Şimdi Ara

// TV TİME //uygulamasını kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bırakayım profili. Takibe takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bunun film versiyonu da yok mu ya, fena olmazdı... şöyle güzel şekilde filtreleme şeçenekleri ile iyi filmlerle tanışırız... seç ordan 2019 aksiyon vb. sıralama ölçütü de imdb puanı, sırala baba görelim neler varmış

istediğim tarzda buldum: MoviesFad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 25 Mayıs 2019; 0:59:57 >

• Ben profil resmi ekleyemiyorum. Eklediğim resim çıkmıyor profilimde.
  • Ben de taşıdım uygulamamı buraya. Daha iyi gözüktü göze, bakalım kullanışı da rahat olacak mı diğer kullandığım uygulama gibi. Takipleşmek isteyenler için linkim aşağıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

Ben profil resmi ekleyemiyorum. Eklediğim resim çıkmıyor profilimde.
    Telefondan yapınca oldu.

web üzerinden ayar yapamıyorsunuz. Favori dizilerinizi ve profil ayarları vs Telefon uygulamasından yapılabiliyor sadece. Onun dışında bir sıkıntı yok.
  • Merhaba bende bugün indirdim. Link bırakayım takibe takippp

• Normal de başka program kullanıyordum ama 2 senedir güncelleme almadığı için buna geçtim geçen sene.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Listeniz bayağı genişmiş hocam. Benim toplam 70 küsürlerde, çoğu da popüler yapımlardan oluşuyor. Bu kadar diziyi iyi izlemişsiniz vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Listeniz bayağı genişmiş hocam. Benim toplam 70 küsürlerde, çoğu da popüler yapımlardan oluşuyor. Bu kadar diziyi iyi izlemişsiniz vallahi.
    Aklım hâlâ izlemediklerimde
  • Bütün tekrar izleme işaretlerimin hepsi silinmiş. E ulan bu programın yegane amacı bana kaldığım yeri unutturmamak değil mi? Diyelim ki hatırladıklarımı tekrar işaretledim ve o şekilde devam ettim. Yarın bir gün tekrar aniden yok olmayacaklarının bir garantisi var mı? Bu program ona olan güvenimi azaltacak saçmalıklarla yapıyor. Sinirlendim yav.

Edit. Bu mesajı yazınca merak edip kontrol ettim acaba düzelmiş midir diye, düzelmiş. İşaretlerim geri gelmiş. Ama yine de program çok güvenilir değil. Altı üstü işaretlemeleri tutacak kayıtlı olarak onları da hepsini birbirine sokuyor saolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 20 Haziran 2019; 9:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün La Casa Del papel 3.sezona başlıcam uygulama dizi için yakında diyor olacak iş değil , sizde de öyle mi görünüyor acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

Bugün La Casa Del papel 3.sezona başlıcam uygulama dizi için yakında diyor olacak iş değil , sizde de öyle mi görünüyor acaba .
    Bende normal dizinin doğru sayfasını da atayım bazı diziler için kopyalar oluyor

• Tv time güncelleme ile filim bölümüde eklenmiştir😁

• Bu program sürekli hata vermek zorunda mı arkadaş? Ekstra izlemelerim ( x2, x3, x4) yine silinmiş sistemden. Ben bu programa güvenip de nasıl tekrar izleyebilirim ki tekrar izlemelerimi? Ben sevdiği dizileri tekrar tekrar izleyen bir manyak olabilirim ama bu konu TVTİME’ı ilgilendirmez diye düşünüyorum. Beceriksizler benim tekrar izlemelerimi ha bire kaldırıp kaldırıp tekrar yüklüyorlar. Merak içindeyim; acaba yine geri yüklenecek mi yoksa gitti mi?

• Düşünce olarak güzel uygulama ama hata veriyorsa izlediklerinizi bir kenara manuel olarak not almanızı öneririm.

• Rastgele herhangi bir işaretleme yapıp geri alıp programı baştan açınca ekstra izlemelerim geri geldi. Kullanıyorum ama velhasıl kelam gönül rahatlığıyla kullanılamayacak bir program.

• İos 13 için güncelleme geliş muhteşem uygulama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.