Şimdi Ara

TV Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2499 du bir arkadaşım var teknosa merkeze bağlı çalışan onu arayıp numarasını aldım. % 5 teknosa personel indirimi uygulandı 12 taksite aldım fish kart'la. bakalım bi denicem olmadı2. tv yi de bundan alabilirim ya da 42 vt pany alırım duruma göre. arkadaşa da sordum anlattım 720p - 1080 p film ps3 için dedim lg önerdi ikisi arasında. bi test edeyim 2. yi odama almak için. pazartesi getirip kuracaklar bakalım
  • tv bugün kuruluyor ilk aldığımda nelere bakmamı tavsiye edersiniz..?
  • Bir ölü piksellere baktır. Birkaç örnek mkv video indir, çalışıp çalışmadığına baktır. Servise telefon et hatta yeni firmware yüklemesini getirsin yanında. 3D sini bir dene deneyebilirsen. Bir de 7 tane gözlük çıksın mutlaka, çıkmazsa rapor tuttur

Ölü piksel testi ve oyun/film için video ayarları yukarıda verdiğim ana konu linkinin ilk mesajında var. Ordan yararlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Bir ölü piksellere baktır. Birkaç örnek mkv video indir, çalışıp çalışmadığına baktır. Servise telefon et hatta yeni firmware yüklemesini getirsin yanında. 3D sini bir dene deneyebilirsen. Bir de 7 tane gözlük çıksın mutlaka, çıkmazsa rapor tuttur

Ölü piksel testi ve oyun/film için video ayarları yukarıda verdiğim ana konu linkinin ilk mesajında var. Ordan yararlanabilirsin.

ölü piksel hiç gelmedi aklıma kuruldu şuan. nasıl test edebilirim. ilk sayfada bi firmware yayınlamıssın hocam onu indirdim. 3d sini 2 d den cevirerek denedim. bi mkv attım oynattım. renk ayarlarını ilk 200 saat kısmama gerek var mı acaba..? 7 gözlük olayını teknosa soylemıstı ılk ona baktım cıktı ıcınden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 29 Ağustos 2011; 12:30:48 >

• O ilk sayfada bir link var, sabit arka renkli görüntü dosyaları var. Onunla deneyebilirsin. İlk 200 saat olayı yok LED TV lerde, istediğin gibi kullan. O ilk mesajdaki görüntü ayarlarından gitmeye çalış, özellikle oyun için o ayarlar çok önemli.
  • bu plazmalardaki aynı kanalda sabit durmama olayı var mı acaba..? ekran yanmaması için..? bu tv gibi logo larının zoomla gosterılmemesı fılan yapılıyor ya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.