Şimdi Ara

tv8e yarın staj görüşmesine gidicem ne yapim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aydın doğan lisesinde okuduğumdan dolayı staja gitmek mecburi yani bir mülakat falan olmadı. Staj iyi gidiyor cnnturk.comda spor haberlerini yapıyorum. okuldaki tüm 12'nci sınıflara 250 TL maaş veriyorlar stajdan. Yanlız burda farklı biyerden gelen birisi var yaklaşık 1senedir çalışıyor ve 1kuruş para almıyor. Çocuk sırf SVsi olsun diye burda çalışıyor bakalım ne olucak. İnşallah senin için hayırlısı olur...
  • bugün gittim konuştum herşey olumlu geçti bilgi işleme alıcaklar ve sunuculuk içinde konuştum ileride yardım edeceklermiş sanıyorum orada kalıcı olabilirim öyle söylediler yardım edenlere çok teşekkür ederim
  • up
  • up
  • up
  • up
  • up
  • bytahmineçıkbence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve McManaman

bytahmineçıkbence

ne diyon yav
  • Hayırlısı olsun kardeşim. Senin adına sevindim. :) Gelişmeleri yaz hea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Hayırlısı olsun kardeşim. Senin adına sevindim. :) Gelişmeleri yaz hea.

çok teşekkürler hocam bilgi işlem sorumlusundan aldım onayı geç kalmadan dosyaları hazırlıyıp götürücem ne olur ne olmaz
    kısaca anlatayım
    bilgi işleme götürdüler beni orada sorumlu bayan ile görüştüm çok fazla soru sormadı bir bilgisayar boştaymış daha çok stajer değilde eleman gibi çalıştıracaklar beni zaten orada kalabilirim öyle bir işaret verdiler tabii ki işi doğru yaparsam yayın koordinatörü geldi onunla tanıştım anlattım program yani sunuculuk için sağolsun yardımcı olacak bana sen hele burada bişeyler yap ileride ben sana yardım edicem dedi şu an için erken ama arada anlatıcaklar bana neler yaptıklarını falan yani biraz daha beni oraya hazırlamaya çalışacaklar bakalım önümüz açıkmış bakalım yaptıklarıda çok zor değilmiş zaten işi öğrenip ileridede inşallah sunuculukta geliştiricem kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus07 -- 7 Nisan 2011; 1:43:46 >

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem makaraç

quote:

çok teşekkürler hocam bilgi işlem sorumlusundan aldım onayı geç kalmadan dosyaları hazırlıyıp götürücem ne olur ne olmaz
    kısaca anlatayım
    bilgi işleme götürdüler beni orada sorumlu bayan ile görüştüm çok fazla soru sormadı bir bilgisayar boştaymış daha çok stajer değilde eleman gibi çalıştıracaklar beni zaten orada kalabilirim öyle bir işaret verdiler tabii ki işi doğru yaparsam yayın koordinatörü geldi onunla tanıştım anlattım program yani sunuculuk için sağolsun yardımcı olacak bana sen hele burada bişeyler yap ileride ben sana yardım edicem dedi şu an için erken ama arada anlatıcaklar bana neler yaptıklarını falan yani biraz daha beni oraya hazırlamaya çalışacaklar bakalım önümüz açıkmış bakalım yaptıklarıda çok zor değilmiş zaten işi öğrenip ileridede inşallah sunuculukta geliştiricem kendimi

mülakat olmadımı yani. merak ediyorum bende staj yapıcam bu yaz rtv ögrencisiyim. staj için mülakat şartmıdır, adı üstünde staj neyin mülakatı bu dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackquın

quote:

Orijinalden alıntı: kerem makaraç

quote:

kısaca anlatayım

mülakat olmadımı yani. merak ediyorum bende staj yapıcam bu yaz rtv ögrencisiyim. staj için mülakat şartmıdır, adı üstünde staj neyin mülakatı bu dostum

mülakattan kasıt konuşmana bakıyorlar işte sohbet ediyorsun işe hazır mısın değil misin ona bakıyorlar ben gittiğimde bir iki soru sordu çok fazla soru sorulmadı sohbet ettik güldük eğlendik korkulacak bişey yok yani

• up
  • çarşamba günü okuldan dosyaları götürürecem geç kalmıyim en iyisi hemen imzalatmakta yarar var
  • up
  • yukarı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.