Şimdi Ara

tv8de staj (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Öncelikle düzyazıda uyulacak kuralları ve Türkçe imla kurallarını öğrenmelisin.

Uyarı bana mı anlamadım ama ingilizce kalvyeyi türkçe klavyeye dönüştürdüğümde herşey birbirine karışıyor. Türkçe kalvye yanımda yok. O yüzden çok çok dikkat edemiyorum.

...ve evet; gecenin bi yarısından sonra klavye yazma yetimi yitiriyorum sanırım.
  • soulmate hcam çok teşekkür edrim baştan sona okudum yazdıklarınızı bilgisayrdan çok fazla değil ama braz anlarım ben lisede radyo tv okuyacaktım ama olmadı puanım yetmedi burda bişeyler öğrendim bilgisayarda az çok bişeyler biliyorumda işte sunuculuk falan zaten o ilerde olur ve hayalim o zaten ben sadece bilgisayara az çok bişeyler öğrenip kendimi geliştirmek için girdim ama daha çok televizyon sektörü için kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve inşallahta orada kalıcı olurum tek sorunum malum meslek lisesiyiz 4 senelik üniversite kazanamayabilirim 2 senelik bir diploma orada kalmam için yeterli olur mu birde ne dersin sence kalabilir miyim orada çok zor değildir umarım
  • hocam gmaile msaj gönderdim burda telefon olayını etkinleştirmediğimden pm gönderemiyorum umarım rahatsız etmem
  • up
  • up
  • up
  • up
  • yarın görüşmeye gidicem sizce neler sorarlar neler yapıyim la yardım edinde geçek mülakatı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.