Şimdi Ara

TV TAVSİYESİ LED TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
26.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    600 tl üst limit ile 82 ekran ya da mumkunse 102 ekran tv ne onerirsiniz fiyat çokmu dusuk revize etmeli miyim fiyatı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    40" için çok düşük bir fiyat. Eğer 40" düşünüyorsanız fiyatı revize etmelisiniz.
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    32'' için 82 ekranlar için ne önerirsiniz öğrenci evi için olabildiğince f/p olsun cok süpersonic birsey olmasına gerek yok. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

32'' için 82 ekranlar için ne önerirsiniz öğrenci evi için olabildiğince f/p olsun cok süpersonic birsey olmasına gerek yok. şimdiden teşekkürler.

Philips 32PFL3088H bakabilirsiniz.
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    full hd değil galiba değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

full hd değil galiba değil mi

Full HD hocam.
  • LG öneririm çok iyi bizdede var hemde çok uygun fiyata 3D özellikleride var.
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler.
    aşağıdaki aradığım özelliklere göre tv tavsiye ederseniz çok memnun olurum..
    1- TV'yi en fazla dizüstü bilgisayara bağlayıp film/dizi izlemek için kullanacağım.
    2- bilgisayara bağlı 5+1 ses sistemim var. yani ses kalitesi çok önemli değil.
    3- daha çok 720p görüntü kalitesi olan film/dizileri tercih ediyorum.
    4- yaklaşık 3m'den izleyeceğim.
    5- internete falan bağlanmasına hiç gerek yok. zaten bilgisayara bağlı olacak.
    6- en fazla 2000 TL fiyat düşünüyorum

Tavsiye veren herkese şimdiden çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir
    4- 4*4 16 MERTEKARE ODAYA ALACAĞIM.EN UZAK MESAFE 3 METRE.ASLINDA DAHA GENİŞ İSTİYORUM AMA 42 İNÇ ÜSTÜNE ÇIKMAMI TAVSİYE ETMEDİLER.GÖZ SAĞLIĞI AÇISINDAN.

yaklaşık 3 metreden 46 inç izliyorum. çok da memnunum. hatta daha da büyük olsa daha da memnun olurdum diye düşünüyorum. göz sağlığıyla büyüklüğün ne alakası var onu da anlamadım. yeni bir şehir efsanesi mi doğuyor ne
  • arkadaşlar led tv almak için bütçe 1500 ytl 3 d olabilir teşekkürler
  • merhabalr
    led tv alıcam ama karar veremiyorum pek de anlamıyrum samsung un ue48h6470 modelini mi ?
    lg nin 47lb670v modelini mi tavsiye edersiniz?
    ya da başka model de olabilir o ayarda
    tşkler....
  • Merhaba

Samsung veya LG tv için en iyi marka seçimi olur. Birkaç modelini ben ve tanıdıklarım aldı çok memnunuz. Samsung 40h5570 veya 40h5070 olabilir. LG 42LB620V çok iyi bir seri. Fiyatlarıda uygun bunların. Ben FİYATIMBU diye bir siteden çok uygun fiyata aldım. Piyasanın altında fiyat ile sıfır garantili ürün temin ediyor.
  • vestele falan para kptırma gıdıp adam akıllı bır tv al sonradan basın agrımasın bu mucosi arkadas vestel bayısı sanırım profılden bakarsan tum ama tum konularda vestel onermıs troll yani tongaya basma sakın derım
  • 22 Haziran'a kadar(22 Haziran Dahil) 1400tl üzeri alışverişlerde mağazalarda ve internet sitesinde kullanılabilen 200tl lik Teknosa hediye cekini uygun fiyata verecegim. PM atın lütfen.
  • Kablosuz kulaklik veya hoparloru calistirabilmek icin wifi ve bluetooth teknolojileri olan 55" led tv ariyorum. Tavsiyesi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otofaresi mahsun

Kablosuz kulaklik veya hoparloru calistirabilmek icin wifi ve bluetooth teknolojileri olan 55" led tv ariyorum. Tavsiyesi olan var mi?

807c var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.