Şimdi Ara

TV TAVSİYESİ LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
26.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

1-GÖRÜNTÜ KALİTESİ SD-HD İYİ OLSUN.GÖZ SAĞLIĞI AÇISINDAN DA İYİ OLSUN.
    2-DAHİLİ HD UYDU ALICISI OLSUN VE YAVAŞ OLMASIN.
    3- 3D OLSA DA OLUR OLMASADA.
    4- SMART TV VE WİFİ OLMASADA OLUR.SORUNLARLA UĞRAŞMAKTANSA HDMİ İLE PC BAĞLAMAK DAHA MANTIKLI GELİYOR.HEM FİYAT DÜŞÜRMEK İSTİYORUM.
    4- 4*4 16 MERTEKARE ODAYA ALACAĞIM.EN UZAK MESAFE 3 METRE.ASLINDA DAHA GENİŞ İSTİYORUM AMA 42 İNÇ ÜSTÜNE ÇIKMAMI TAVSİYE ETMEDİLER.GÖZ SAĞLIĞI AÇISINDAN.

5-TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEZSENİZ SEVİNİRİM :)

1- hx850 (biraz tüzlu) SD HD için başka led model tarif edemem 1 panasonic st50 serisi plazma tüm branşlarda LG SAMSG. gibi orta ve iyi sınıf modelleri rahatlıkla gerisinde bırakır. bütçe sorunu yoksa plasma VT50 serileri. müthiş.
    2-dahili uydu tavsite etmiyorum ntv trt star idman tv kanallarında yayınlanan maçlar şifreye girer (yerlı arçelik vestel beko ledler harıc) açamazsın biss key yok + kanal geçişleri normale göre daha yavaş olur

3-bunu geçtim tv nin görevi görüntüyü en iyi şekilde sunmaktır diger extralar 150-200tl ye alınacak bir mediabox ile rahatlıkla çözülebilir.

4- 3 metre için 42 led okdir, daha buyukte pixellenme ve karelenme cok olacağı ıcın olmaz (42 de bile olacaktır)
    tavsiyem bütçe rahatsa 50 plazma pixellenme karelenme olmaz lede göre kat kat daha iyi SD HD görüntü alırsın emin ol, özellikle hareketli hızlı sahnelerde farkı anlarsın. göz saglığı crt tvlerde kaldı bu duvar tipi tvlerde ne kadar yakından bakabilirsen okadar filmin içindesindir 46 plazmaya 2 metreden bakıyorum müthiş.. ledten plazmaya döndüğüm için pişman değilim. boşa vakıtmiş

5-benden bu kadar
    plazma enerji harcarmış bilmem neymiş takma küllüm yalan yıllık 100-110 tl enerji farkı ödersin lede göre..

6- http://forum.donanimhaber.com/m_70194773/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70745518

burayıda incelersen anlarsın 1 ve 4 maddeyi

bütçe icin
    42st50 - 1600-1700
    50st50 -2500-2700
    50vt50 3000+
    diye gider onun haricinde philips biekacgun once 40pfl5507 led 1450 tlydi
    philipsin gelmiş geçmiş en fiyat/perf. modellerinin başında
    koreli samsg. ve lg nin 1600 1700 tl lik tvlerinden sd den verim alamazsın!

hocam cok teşekkürler.ama plazma tvye elektrik tüketimi yüzünden sıcak bakmıyorum.42 st50 nin 295 watt tüketimi varmış.benim için çok yüksek bir rakam.arada ki görüntü farkı için tercih edemem.ama mutlak fark olduguna da inananlardanım.
    ayrıca hd olaylarını arastırayım dedim.en çok izlenen kanald star digitürk te hd si yok.gene show tv nin hd side dsmart ta yok.buda cok ilginç geldi bana.hd si olayan tvlerde çoğunlukta.aslında biz hd yayına bile yüzde 50 gecebilmiş değilliz.

kaliteli içinde 3d smart wifi olmayan kaliteli bir phılıps modeli uygun fiyatlı bulsam alacagım ama adamlar ticaret oyunuyla kaliteli istiyorsan içine smart 3d wifi koymuş.fiyatını da yüksek tutmuşlar.onun içinde ben ve benim gibi birçok kişi kafasına yatan modelin fiyatının düşmesini beklemekte.

