Bildirim
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Merhabalar öncelikle. Salonumuza 65 inch uhd televizyon almayı düşünüyoruz da,bugün bimekse gittik;
http://m.bimeks.com.tr/Urun/144092
Lgnin yukarıda linkini verdiğim modeli+yine lgnin böyle bluetooth özellikli vs bir ses sistemi için(piyasa değeri 400-500 arası olan) toplamda 7000 lira fiyat aldık;öte yandan 65 inch samsunglar ise ekstrası olmadan 7.5-8 gibi başlıyor fiyatları..Şimdi birkaç sorum olacak bu televizyonlardan pek anlamayan biri olduğumdan sorularımı mazur görün;
1)Samsung ve lg arasındaki bu uçuk fiyat farkları neden?Marka bazında ikisinin de televizyon sektöründe başarılı olduğunu sanıyordum oysa ki..
2)Ligtv izlemek için dekoderimizde hazırda takılı olan digiturk kartımızı televizyonun arkasındaki girişe takarak direk lig tv yayını alabiliyor muyuz?Modül zımbırtısından falan gerekiyor mu yoksa?
3)Televizyonu internete bağlayıp online 1080p film izlemek mesela mümkün mü?
4)Linkini verdiğim televizyon için ne düşünüyorsunuz yukarıdaki sorularımın akabinde?İşimizi görür mü?Ses sistemi de çok hoşumuza gitti,televizyonla 7000e gelmesi de baya cazip geldi(ki nakit alacağımızdan 6500 gibi bir rakama kapatırız büyük ihtimalle)..Yani bu hafta sonu televizyonu buradan yapılacak olumlu yorumlara göre ciddi ciddi almayı düşünebiliriz..
Cevaplarınızı bekliyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Linkini verdiğiniz cihazların özelliklerini ayrıntılı bilmiyorum ama lg ve samsung arasında benzer özelliklerdeki modellerde fiyat farkı pek yoktur. Bu iki markayı al birini vur ötekine aslında. Tv lerde de giriş, orta seviye, üst seviye olarak modeller var sadece panel ebadına bakarak karşılaştırma yanlış olur. Digiturk kartını tv ye takıp izleyemezsiniz, normalde bu işllem modül üyeliği ile olur ama digi modül üyeliği yapmıyor, dsmart yapıyor mesela. Eğer 3d izleyecekseniz Lg pasif, samsung aktif sistem kullanır. Bu iki sistemin artı ve eksilerini araştırırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.sanalpazar.com/Beko-B49lb8477-Ledtv-smart-3d-dahili-Uydulu-wifi-1849tl__isp35197488 piyasaya göre uygun fiyat, full özellik ve 2014 yılı en son seri bir cihaz. incelemenizi öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: uguroz76
Linkini verdiğiniz cihazların özelliklerini ayrıntılı bilmiyorum ama lg ve samsung arasında benzer özelliklerdeki modellerde fiyat farkı pek yoktur. Bu iki markayı al birini vur ötekine aslında. Tv lerde de giriş, orta seviye, üst seviye olarak modeller var sadece panel ebadına bakarak karşılaştırma yanlış olur. Digiturk kartını tv ye takıp izleyemezsiniz, normalde bu işllem modül üyeliği ile olur ama digi modül üyeliği yapmıyor, dsmart yapıyor mesela. Eğer 3d izleyecekseniz Lg pasif, samsung aktif sistem kullanır. Bu iki sistemin artı ve eksilerini araştırırsınız.
3.sorumun cevabı? Yani internete kablosuz veya kablolu bağlanıp 1080 p veya 720p online film izlemek mümkün mü?
edit:yani hdd flash bluray disc vs. uğraşmadan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pobjeda -- 17 Kasım 2014; 17:36:12 >
-
Tv ler flash içerikleri desteklemez. Diğer siteler içinde tam ekran olmama( altta, üstte menülerin kalması) vb problem olabilir. Lg tv lerde genellikle yetersiz bellek hatası vererek filmi sonlandırdığı forumda bolca anlatılır. Ben 2012 model panasonic tv de 3,4 bölüm diziyi 720p izlemiştim, problem yoktu. Yeni tv lerde 1080p desteği ve bahsettiğim sorunların aşılmış olma ihtimali var. Mümkünse bizzat kullanan birinin cevaplaması daha doğru olur.
