merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var TvCE denen tooldbar google chroma bulaştı ve kaldırılamıyor kaldırılamıyor derken olay şu..
ayarlar-uzantılar-ve oradan siliyorum buraya kadar bir problem yok. ama pc her açılışında otomatik 5 dk içinde tekrar yükleniyor aktif hae geliyor yükleninceye kadar 5-10 dk CPU %100 hiçbir işlem yapamıyorum.
lütfen bana yardım edin uzantısını bulsam exe. sini silicem ama bulamıyorum görev yöneticisinde ona dahir bişey yok.
bu arada bu sadece chroome de oluyor google chooreme silip tekrar yükledim gene aynı şey ltfen şu nalet şeyden kurtarın beni.....
senin için geç oldu ama , en azından bu belaya yakalanan arkadaşlar için çözüm olabilir , ilk önce klasik olark araçlar uzantılardan eklenti olarak kaldırmalısın. daha sonra masaüstünde yeni bir google chrome simgesi oluşturuyor buna sağ tıklayıp dosya konumuna gitmelisin. yani c:/programfiles ... orda 2 tane chrome.exe var , biri old_chrome.exe oluyor ki bu orjinali. diğeride bu terbiyesiz ve gereksiz program. chrome.exe yi shift delete yaptıktan sonra old_chrome.exe nin adını değiştirip chrome.exe yaparak eski chromuna sahip olacaksın. explorer da durum daha farklı , görev çubuğuna eskisi sabitken , program filestan orjinali açınca iki tane oluyor. normal olmayanı sildiğinde sorun çözülüyor