İyi tv yerine kumandaya bakarsın gun boyu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4674. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kimi gelir kumandasi iyi der , kimi gelir servisi iyi der. Surekli tutunacak dal arıyorlar:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüntü kalitesini tartışmaya gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony marka 65inç tv tavsiyesi istiyorum bütçe önemli değil ekran yanığı yapmayan oled,mini led yada mikro led son model hangisi iyiyse tavsiyeleri bekliyorum.
Google da arama yapin. Sony var mi diye. Varsa inceleyelim
Ah be Lg hala şu takozu güncellemedin varya
-
Hala ayni şeyleri söylüyorsunuz, yukarida sorduğum hic bir şeye cevap veremememişsiniz.
Rtings.com sitesi dedim, 300 bine yakin kişi bu Tv yi almış dedim, magazada insanlar bakarak değerlendirerek almis diyorum...bunlarin sanırım sizin için bir önemi yok , hala 25 bin uzeri verilmez diyorsunuz, bende diyorum ki elinizde ne veri varsa buyrun bizlerle paylaşın, o da yok.Olan ne bir markaya atılmış kuru iftira. Kusura bakmayin.
Burada kimse fanatiklik yapmıyor, Tv nin halki neyse onu konusuyoruz, yaziyoruz.
Birileri gibi 3 kurus kanacagim diye bilgisiz insnalara edge led tv ler öneriyorum.
Tcl mini ledli Tv üretmiş, 55-65-75 özellikle c serisi , bizlere gösterin x markasının şu Tv si bu Tcl nin c serisi Tvsinden daha iyi, daha donanimli ve daha uygun fiyatli ...gosterin bizlere , o da yok.
Gecen ay Tcl 75c755 mini led tv 47-48 bandindan satıldı, hangi marka Tv nin mini led Tv si bu fiyatlardan satıldı. Örnek verin...
O da yok 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sony Türkiye de yok artık hocam. Tcl 65c855 öneririm. Media markt da varr
Merhaba.
Sony değilde Samsung'un Micro Led Tv'sini öneririm size
azudio
Samsung 110” MS1A HDR 4K UHD Smart Micro LED TVhttps://azudio.com/products/samsung-110-ms1a-hdr-4k-uhd-smart-micro-led-tv?srsltid=AfmBOor-sH1unrSh_TuFAVHhRsbnRJ0yNbk7k5wxQwZzdGwYgGz8YsKvBu model her türlü sizi memnun edecektir
Edit: Siz 65" belirtmişsiniz, bu modelin 65" olanı varmı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 4 Ocak 2025; 0:45:32 >
-
Gecen ay Tcl Tv ler kaca satıldı, muadiller kaca satıldı az cok biliyorsunuzdur. Tcl 75c755 mini led modeli 47-48 bandinda sayıldı, peki bu Tvbnin muadili x marka mini ledli Tv ler kaca satıldı.
Vatandaş o fiyatalara almis ki suan satis mağazalarında stoklar azaldigi icin fiyat anlamsiz olarak yukarılara çıktı. Hala muadillerinden daha pahali degil.
3 kurus para kazanayacağım diyerek millete Edge Led tv ler öneren ( aynı fiyata veya daha düşük fiyata led,dicret Led tvler olmasina rağmen) yeni tekloji var bunlarda oled yanma olayi geçti diye vatandaşa sözler verip oled aldırıp, 3 yil sonra o Oled yandığında ben öyle demedim diye yan çizen saticidan bahsediyorsun sanırım. O önce söz verdiği o vatandaşın oledini değiştirsin.
O satici bunlari yapacak ona bey denilecek ve baska bisey demek yok, ama bunları dile getiren,eleştiren kisiye trol, fanatik,satıcı denecek.
Tcl mini led Tv nin ozlelileri, donanimi, fiyati ortada o kişi de halka bunu anlatıyor. Bundan da birileri gibi bir menfat elde etmiyor, yarin baska donanimli Tvnler gelir onu da halka anlatır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sahte hesaplarla bosuna tartışıyorsunuz hocam. Samsung ile beraber bunlarda yok olacak
Oncelikle iyi forumlar.
