Bildirim
tvdeki goruntuyu msn de gostermek?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben denemedim ama duydum. TV karti calisirken, msn'de kamera seceneklerine gir. Orda Web kamerasinin yaninda TV kartini da goruyorsan onu sac. Gormuyorsan, bundan sonrasini bilmiyorum. Belki de mumkun olmaz. Olmadi, TV kartini tekrar kur tekrar dene, TV carti MSN'in web cam listesinde var mi diye bak.
Ses konusunda da bilgisayarinin ses cikisini mikrofon girisine bagla, boylece gelen sesi direct, msn'e aktaracaktir.
Kolay gele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerey -- 25 Ağustos 2008; 9:52:01 > -
iyide bende tv kartı yok receiverdan görüntüyü aktarmak istiyorum receivera ethernetten baglanıyorum o şekilde bi baglantı yapmak istiyorum.. -
O zaman yapamzsin, cunku o ethernet kablosu reciverdan goruntu aktarmak icin degil de bazi ayarlari yapmak icindir. Yada internete baglanip dosya indirmek icin.
Cihazinin kulanma kilavuzuna bak, bence o ethernet portu bu ise yaramaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X