Şimdi Ara

TV YE BLUETOOTH ÖZELLİĞİ EKLEMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
73.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    HBdeki satıcı firma aptx düşük gecikme özelliği sadece tx modunda çalışır diye not düşmüş. Başka marka bakacağım.
  • bendeki tv vestel 3d smart48pf8175 bu tvde blutut özelliği yok müşteri hizmetlerine danıştım bu tv için bulutut aparat önerebilirmisiniz diye içinde özellik yoksa olmaz dedi ama burada yapan arkadaşlar var bana önerebileceğiniz bir bulutut cihazı varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Benim Lg tv de bluetooth özelliği var. Bir kulaklık bağlayabiliyorum. Birden fazla kişi aynı anda seyredebilmek için daha fazla kulaklığı bağlayabilir miyim? Denedim olmadı. Bir yolu varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirim34 -- 6 Temmuz 2020; 1:3:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda çözüm arayanlar için satışta olan ürünümü tavsiye ederim.
    Çift kulaklık destekli, aptx low latency (gecikmesiz ses iletimi) özellikli... Ayrıca şarjlı, peşinizde götürüp her türlü analog çıkışa bağlayabilirsiniz.
    Nerde ise hiç kullanılmadı. TV'yi değiştirdiğim, yeni TV'de bluetooh bağlantısı olduğu için satıyorum:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-avantree-priva-ii-bluetooth-verici-transmitter-831014938/detay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.