295wat hiç bir zaman olmamıştır full hd bembeyaz bir goruntu alırsa panel ozaman 295 olur anca standart senin kullancagın 150watt otalama olur enerji için kendini ateşe atma derim abartıldı kadar değil
    enerji tuketimi tvnin anlık yayınına baglıdır plazmalarda aksam başka yakar gündüz başka yakar karanlık sahnesi başkadır beyazı başkadır hdsi başkadır sd si baskadır uyduda başka yakar hddden 3d filim izlerken başka yakar
    ben 2 yıldır evliyim 117 ekran plazma kullanıyorum hala 50 tl fatura ödemiş değilim istersen fatura dokumanlarımı otomatik odemeden dekontları yollim mail adresine.. hiçmi fırın, buzdolabımı çam.mak, bulaşık saç kurutma, ketıl, ışıklandırma, tost makinesi, kombi, ütü çalıştırmıyorum evimde :)
    inanma fazla yakar dediklerine
    42st50 tavsiye ederim veya tabi bulabilirsen çok enerji harcadıgı için yok satıyor magzalarda :))

yada fiyat ve perf.bakımından en iyi tvlerin başında gelen
    http://www.teknosa.com/urunler/110012239/philips-40pfl5507h12-fhd-3d-led-lcd-tv

hiç kaçırma derim

bu arada DT VE DS nin hd kanallarına fazla takılma onlar henüz 3.sınıf hd kanallar

diğer avrupa hd kanallarının yanında daha alacakları cok yol var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 24 Ocak 2013; 19:47:10 >

• Plazma konusunda arkadaşa katılıyorum. En iyi görüntü için kesinlikle plazma tavsiye ederim. Şu an 47lm620s kullanmaktayım. D-smart HD ile ama şad kanallar 1m. den bile güzel. Ama lg nin en kötü plazması bile daha güzel görüntü verir. Ben çocuklar için pasif gözlüklü 3d olayına aldım 620s i fakat ilk fırsatta plazma düşünüyorum. Özellikle spor müsabakalarında ve çok hareketli 1080p filmlerde plazma rakipsiz. (Tabi benim görüşüm beni bağlar. En iyi televizyon senin beğendiğindir.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

aslında ilginçtir ama en çokta ağırlık benim kafama takıldı :) türk mantığımla baktıgımda ağır olanın daha iyi olabileceğini düşünüyorum :) uygulama da doğruluk payı varmıdır bilemiyorum.

Evet bir de o var tabi. Türk olmak iyidir hocam. Düz mantık ağır olan daha iyidir . Ama incelemek lazım elbette .

hocam hz olayları ile ilgili sen ne düşünüyorsun.şuan tvye geliş için tvler 50-60 hz destekliyormus.onun içinde 200 hz üstünün şuan için pek bir espriside yokmuş.

hocam birde 6907 nin fiyatları sanırım daha ucuz.oda cok pis bakıyor.oda pasif gözlük model değilmi.sanırım onda gözlük vermiyorlar.

o bu değilde 42 inçlerde 600 hz olanlardan 6097-6877-6907 bu modellerden uygun birşey denk gelirse alacagım gibi duruyor.

• standart HD yayın yapan bir tv kanalı 60hz üstüne cıkabilmiş değil suan türkiyede
    hatta arupanın cogu hd leri bile 60hz den yayın yapar
    400 600 800 hzler başka birşeyi ifade ediyor bildigim kadarı ile onlara aldanmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

Plazma konusunda arkadaşa katılıyorum. En iyi görüntü için kesinlikle plazma tavsiye ederim. Şu an 47lm620s kullanmaktayım. D-smart HD ile ama şad kanallar 1m. den bile güzel. Ama lg nin en kötü plazması bile daha güzel görüntü verir. Ben çocuklar için pasif gözlüklü 3d olayına aldım 620s i fakat ilk fırsatta plazma düşünüyorum. Özellikle spor müsabakalarında ve çok hareketli 1080p filmlerde plazma rakipsiz. (Tabi benim görüşüm beni bağlar. En iyi televizyon senin beğendiğindir.)

+
  • quote:

hocam hz olayları ile ilgili sen ne düşünüyorsun.şuan tvye geliş için tvler 50-60 hz destekliyormus.onun içinde 200 hz üstünün şuan için pek bir espriside yokmuş.

hocam birde 6907 nin fiyatları sanırım daha ucuz.oda cok pis bakıyor.oda pasif gözlük model değilmi.sanırım onda gözlük vermiyorlar.

o bu değilde 42 inçlerde 600 hz olanlardan 6097-6877-6907 bu modellerden uygun birşey denk gelirse alacagım gibi duruyor.

Türkiye ve Avrupa'da standart yayınlar 50 Hz'dir. Amerika'da bazı kanallar 50 Hz'in üstüne çıkabiliyor.

200-400-600 Hz'in pek bir esprisi yok yani normal yayın izleyecekseniz. Aslında HD ya da DivX film izleyecekseniz bile çok bir esprisi yok. Ama 200 Hz en ideal değerdir bu tip şeyler için. 6907 aktif diye biliyorum.

42" 6877K içlerinden en iyisidir bana göre tabi. Hem FPR gözlük hem de görüntü açısından sivriliyor.

• quote:

quote:

Türkiye ve Avrupa'da standart yayınlar 50 Hz'dir. Amerika'da bazı kanallar 50 Hz'in üstüne çıkabiliyor.

200-400-600 Hz'in pek bir esprisi yok yani normal yayın izleyecekseniz. Aslında HD ya da DivX film izleyecekseniz bile çok bir esprisi yok. Ama 200 Hz en ideal değerdir bu tip şeyler için. 6907 aktif diye biliyorum.

42" 6877K içlerinden en iyisidir bana göre tabi. Hem FPR gözlük hem de görüntü açısından sivriliyor.

6907 de pasif gözlük kullanıyor yani Easy 3D teknolojisi FPR var.Genel olarak bence de 3 taraflı ambilightı ile 6877 daha iyi ancak 6907 de tasarım itibariyle öne çıkıyor. Yani kullanıcı hangisini isterse onu tercih edebilir diyebilirim kendi adıma.Yine de 3 taraflı ambilight ve muhteşem görüntü kalitesi, tasarıma tercih edilir bana göre de.Mağazaya girip incelediğinizde siz de en doğru kararı vereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

quote:

6907 de pasif gözlük kullanıyor yani Easy 3D teknolojisi FPR var.Genel olarak bence de 3 taraflı ambilightı ile 6877 daha iyi ancak 6907 de tasarım itibariyle öne çıkıyor. Yani kullanıcı hangisini isterse onu tercih edebilir diyebilirim kendi adıma.Yine de 3 taraflı ambilight ve muhteşem görüntü kalitesi, tasarıma tercih edilir bana göre de.Mağazaya girip incelediğinizde siz de en doğru kararı vereceksiniz.

+1

Yanlışımız varmış. @erkangl hocam düzeltmiş sağolsun.

• slm yeni bir tv almak istiyorum. LG yada Samsung düşünüyordum ama kararsızım 42 inç almayı düşünüyorum led smart gibi standrt özellikleri düşünüyorum fiyat olarak ta 1400 1500 civarı diyorum hangisini hangi modeli tavsiye edersinizz yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • LED TV alacaklar için tavsiye olan ürünler http://www.arcesdtm.com/ELEKTRONIK,LA_118-2.html#labels=120-2
  • reklamlar
  • popköylü P kullanıcısına yanıt
    Lg 42 inç aldım. Çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 46-47 veya 50'' led tv almak istiyorum.Günde maksimum 3-4 saat çalışıcağı ve 2. televizyon olacağı için ucuz bir tv bakıyorum. 3D ye hiç gerek yok
    Philips 46PFL3807K
    Philips 46PFL3108K
    Philips 46PFL4308K-bu modelde 3D var
    bu üç modelin özellikleri hemen hemen aynı önemli bir farkı varmı (üretim yılı ve teknoloji üstünlük gibi)
    Birde Vesteller fiyatı ile cezbediyor lakin etrafımda hiç kullanan olmadığından nasıllar bilemiyorum.
    http://www.akakce.com/televizyon-led.html/12760-392,3272-377
  • quote:

quote:

1-GÖRÜNTÜ KALİTESİ SD-HD İYİ OLSUN.GÖZ SAĞLIĞI AÇISINDAN DA İYİ OLSUN.
    2-DAHİLİ HD UYDU ALICISI OLSUN VE YAVAŞ OLMASIN.
    3- 3D OLSA DA OLUR OLMASADA.
    4- SMART TV VE WİFİ OLMASADA OLUR.SORUNLARLA UĞRAŞMAKTANSA HDMİ İLE PC BAĞLAMAK DAHA MANTIKLI GELİYOR.HEM FİYAT DÜŞÜRMEK İSTİYORUM.
    4- 4*4 16 MERTEKARE ODAYA ALACAĞIM.EN UZAK MESAFE 3 METRE.ASLINDA DAHA GENİŞ İSTİYORUM AMA 42 İNÇ ÜSTÜNE ÇIKMAMI TAVSİYE ETMEDİLER.GÖZ SAĞLIĞI AÇISINDAN.

