bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav
quote:Orijinalden alıntı: kerem makaraç bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav Dostum onu çalıştığın yere sorsana orada çalışanların diploması nedir ne değildir araştırsana
quote:Orijinalden alıntı: Abysus quote:Orijinalden alıntı: kerem makaraç bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav Dostum onu çalıştığın yere sorsana orada çalışanların diploması nedir ne değildir araştırsana ya sadece genel sordum orada yine sorarım
quote:Orijinalden alıntı: kerem makaraç bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav Bu sektörde ne alaylı adamlar çalışıyor deli paralara, çoğu zaman takmıyorlar diplomayı yaptığın işe bakıyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: sınce_1903 quote:Orijinalden alıntı: kerem makaraç bişey sorucam la şimdi ben burada kalırsam 2 senelik bir radyo tv diploması yeterli olur mu bir yardımcı olun yav Bu sektörde ne alaylı adamlar çalışıyor deli paralara, çoğu zaman takmıyorlar diplomayı yaptığın işe bakıyorlar. peki çok teşekkürler