Şimdi Ara

// TV TİME //uygulamasını kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlarda eski sürüme dönerse şaşırmam. Çünkü çok fazla şikayet var.
  • apk olarak mı yüklememiz lazım, bende sevmedim hiç yeni arayüzü

profilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Ocak 2019; 3:10:12 >

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, mayıs 2018 apksını yükledim ben oldu, gerçi sevdiğim sürümü bulana kadar birkaç farklı sürüm de gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp bir uygulamaya dönüşmeden önceki son sürümün linkini bırakıyorum. Ben de bu sürümü kullanıyorum.

https://www.apkmirror.com/apk/toze-labs/tv-time-tv-show-tracker/tv-time-tv-show-tracker-4-15-14-18101202-release/tv-time-1-show-tracker-4-15-14-18101202-android-apk-download/
  • ahmet9062 kullanıcısına yanıt
    bu uygulamayı indirdim fakat bölümleri açamıyorum. yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminem

bu uygulamayı indirdim fakat bölümleri açamıyorum. yardım eder misiniz?
    bu uygulama ile dizi izleyemezsiniz, sadece izlediğiniz dizileri takip etmenize ve bölümlere yapılan yorumları okumanıza sağlar
  • Beyler appi yükledim. Izledigim dizilerin bölümlerine yildiz vermemi istiyo. Kac tane dizi izledim simdi tek tek yildiz vermek istemiyom. Diziye genel olarak puan veremiyozmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Tüm bölümler seçeneği var

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Aynen buldum sagol

• karakterlere verilen oylarda eskiden kullanılan oy miktarı yazılırdı güncellemeden sonra yüzde vermeye başladılar pek hoşuma gitmedi ama şuan en iyisi bu program
  • Karanlık tema harici ekledikleri özellikler kullanabilirliği daha da geriye götürdü. Ama karanlık temayı güzel yapmışlar.
  • Ben çok uzun zamandır web den kullanıyorum, orayı hiç bozmadılar, değiştirmediler uzun zamandır. Gayet kullanışlı tavsiye ederim. Mobil uygulamayı son bıraktığımda baya bozmuşlardı, şimdi tekrar baktım da biraz toparlanmış gibi. Orası da fena olmamış.

Edit: @Resitales Karakter oylarında web de hala sayı yazıyor mesela. Korkuyorum burayı da bozacaklar diye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 25 Nisan 2019; 0:14:40 >
  • Cep uygulaması çok güzel ama Web sürümü kötü. Cep uygulaması çok çok daha kullanışlı. Ayrıca sanki birbirleyle yeterince entegre değiller. Yaptığım değişiklikler web'e yansımıyor sanki. Ayrıca izlediğim sezonları cepte çok çok daha efektif bir şekilde işaretleyebilmemin yanında 2., 3. veya kaç kez izleyediysem işaretleyebilmeme rağmen pc'de işaretleyemiyorum. Ayrıca nereye kadar izlediğini göremiyorum diğer insanların. Bence görülebilmeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 3 Mayıs 2019; 16:6:44 >
  • Bozuk be bu program. Cepten yaptığım işaretlemeler ve değişiklikler Web'e ya geçmiyor ya çok geç geçiyor. Entegre rezalet kesinlikle ya da benim bilmediğim bir şeyler var.

Mesela tekrar izlemelerde işaretlemeyi yaptğım zaman kaldığım yeri cepten görebiliyorum çünkü x2 x3 şeklinde görünüyor kaldığım yer. Ama web'de sadece tek işaretleme yapılabiliyor. Olur da telefonum elimden herhangi bir şekilde çıkarsa bir anda kaldığım yerlere ulaşamayacak mıyım?

Küçük bir çözüm yolu buldum. Cepten yaptığım işaretlemelerden sonra web üzerinden cepte yaptığım tek bir işaretlemeyi tekrarladığımda diğerleri de otomatikmen sisteme düşüyor. Ama tekrar izlemelerde x2 x3 şeklinde görünmemesi bence büyük bir handikap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 4 Mayıs 2019; 21:6:21 >
  • Öfff, program çok güzel ama ben web ve cep sürümlerini senkronize edemiyorum. Siz b işi nasıl hallediyorsunuz? Bir tek bende mi var bu problem anlamadım ki?
  • e-mail ile kayıt olmuştum 2sini de email ile giriyorum aynı hesap yani, senin ki nasıl senkron olmuyor ki?

edit : gerçi tekrar izleme olayı için yazmışsın sanırım, hiç kullanmadım tekrar izleme huyum olmadığı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Mayıs 2019; 20:9:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

e-mail ile kayıt olmuştum 2sini de email ile giriyorum aynı hesap yani, senin ki nasıl senkron olmuyor ki?

edit : gerçi tekrar izleme olayı için yazmışsın sanırım, hiç kullanmadım tekrar izleme huyum olmadığı için
    Mesela bak The Good Place dizisini izlemeyi düşünüyorum ve unutmayayım diye listeme ekledim cepten. Pc'ye geçince The Good Place'in direk kendi sayfasını açınca ekli görünüyor. Ama profilime girdiğim zaman dizi görünmüyor. Bu yüzden Remove deyip hemen ardından Add diyorum ve anında profilime yansıyor webde'de.

TV TİME'ı kullanmaya başladığımdan beri çok çok daha iyi izleyebiliyorum dizileri. Direk bir sıçrama oldu. Neden? Çünkü bende hafıza denen özellik yok. Site benim yerime tuttuğu için çok iyi oluyor. Üstelik dizileri falan sizlerden görüp ekleyebiliyorum. Çok şey kaçırmışım bugüne kadar.

Tekrar izleme alışkanlığın olmadığı belli, maşallah izlemediğin dizi yok. Ama ben Dexter'ı 3 Spartacus'ü 5 bla bla defalarca izlediğim için benim x2 x3 x4 özelliğine çok ihtiyacım var. Çünkü örneğin Spartacus'ü mutlaka yine izlerim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 12 Mayıs 2019; 20:33:37 >

• ben yaşamadım böyle bir sorun hiç ilginç, hatta şimdi denedim aynı dizide mobilden ekleyerek "Not started yet" kısmına geldi hemen web'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ben yaşamadım böyle bir sorun hiç ilginç, hatta şimdi denedim aynı dizide mobilden ekleyerek "Not started yet" kısmına geldi hemen web'de.

bende gelmiyor beni sevmiyorlar. Bende e-mail ile kayıt olmuştum. Saol yine de.

• Bence muhteşem dizi takip uygulaması..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.