Şimdi Ara

TV ve Uydu kumandası ile ilgili sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung marka led tv ve hiremco marka bir receiverım var. Sorunum şöyle ki ;
    Tv ve Uydu ikisi de kapalıyken açtığımda uydunun kumandası bir süre (takribi 2 dk ) uzaktan kumanda etmiyo. İyice yaklaşmak gerekiyor. Yavaş yavaş bu mesafe artıyo ve odanın her yerinden kumanda ediyor ta ki kapatıp açana kadar.

Ancak TV yi kapatmayıp uyduyu kapatıp açtığımda bu sorun olmuyor ( Denedim )
    Ve yine Uyduyu kapatmayıp TV yi kapatıp açtığımda aynı sorunla karşılaşıyorum.

Yani benim anladığım TV ilk açıldığında bir süre uydunun kumandasını engelleyen bişey yayıyo ama bu NEDİR?

Karışık oldu galiba ama kusura bakmayın, konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum

• Televizyon ekranının yaydığı kızılötesi ışınlardan dolayı receiver'ın kumanda alıcısı bloke oluyor muhtemelen. Receiver'ı televizyonla aynı doğrultuda değil de biraz yanlara bakacak şekilde koymayı denediniz mi?
  • Tv duvara asılı hemen altında bir raf var ve receiver da o rafın üzerinde. Yani tam televizyonun orta noktasında ve 5-6 cm kadar altında. Yerini değiştirmeyi hiç denemedim çünki kabloları yerleştirmeyle bir daha uğraşmak zor geldi :D

Anlam veremediğim şey madem bu TV den etkileniyor neden bir süre sonra bu etki kayboluyo. Ve neden bu sadece benim başıma geliyo :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.