5-TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEZSENİZ SEVİNİRİM :)

Selamlar arkadaşım.. İstediklerine baktım da kısaca sana yardımcı olmaya çalışayım:

1. Görüntü kalitesi sd ve hd iyi olsun diyorsan Plazma bakmanı öneririm. Çünkü onlar sd ve hd yayınlarda LED'lere nazaran daha iyidirler. Kişisel görüşüm bu şekilde. Göz sağlığı açısından iyi olsun derken neyi kastettin anlamadım ? 3D istemiyorum demişsin o zaman göz sağlığın sana kalmış bir şey oluyor. Gidip yakından saatlerce tv izlersen gözün bozulur .
    2. Böyle bir durum söz konusu değil. En iyi alabileceğin değerler sd de 2 saniye, hd de 3 saniyedir.
    3. 3D olsada olur olmasada demişsin. Tam olarak istediğine karar vermelisin.
    4. Smart ve wi-fi zaten çoğu televizyonda standart neredeyse artık. Yani 3D alıpta smart ve wi-fi olmaması çok zor. Almazsan bakarız.
    5. Gayet doğru.

Fiyat aralığını söylersen ona göre bakayım.

Merhabalar ben led tv alacağım

46"

dahili uydu alıcısı, smart tv, wi-fi, 3D OLSUN Görüntü kalitesi ve ses çok önemli bir de servis tabiki

Ben su anda bu iki cihaz arasında kararsızım siz ne önerirsiniz

http://www.bimeks.com.tr/urun/129233/samsung-46f6340--117-ekran-3d-led-tv.aspx

http://www.teknosa.com/urunler/110015095/philips-46pfl4908k12-dvb-s-fhd-smart-3d-led-lcd-tv

• LG nin LA660S modelini kullanıyorum wi-fi olayı (hızı ve bağlantısı iyi) çözünürlük kötü değil ama mükemmelde değil yani 10 üzerinden 8 alır amaa konsol kullanıcaksan kesinlikle önermem birde futbol maçlarında yayında top ekranın tersine hızlı gidince 10 top arka arkaya ilerliyormuş gibi görünüyor, umarım yardımcı olmuşumdur.
  • enige kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin sorunlar can sıkıcı. la660sden bunları beklemezdim.dediğin sorunlar çok rahatsızlık veriyor mu?
  • şöyle söylemek daha doğrusu benim önceki tvim vestel FullHD lcd tviydi onda yaşamadım böyle şeyler, yani vestelle bile karşılaştırınca bu tür sorunlar ve ekranın yansıma olayını göz önüne alınca fiyat olarak uygun bir düzeyde değilse diğer tv leri gözden geçirin derim. tabi önemli olan sizin fikriniz kendi gözlerinizle karşılaştırma yapmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enige -- 2 Şubat 2014; 20:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati91

Merhabalar ben led tv alacağım

46"

dahili uydu alıcısı, smart tv, wi-fi, 3D OLSUN Görüntü kalitesi ve ses çok önemli bir de servis tabiki

Ben su anda bu iki cihaz arasında kararsızım siz ne önerirsiniz

http://www.bimeks.com.tr/urun/129233/samsung-46f6340--117-ekran-3d-led-tv.aspx

http://www.teknosa.com/urunler/110015095/philips-46pfl4908k12-dvb-s-fhd-smart-3d-led-lcd-tv

Merhaba hocam bu iki ürün arasında kaldıysanız gerek özellik, gerek görüntü kalitesi ve diğer özellikler açısından Samsung'u tercih etmenizi tavsiye ederim.

• benim konuyu uyandırmışlar uykusundan.bu arada hocam saygılar :)
  • Aynen oyle hocam.. Estagfurullah hocam saygilar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.