Şimdi Ara

Tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki tüplü tv artık işlevini yitirdiği için yeni televizyon almayı düşünüyorum.3000 liraya kadar bütçem var sd ve hd yayın izleyeceğim,internetmiş ,3dmiş bunlar olmasa daha iyi olur çünkü benim için sadece görüntü önemli.Şimdiden teşekkürler.

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce Bimeks'ten LG marka 42LN575S modelini aldım. 42" (106 ekran) İçerisinde dahili HD uydu alıcısı var. Full HD Led TV, Smart Tv özelliği mevcut. İnternet, USB, Türkçe Altyazı okuma, MKV (diğer video dosya türlerini henüz kontrol etmedim) dosyalarını açma özellikleri mevcut. İyi bir TV arıyosanız kullanmasınız bile bu özellikleri olsun. Çünkü Smart TV'si olmayan TV'ler genelde eski modeller oluyor.

HD kanallarda görüntü kalitesi gayet iyi. SD kanallarda kanalların verdiği görüntü kadar kaliteli zaten. Fiyatı abartı değil (ben 1380 TL'ye aldım) Ancak dahili uydusunda kanallar biraz yavaş değişiyor o sorun değilse TV gayet iyi. Gidip bence herhangi bir tekno marketten kalitesine bakabilirsiniz.

Ayrıca buradan ne kadar yorumlara baksanız da bence gidip bir yerden kendiniz incelemeden almayın. Eğer internetten bile alacaksanız en azından teknosa'ya vs. gidip görüntü kalitesine bakın derim. Biz ne kadar tavsiye etsek boş, önemli olan sizin göz zevkiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockfatal -- 12 Eylül 2013; 22:47:57 >

• Hocam çok haklısınız gidip canlı canlı görmek lazım ancak mağazadaki yetkililer kumandayı verip ayar yaptırmıyorlar. Geçen gün vatan'a gittim hiç bir televizyonun görüntüsünü beğenmedim. Ama yaptığım araştırmalar sonucu philipsin 7xxx serisini tercih etcem gibi görünüyor.

• Mediamarkt ya da saturn'e gidin yakınınızda varsa, diğer yerlere nazaran daha rahat bakarsınız.
  • Mediamarkt evime 5 dk bugün ilk oraya gideceğim ancak Satürn'ü bilmiyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.