Şimdi Ara

tv8e yarın staj görüşmesine gidicem ne yapim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HavayıKoklayanAdam

tv8e yarın staj görüşmesine gidicem ne yapim

bu ne la
  • yukarı
  • up
  • up
  • bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem makaraç

bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav

Dostum onu çalıştığın yere sorsana orada çalışanların diploması nedir ne değildir araştırsana

• quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

quote:

bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav

Dostum onu çalıştığın yere sorsana orada çalışanların diploması nedir ne değildir araştırsana

ya sadece genel sordum orada yine sorarım

• by tahmine çık çok makara valla
  • quote:

Bu sektörde ne alaylı adamlar çalışıyor deli paralara, çoğu zaman takmıyorlar diplomayı yaptığın işe bakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınce_1903

quote:

Bu sektörde ne alaylı adamlar çalışıyor deli paralara, çoğu zaman takmıyorlar diplomayı yaptığın işe bakıyorlar.

peki çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.