Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
94.662
Cevap
1.524
Favori
5.039.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 47284729473047314732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burak bey diyelim ki normal kanal izleme süremiz, netflix veya ps5 gibi konsol surelerimize göre daha fazla olsun. Bu noktada oled ekran bi tv alsak ortalama 5-6 yıl götürmez mi? Hemen mi ekran yanıkları oluşur? Çünkü oled ekran hakikaten çok güzel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt

oluşmaz diyemeyiz, bu şans işi birazda.

bir ev kullanıcısı olarakda , 2017 yılından itibaren ilk serilerden bu yana kullanıyorum. Şuan 2017 model LG full hd olan OLED ekran annem babamda, sürekli normal karasal yayın izlerler. Ben kendim baktığımda belirgin rahatsız edici bir sorun ile kaşılaşmadım. Evde ise G1 kullanıyorum, sürekli digital film dizi platformları ve ps5 pro da kullanıyorum, Evo panellerde sorun hiç kalmadı diyebiliriz.

anca anca, mağazalarda kalmış teşhir ürünü alırsanız; eskiden kalma problemler başınıza gelebilir.

5-6 yıl evet götürür, kanunende 10 yıl ömrü var diye zaten geçen aylarda bir vatandaşımız mahkeme de kazandı davasını.

Bütçenize göre Samsung yada LG oled ekranları tercih edebilirsiniz. Bana göre ha mercedes ha bmw, 2 side çok keyif veriyor.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

şuan o iyi fiyat, uzun süre götürür ve ciddi anlamda memnun eder.

en basic LG b4 oled bile o fiyatlarda ki S90c premium üründür.

• seco1212 S kullanıcısına yanıt

Hocam git mağazalarda kendi gözünle gör, başka forumlarda arastir. Buradaki satıcılar kendi malı satılsın diye diğer markaları kötülüyor. Forumda bu işten para kazandığıdan bu insanlar istediği gibi at koşturuyor.

bizde TCL toptan satıyoruz ama bazı modelleri canlı gördüm

645 655 755 gibi modeller dışında öner miyorum, bu ürünlerinde konsol oyunculuğuna yönelik geri planda yazılım ve ek özellikleri mevcut, o yüzden önerim.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Hocam götürür OLED TV alırsın yanında +3 yıl garanti uzatması yaparsın 5 yıl istediğin şekilde kullan logo yanması veya diğer sorunlar olursa garantiden değişim olur, değişmiyorsa muadil ürün değişimi olur.
    6,ile 8 yıl kullanırsın kullanım sürene göre bu süre uzayada bilir bilginiz olsun.

Nacizane tavsiyem, ağzı olanın konuştuğu bir ortamda beyan edilen fikirleri çok kaale almamanız, ihtiyaca göre belirlediğiniz alternatiflerinizi bir elektro markette bizzat görüp karşılaştırıp kendi beğeninize göre karar vermeniz şeklinde olur.

En iyi TV bütçeniz dahilinde ihtiyacınızı karşılayan TVdir. 2023-24 üretimi 25 K bandındaki TVler teknoloji olarak çok farklı değiller zaten. Daha eski bir TV düşünmeyin bile.

Mümkünse bütçeyi biraz artırıp 100Hz ve üzeri, 4K, 50+ ekran bir TV alın derim. Bu kriterlerde epey sıralamasını aşağıya bıraktım. Karar sizin.

https://www.epey.com/televizyon/e/YTo2OntpOjEyMjthOjE6e2k6MDtzOjQ6IjE2NzAiO31pOjc0MzthOjI6e2k6MDtzOjc6IjIxOTk0MzYiO2k6MTtzOjc6IjIzODY3NTkiO31pOjc0ODthOjE6e2k6MDtzOjU6IjEyOTI2Ijt9aToxNDY7YToxOntpOjA7czo0OiIxNzEwIjt9czo1OiJmaXlhdCI7YToyOntpOjA7czoxOiIwIjtpOjE7czo1OiIzNjAwMCI7fWk6MTE4O2E6Mjp7aTowO3M6MjoiNDciO2k6MTtzOjI6IjY1Ijt9fV9OOw==/

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Samsung-Lg ve Tcl dışında kurulum ücretli olmuş hocam.. ayrıca ben video kaydıyla açmaktan bahsediyorum,neyse bu konuda bir düzenleme yokmuş zaten, firmaların kafasına göre işleri..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tamamdır
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Şu an çok satan fiyatıda uygun bir 50p635 modeli var..bu model sorunlu mu acaba?

S90D ile C arasında o fiyata değebilecek bir fark yok hocam. Panel aynı, hoparlörler aynı, desteklediği teknolojiler aynı, kumanda aynı, nesil aynı. Sadece yeni bir işlemci için o para verilmez.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

basic model , ben öner miyorum. sorunlu değil tabiki.

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

• TMRT kullanıcısına yanıt
    S90D bütçemi yorar diye beklemedeydim aslında ama evet bu modele yönetebilirim. Fiyatını bilmiyordum. Biraz araştırayım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam, birebir aynı durumdaydım. Hiç düşünmeden C'yi alın geçin süpürgenizle keyfine bakın. Süpürge kampanyasını kaçırmayın derim.

• TMRT kullanıcısına yanıt

İki TVyi yakın zamanda baya incelemiş ve s90D almış biri olarak;

S90D daha yüksek parlaklık seviyesi, düşük çözünürlüklü içeriklerde bariz daha iyi, renk derecelendirme bariz daha iyi, renk hacmi daha yüksek, daha az ışık yansıması, enerji tüketimi daha düşük diyor rtings sitesi. Ama bunları derken panellerin aynı olup olmadığından bahsetmiyor. İlk seri S90Clerde GEN 1 panel vardı. Muhtemelen karşılaştırma onunla yapılmış olabilir.

Bu gelen seride GEN 2 panel kullanılmışsa muhtemelen haklısınız. Ama değilse bence aradaki farka değer. Neticede Mat ekran ve One connect Box harici S95D ile pek farklı değil S90D ve aralarında 25K civarı fark var.

Diyorum ya c655pro nun avrupada ki satis ismi t7b. Ayrica muhatap olduğun gider hesaplar Burak adli satıcının yan hesaplari. Bunlar samsung bayisi. Aman dikkat et

• khanbee K kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın. Gen 1 panelde D her anlamda C’den mantıklı bir hale geliyor elbette. Yazdıklarımı Gen 2 panel C hakkında konuşuyorum olarak düzeltiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

Samsung 2025 modeller hangi ayda piyasada olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhann57

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

Samsung 2025 modeller hangi ayda piyasada olur?

@Burak_Keskin06 Burak üstad Mayısta gelecek diyordu.

• 
Sayfa: önceki 47284729473047314732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.