|
Digitürk Yan Oda Kurulumu: Adım Adım Kılavuz
Digitürk Yan Oda hizmeti, mevcut Digitürk aboneliğinizi başka bir odada da kullanmanıza olanak tanır. Bu, farklı odalarda aynı anda birden fazla programı izlemenizi sağlar. İşte Digitürk Yan Oda kurulumunu adım adım nasıl yapacağın hakkında bir kılavuz:
Digitürk Yan Oda Kurulumu Adımları:
- Digitürk Yan Oda Siparişi Ver: Digitürk müşteri hizmetlerini arayarak veya web sitesini ziyaret ederek Yan Oda hizmeti siparişi vermelisin.
- Yan Oda Alıcısını Al: Sipariş tamamlandıktan sonra, Digitürk'ten bir Yan Oda alıcısı alacaksın.
- Yan Odaya Alıcıyı Kur: Yan Oda alıcısını ikinci odana kur. Alıcıyı TV'ye HDMI kablosuyla bağla ve güç kaynağına tak.
- Ana Alıcıyı Bağla: Ana Digitürk alıcını bir Ethernet kablosuyla modeme bağla.
- Yan Oda Alıcısını Ana Alıcıya Bağla: Yan Oda alıcısını Ethernet kablosuyla ana alıcıya bağla.
- Ekranı Ayarla: Yan Oda alıcısında ekran ayarlarını yap.
- Kartı Tak: Digitürk abonelik kartını Yan Oda alıcısına tak.
- Kanalları Tara: Yan Oda alıcısında kanal taraması yap.
Digitürk Yan Oda Bağlantısı:
Digitürk Yan Oda hizmeti, iki alıcı arasında Ethernet kablosu bağlantısı gerektirir. Alıcılar kablosuz olarak bağlanamaz. Ethernet kablosu yoksa, kablosuz menzil genişletici kullanarak kablosuz bağlantı kurabilirsin.
Digitürk Yan Oda Kurulumu Yapamıyorsan:
Yukarıdaki adımları izledikten sonra hala Digitürk Yan Oda kurulumu yapamıyorsan, Digitürk müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsin.