Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
94.087
Cevap
1.519
Favori
5.019.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 46974698469947004701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz burada ki satis elemanin sahte hesaplarına inanıp qn90 aldiniz. Memnunmusunuz tv den. Lütfen hakikatleri söyleyin. Dünya kadar insan bu yorumlari okuyup tv aliyor. Yazik günah cok para bu tv ler. Samsung un en iyi miniled tv sine sahipsiniz. Ayrica lütfen yorumunuzu düzeltin. Burada sadece samsung ve lg satis elemanı var. Tcl konusunda konusan herkes kullanici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    OLED TV candır hocam size LG OLED77G5 yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 31 Ocak 2025; 9:49:51 >
  • castle bravo yok dostum ben dikkat ettim önlem aldım oledin yanabileceğini öğrendikten sonra ama sen %10 parlaklık ile vallahi iyi kullanmışsın sabrın takdire şayan

fakat yukardaki arkadaş başka birine saldırmak için bu konuyu uzattıkça uzatıyor ve yanlış bilgi veriyor ve yine muhtemelen bu tiplerin HEPSİ birbirini tanıyor forumu oyuncakları yapmışlar ben internetten aldım televizyonu bayiden veya birinden almadım bu şekilde devam etme arkadaşım yapma bunu

BEN O YANAN OLEDİ BİRİNDEN BAYİDEN ALMADIM İNTERNETTEN ALDIM SADECE O KİŞİNİN SÖZÜNE İNANDIM MESELE BU

vallahi sizi burada barından insanlara da helal olsun ne diyeyim yazık

tekrar yazıyorum buradan tavsiye almayın arkadaşlar satış elemanlarının mezesi olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 31 Ocak 2025; 9:59:52 >
  • Lg G5 evo Oledi bekliyorum. Çıktığı gün alacağım.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla sayıda bekleyeni var gelsin yeni seri OLED TV'ler sizede yardımcı olurum
  • İnsanlar dünya para verip tv alacak, öyle zor seçim ki kurbanlık gibi ortalıkta dolaşıyor. Bu konuya her girdiğimde bu çaresizliği görüyorum ve üzlüyorum.

Dünyada anlatacak hikayesi olmayan bir kaç kişi burayı mesken etmiş her geleni spamlıyor. Yazık çok yazık, @admin lerde sadece izliyor. Kalite seviye yerlerde, hade burak satıcı adamın kimliği ap açık belli diğerleri ne iş hala çözemedim.

Her girdiğimde içim acıyor sanırm konuyu banlayacağım bu seviyesizlik canıma tak etti.

Biride çıkmış oled'ten uzak durun diyor, şaşılası akıl. Öneri vermeninde bir adabı bilmi var yahuu, adam üniversitenin panel bölümümde öğretim üyesi sanki. Sekiz küsür milyaryarın milyon tane farklu beklnetileri olan insan var ama arkadaşımız kendine alıyor tv yi "oled'ten uzak durun"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 31 Ocak 2025; 11:38:37 >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam geldiği gibi sizi arayacağım zaten.   Umarım Hdmi 2.2 ve 165 Hz desteği ile çıkar.

Tamamdır hocam,
    165 HZ kesin ama HDMİ 2,1 olarak gelecek biliyorum bilginiz olsun.
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
  • VA, TN, IPS paneli daha yeni öğrendik, bir de E-led ve D-led çıktı başımıza.
    Arkadaşlar, kardeşler,
    Bu terimleri anlatacak, açıklayacak bilge birileri yok mu? Anlatsa da aydınlansak, bilinçli bir tüketici olarak neye para ödediğimizi bilerek alsak televizyonlarımızı. Sonuçta az bir meblağ ödemiyoruz.
    İyi günler…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asabi_efe A kullanıcısına yanıt
    Buradaki X satici milete eski teknoloji Edge Led Tv oneriyor, biz tüketiciler de ayni paraya hatta daha uyguna veya daha buyuk ekran sahip dicret Led Tv öneriyoruz.
    YouTube da Edge Tv Led Tv Dicret Led Tv bi araştırın anlarsınız ne demek istediğimizi.
    Vatandaşın parasina yazık millete Edge Tv oneriyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asabi_efe A kullanıcısına yanıt

Her gun , herkese bıkmadan açıklıyoruz. Geçmiş mesajlara bakarsanız görürsünüz. Burada ki tv saticisinin ve onun fake hesaplarinin yanıltıcı bilgilerini düzeltmeye çalışıyoruz. Cok para bu tv ler. Yazik günah bunlarin yaptıkları.tavsiyem Samsung ve lg den uzak durun. En kotu tv leri en yüksek fiyata satiyorlar

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Hocam çok basit mantık olacak ama lg veya samsung dışında almayı düşünmüyorum açıkçası tek kurşunum var onu da bildiğime sıkayım diyorum.

• Alimolacaktımzalimoldum kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe aralığınızı ve düşündüğünüz ekran boyutunu belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım size LG ve SAMSUNG olarak model tavsiyesinde bulunayım
  • Forum tavsiye etmekten çok sattığını ve/veya kullandığını alın diye direten, diğer ürünleri kötüleyen mesajlar ile dolmuş. Bilgisi az olan bir insanın buradan tavsiye almaktan daha çok aklı karışır. Kendimce tavsiyelerimi nedenlerimle paylaşayım. Belki faydası olur.

