1 Şubat 2025; 14:12:3 > -
Hocam elektrik sık gidip gelme oluyorsa almanız mantıklı tavsiye ederim. -
tesekkur ederim.
Hocam 8K ürün için daha var. Tv tepe ürün dolar bazında 3 aşağı 5 yukarı değişmiyor kenara koyarsın 1100$ 3-5 sene sonra yine değiştirirsin. 4k bile yayın yapan sayı belli. 8k ya görüntüyü yükseltiyoruz şu an hikaye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zknmr -- 1 Şubat 2025; 13:25:44 > -
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
Hocam internet varda ücretsiz nasıl tv izleyeceğiz onda hep paralı platform ayrıca tv konforunda olur mu ,bu fiyat bandında uydulu TV tavsiyeniz var mıdır next ve onvo arasında kalmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 1 Şubat 2025; 13:42:42 >
Tv için tavsiye isteyen arkadaşlar için;
Sene 2025 hala 4K yayın yapan tv Kanalı yok. Gercek 4K çözünürlükte film sayisi cok az. Ve en.onemlisi 4K icerik izleseniz bile evinizdeki internet hızı bu yayın kalitesi için düşük kalacaktır.
oyun icin 144Hz destekleyen tv lere bakın. Diger türlü hersey için 2 3 senede bir tv değiştiriyorum zaten diorsanız OLED alın yoksa şu an piyasada olan orta ve ust kalite tüm IPS ekranlı (miniled qned, qled) tvlerin hepsi işinizi gorecektir. Fiyatlara cok takilmayin az veya cok parlak az veya con renk başarımı sizi yanıltmasin. Sonucta herkes eve gidince cuma akşamı yalı çapkını yada lig tv nin hd yayininda maç izliyoruz.
Tekrar tekrar söylüyorum burda Şu markadan uzak dur şu markayı şu modeli al diyen herkesten uzak durun. Verilen tavsiyelerdeki modelleri gidip tekno markette kendiniz deneyimleyip oyle karar verin.
O x markasi su an tv konusunda çok geride kaldı. Eskiden p iyiydi. Ama isim yapmış bir kere . Onu kullanıyor. Millet uyandıkça işi bitecek
Tv box alırsanız bir çok ücretsiz uygulama var. 4k bir monitor bu.
Aynen ,4k yayin yok denecek gibi sadece ozel platformlarda netflix ,prime video vs oralarda var.Ama soyle bir gercek var 25/30k dan asagi iyi bir tv yok gibi buna gore de hareket etmek gerek.Bence tv guncel,ihtiyaca gore olmali fazlasina da gerek yok...
samsung monitorun dahili uydu alicisi yok sadece. Hdmi cikisli bir uydu aliciniz varsa ucretsiz yayin seyredersiniz. Ben m5 ve m7 serisini kullandim. M7’yi hala kullaniyorum. Bilenler icin en dusuk tv fiyatlari baz alindiginda cok iyi bir tv alternatifi. Kumandasi var. Dahili hoparloru var. Goruntusu guzel ve parlak. Kablosuz baglanti izellikleri mevcut. Monitor olarak idare eder, tv ilarak ise iyi is cikarir.
Arkadaşlar Allah için biri mantıklı bir öneri yapsın bana TV bakmaktan kafayı yedim az önce tekrar mağazalara baktım oradaki elemanların birşeyden anladığı yok bildikleri tek şey kaç inch 4k ve hz miktarı bu kadar.
Aradığım şu:
En önemli özellik pc yi ağladığımda VRR nin aktif olması bu benim için olmazsa olmaz. Paneli kaliteli olsun siyahları güzel göstersin marka çok önemli değil.
Android olsa güzel olur eksta bir iki apk yüklerim. Veya başka işletim sistemlerine apk yukleniuorsa o da güzel olur. Bütçem 35-40K kadar bilmiyorum bütçem düşük mü ama çok güzel bir tv ise belki biraz daha çıkabilirim. 55 inch benim odama ideal 65 çok büyük olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G5'te HDMI 2.2 olsaydı, G4'ten geçmeyi düşünürdüm hocam Artık 2026-27 modelleri bekleyeceğiz.
Bu arada, LG 2026'da model isimlerini değiştirebilir. (2016'yla karışmaması için.)
Belki isim değişirken gene önemli yenilikler yaparlar. Özellikle 2027'de yenilik beklenebilir.
G5'in üzerine, HDMI dışında pek bir şey kalmış durmasa da, Korelilerin sağı solu belli olmaz Malum 4000 nit yarışı var. %10 window'da 4000'e ulaşana kadar rahat durmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Şubat 2025; 18:6:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X