Artık sadece teşhir olarak bulunabiliyor ama Philips 65PFL9708 Türkiye'de bulabileceğiniz en iyi televizyondur. Bir inceleyin bence. 2015 içinde HDMI 2.0 desteği de gelecek.
www.teknosa.comSayfa Bulunamadı | Teknosahttp://www.teknosa.com/urunler/110012797/philips-65pfl9708s12-dvb-s-amb-uhd-3d-smart-led-lu
-
Samsung 55H6270 nasıl bir TV? markado.com'da diğer sitelere göre indirimli fiyatı, güzel bir ürüne benziyor. -
Konuyu tamamen okudum faydalı bilgiler için teşekkür ederim öncelikle
LG 32" LB652V ye karar kılmışken yazılanları okuyunca diğer konularda da araştırma yapınca kesinlikle almamam gerektiğini anladım. ( Karanlık Sahne, Yetersiz bellek hatası, WEBOS işletim sisteminin yeni oluşu ve eksiklikleri vs.) Samsung zaten başından beridir istediğim tv'lerdendir. Fiyatını makul görünce LG'nin o modeline yönelmiştim. Yine aynı özellikleri barındıran Smart, 3D'si olan dahili WİFİ den rahatlıkla girip dizi film vs. şeyleri izleyebileceğim bir tv arıyorum. Ufak bir odada izleyeceğim ( 3,30 * 2,85 oda boyutu ) TV yi asacağım duvardan izleme mesafem 2,10 - 2,20cm olacak. 32" yeterli diye düşünüyorum fakat ufak kalır endişesi de yaşıyorum. Sanırım bu fiyat aralığında biraz fazla özellikler istiyorum. Bu şartlar altında bana önerebileceğiniz model nedir? -
hepsiburada LG 49lb620 size özel indirimle 1589 tl- 100 tl axess -300 tl çek-27 avantajix = 1162 tl ye geliyor sizce alınırmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: barakuda1
hepsiburada LG 49lb620 size özel indirimle 1589 tl- 100 tl axess -300 tl çek-27 avantajix = 1162 tl ye geliyor sizce alınırmı?
Ben samsung düşünüyordum ama bu fiyatı görünce Bi an düşünmedim degil
quote:
Orijinalden alıntı: dallass
alınmaz kardeşim alınmaz
50 herzlik neredeyse 50 inçlik bir televizyon olmaz / alınmaz
Ne alınır o zaman kardeşim? -
quote:
Orijinalden alıntı: dallass
kriterlerini bir yaz bakalım....
şu an bende samsung 40D6000 var fakat daha 3 yıllık tvnin panelinde çizgiler tül gibi görüntü veriyor zaten salona küçük geliyordu bende değiştireyim dedim o yüzden büyük bir tv arıyorum 50-55 inç gibi
Kriterler bütçe 1700-2200 tl arası en çok sd ve hd yayın seyredilecek görüntü kaliteli olsun birde internetten ve usb den film,3d ve smart çok önemli değil. -
Selam,
SAMSUNG UE55HU6900SXTK ve SONY KDL55W805B modeler arasında kaldım. Samsung 4k ama 200 hz yeterli olmaz demişşisiniz. Sony için herhangi bir yorum bulamadım. Bütçem 3500 civarı öneriniz nedir? -
-
Tekrar selam
SHARP LC-50LE762E bunun için ne dersin? 50 ama 1000 TL haha ucuz @dallass -
bu konu ileride bana lazım olacak gibi :) -
mrb forumu 2 kez hatmettim bişey anlamadım notlar aldım sonra ondanda vazgeçtim bana butcesi 1000 civarında 32 ekran smart özelliği olan led tv lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum. 32 ekran olmazsa olmazım. teşekkurler. -
arkadaşlar merhaba.
Tv almak istiyorum. fiyat olarak 1300-1500 olabilir.
urun.gittigidiyor.comSayfa Bulunamadı - Gittigidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lb620v-3d-uydu-alicili-full-hd-led-tv-128927971
bu tv'yi alacaktım ama pek iyi yorumlar okumadım LG'nin lb serisi ile ilgili. Tv'den cok bir beklentim yok, ben haftada bir pc bağlayıp digitürkplay üzerinden maç izlerim, nadiren de film falan izlerim. Sonra da annem günlük programları izler. Bu ayarda bir tavsyeniz var mı?
-
Arkadaşlar bende 65inç bir TV arıyorum. Tavsiye var mı. 5000-7000 bin limit
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X