- Bütçeniz yeterli ise ve ya zorlayabiliyorsanız OLED tv tercih edilmeli. (Ps oynarken ve hdr filmlerde renklerin ve siyahın gerçekliği gözünüzü bayram ettirir)

- Çok büyük renk takıntınız yok OLED olmayan tv ler tercih edilebilir. (Eski cihazım Sony 4k Led tv idi. Gece bir şey izlerken gördüğüm renk ve ışık dalgalanmaları rahatsız edici olabiliyor)

- Hemen herkesin bir digital yayın üyeliği mevcuttur. Bu dönemde 1080p tv artık eski kalır. (Ülkede 4k yayın mı var diyenler var ama zaten burada iyi bir tv tavsiyesi için gelenlerin Müge Anlı izlediğini düşünmüyorum. Tek hedef bu ise, Axen, Sunny vs hepsini öneririm.)

- Kanal geçişleri ve ya uygulama arası geçişleri hızlı bir tv olmalı. Bu nedenle işlemci gücü yüksek bir cihaz tercih edilmeli.

- Servis konusu markadan çok Ülke kültürü ile alakalı. Maalesef biz bu konuda çok gerideyiz. (Yıllardır bilişim sektöründe profesyonel bir emekçiyim. Servis olarak çok çok kötüyüz)

Sonuç olarak kendim Samsung S90D serisi oled kullanıyorum ve memnunum.

Avm de incelediğim kadarı ile TCL bütçeye göre güzel bir alternatif olabilir.

• Alimolacaktımzalimoldum kullanıcısına yanıt

Tabiki sizin tercihiniz. Nihayetinde kendi düşen ağlamaz:)) nen vazifemi yaptim

• Tv satıcısı burak artik yan hesapları ile hakarete de başlamış. Hesap banlansa ne olur nasilsa onlarca hesap var diye düşünüyor. Ama forum yönetimi bir gun mutlaka yakalayacaktir. Onlara bu konuda çok guveniyorum

• FtpX kullanıcısına yanıt

Evet küçük ekranlarda oled ile miniled farki cok kalmadı. Günlük bir kac saat tv keyfi varsa oled tercih edilebilir. Büyük ekranlarda hala miniled daha cazip. Tabi miniledlerde tcl de en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Asabi_efe

VA, TN, IPS paneli daha yeni öğrendik, bir de E-led ve D-led çıktı başımıza.
    Arkadaşlar, kardeşler,
    Bu terimleri anlatacak, açıklayacak bilge birileri yok mu? Anlatsa da aydınlansak, bilinçli bir tüketici olarak neye para ödediğimizi bilerek alsak televizyonlarımızı. Sonuçta az bir meblağ ödemiyoruz.
    İyi günler…

E-Led: Edge Led. Yani cerceve hizasina konulmus ledlerin verdigi isikla calisan tv’ler. Bolgesel karartma yetenekleri daha zayif oldugu soyleniyor.

D-Led : Direct Led. Bu da panelin arkasina yerlestirilmis isikla calisan tv’ler.

direk led yeni bir teknoloji degil. Hatta toshiba sv serisinde, Sony x serisinde belki 15 sene oncesinde vardi. Daha iyi bolgesel karartma yaptigi soylense de sonrasinda piyasaya cikan edge ledler de piyasada begenildi.

samsung’un da direct ledli son 3boyutlu panelli tvsini almistim. Sanirim 2015 yiliydi. O zaman icin bu farki gorecek bir yetenegi yoktu.

backlit de denen direct ledlerde sonradan konulan led sayisinin da bir anlam ifade ettigi soylenmeye basladi. Yani edge ledden daha az lede sahip bir backlit beklenen basariyi yakalayamiyor(muş). Tum tv’leri kullanmadigim icin tam detaya haiz degilim ancak bu eksiklik markalarca farkedilmis olacak kiyeni bir sistrmle mini led modelleri cikti. Bu da direk ledli modellerde eksik kalan aydinlatmayi mini ledlerle cogaltarak daha cok alani bolgesel kontrol etmeye yariyor.

ancak tum bu teknolojiler maalesef oled’in temel prensibi olan siyah arka plan uzerinde aydinlanan teknolojinin verdigi gercek siyahi veremiyor. Goz leddeki siyahi begense de yaninda bir oled oldugunda ton farki dikkate cekiyor. Leddeki siyahi bozan diger konu ise daha parlak goruntu vermesi icin yapilan ayarlar. Parlaklik yukseldikce siyahin tonu da griye dogru evriliyor. İste bu nedenle ne kadar cok arkadan aydinlatma ledi olursa o kadar cok bolgeler uzerinde etkinlik saglayab islemci her alani degil olmasi gereken bolgeyi aydilatarak siyahlari korumaya calisir.

Yine de eger edge ledler gercekten kullanilmayacak bir teknoloji olsaydi yaklasik 20 yildir daha hizla gelisen led/lcd teknolojisinde piyasada olmamasi gerekirdi diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 46974698469947004701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.