Şu an turkiye piyasasında miniled teknolojisini kullanarak satışı yapilan 3 marka var. Tcl de c serisi samsung qn serisi phillips de pml serisi. Tcl C serisi ozellikle c755 modeli hem fiyat hemde performans olarak bence alinabilecek tek cihaz şu an. Buraya kadar hiç bir sorun yok. Ama şimdi insanlar ambilight ozelligini begeniyor ve cezbediyor ise phillips onermek suç mu ? Ya da saticisina markasina guvenmek isteyen teknik servis garantisi isteyen , yada bilmediği bir markayla ugrasmak istemeyen birine samsung onermek temi suç? Tamam donanim olarak TCL , C serisi olarak mukemmel tv yapmış da olabilir . Şimdi burda okuduğu ovgulerle tcl i alan bi kişi oldu ya tv de sorunla karşılaştı. Bu adamın ettiği küfürün yaptığı bedduanin müsebbibi kim ? Yapacaginiz tek sey bi sey tavsiye ederken cumlenin başina BENCE kelimesi koyup diger markalara camur atmadan nedenlerini aciklamak..
Bende tavsiye veriyorrum ama kendi kullandigim tv marka hakkinda. Yada kullandığım modelle baska markanin kiyaslamasi soruldugunda cevap yaziyorum
Lutfen insanlara iftira atmayin. Ya da yaftalamayın. Guzelce cevap yazin ve köşenize cekilin. Forum yöneticileri bu yapilanlara lutfen sessiz kalmayın. Insanlar ciddi sekilde rencide oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 4 Ocak 2025; 1:12:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizi de iyi forumlar.
Öncelikle kime nasil bir iftira atılmış onu bir açıklamaniz gerek diye düşünüyorum.
X sahsin bir veya bir kac markanin saticisi olduğu mu yoksa yanik oled olayi mi ? Nedir
Burada asıl bazi etik olmayan durumlardan dolayi elestiri yapılanlara trol, fanatik, satıcı diye yaftalama yapılmakta.
Beddua diyorsaniz forumda biraz geri giderseniz okuyabilirsiniz o beddualari,tabi silmediyse.
Saygılar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de yaşamıyorum sony'nin Türkiye'de satılmadığını da bilmiyorum ama sony değil de herhangi bir markanın en iyi modeli micro led'mi mini led mi yada oled midir.Hangisi en iyi teknolojidir?
Eger yurtdisinda yaşıyorsanız alacağınız en iyi tv tcl c855 serisidir
Samsung ve LG şapkadan bir tavşan çıkarmazlarsa Japon TV markalarının başına gelen onlarında başına gelebilir .
Tcl Türkiye pazarında bu oturmuş markaları çok zorluyor gibi görünüyor. Birde Tcl'nin yanısına Hisense markası var ama onlar Turkiye'ye gelmediler . Fakat bu Çinli markalar Güney Kore markaları için büyük tehdit durumunda.
Samsung ve LG uygun fiyatlı ama oldukça iyi görüntü kalitesine sahip miniled Tvler piyasaya sürmeliler . Artık alt seviyede bile iyi tvler konumlandırma zorundalar.
Philips'in de bir Pml9009 modeli var miniled olarak fakat o pek gündemde değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Ocak 2025; 1:50:7 >
ciddimisiniz?
-
Samsung paneli zaten tcl den aliyor. Onlar oled e yoneldiler. Tcl miniled ile oled i gecti. Yakında cikaracagi micro ledler ile samsung ve lg tamamen bitecek. Oled alanlar son sahipleri olacak. Sonu plazma gibi olacak
Buyrun beyefendi. Samsung övecekseniz benden alıntı yapmadan yapin lutfen
Oled'i geçti derken ? Görüntü kalitesi olarak geçmesi mümkün değil, fp olması ayrı en iyi olması tamamen ayrı şeylerdir.
Miniled'in öne çıkma nedeni Oled'in günlük kullanıma çok uygun olmaması kaynaklı yoksa Oled'den görüntü kalitesi olarak her türlü geridir.
Ote yandan Samsung'un qn90d gibi çok iyi miniled televizyonları var ama fiyatı biraz tuzlu. Fiyatlarını düşürürlerse her türlü TCL ile rekabet edebilirler miniled dahil. Ancak fiyat konusunda tam yarisamiyorlar.
Ote yandan günümüzde en iyi Miniled televizyonu Sony yapmış durumda fakat onlarda hem Turkiye'de değil hemde herkesin bildiği gibi Sony televizyon her zanan Sony vergisi ile gelir yani oldukça pahalidirlar .
Burada şu acik ki LG ve Samsung kaliteli miniled televizyonlarının fiyatlarını düşürmeli. Çünkü Tcl ciddi oranda pazar paylarını alıyor. Artık pazarın hakimi gibi davranamayacaklarini farketmeliler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Ocak 2025; 2:3:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X