Şimdi Ara

Tvix Dünyanın En Gelişmiş Eğlence Kutusu Artık Türkiye de !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanustr

Merhaba,

Tvix ile ilgili çalışmalarım neredeyse bitmek üzere. Çok ilginç ve keyifli bir cihaz.
    Cover art işleri biraz zaman alıyor ama sonuç çok tatminkar. Kısa zamanda belki bugün bir kaç foto ekleyebilirim.
    Genel olarak cihaz çok iyi tasarlanmış. Menüler fw update sonrası daha güzel hale geliyor.
    Ben Tvix e 1tb dahili ve 2 adet 1.5 tb usb disk taktım toplam 4Tb tümünü okuyup çalışır hale getirmesi 30 sn.
    Ftp ile dosya atmak çok keyifli ama 2gb dosya yaklaşık 4 dakika sürüyor.
    Ftp üzerinden cover art da dahil olmak üzere hertürlü erişim mevcut.
    wi-fi üzerinden tüm cihazlarla uzaktan erişim yapıp Tvix remote kullanabiliyorsunuz.

Detaylı bir inceleme hazırlamaya başlayacağım galiba sevdim ben bu cihazı..

Kaanustr abiyi bu forumda samsung galaxy tab 7.0 yeni çıktığında tanımıştım. Yüzyüze tanışmadık ama Allah ondan razı olsun hiç sorgusuz sualsiz bana çok yardımı dokundu.
    Bence kendisi ne diyorsa doğrudur diyorum. ÇÜNKÜ; bende tivx 6500a çıktığı andan itibaren Londra'dan 300 sterlincik gibi bir paraya almıştım.İyi paraydı...

Ozamanlar piyasada sanıyorum çok fazla media tank yoktu. Çok sonralarında popcorn ve wd tv gibi markalar çıkmıştı.
    Ben kaan abi gibi detaylara girmedim. Sadece 1080p full hd mkv filmleri izliyorum. Benim cihazda iki usb girişi var. Kendi içinde 1tb.lik dahili disk, usbler de de 1 adet 2tb. ve 1 tb. harici hard disk mevcut ve hepsini gayet güzel çalıştırıyor.Uzaktan kumandası oğlum her defasında bir yerlere fırlatsada gayet iyi... Fan sesi biraz var.Ama ses sisteminiz varsa hiç rahatsız etmiyor.
    Tek sorun tvix 6600 çıktıktan sonra 6500a ve diğer modellere yazılım güncellemesi yapılmadı. Çok sıkıntı çekmiştik bu konuda.
    Bu forum sayesinde çözmüştük. Benim buraya yazmak istediğim asıl konu az önce internette sörf yaparken tvix'in yeni bir ürününü gördüm.
    KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE TVIX SİTESİNE BAKIN DERİM.Yeni Androidli tvix manyak birşey olmuş...

http://www.tvix.co.kr/ENG/products/Xroid_A1.aspx

Kendi sitesinde Türkiye satışı yok görünüyor. Ne zamandır cihazı yenilemeyi düşünüyordum. Kaan abi sanırım internet tv. almaya şimdilik gerek kalmıcak gibi ne dersin???

Not: Ben tvixe isminde bir program ile aşağıdaki görüntüleri alıyorum.Cihazımı açınca istediğim filmin bilgisi önüme çıkıyor.Tavsiye ederim...

Tvix Dünyanın En Gelişmiş Eğlence Kutusu Artık Türkiye de !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 2 Aralık 2011; 2:11:58 >

• Bu cihazlarda XBMC veya OpenELEC çalıştıran var mı ? Varsa yorumlarını yazabilir mi ?
  • Güzel bir ürüne benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.