Şimdi Ara

Tvix Dünyanın En Gelişmiş Eğlence Kutusu Artık Türkiye de !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DIVICO tarafından ürerilen ve lansmanını Cebit-2010 exhibition da yaptığı TVIX HD N1 (cafe) ve TVIX HD M-6600N modelleri artık TÜRKİYE de satışa sunuldu.
    Ürünleri kısaca tanıtmak gerekirse :

TVIX N1 Cafe

Ana Çipset
    RTD1073DD 400Mhz işlemci

Hafıza
    Ana: 128MB DDR SDRAM, Flash: 128MB
    Maksimum Çözünürlük
    1920 x 1080P
    Video Formatı
    MKV, AVI, VOB
    ASF, WMV
    MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V)
    MPEG1/2 PS: M2P, MPG
    MPEG2 Transport Stream: TS, TP, TRP, M2TS, MTS, MOD, TOD
    ISO, IFO
    MOV(H.264), MP4
    .MKV, .mpg, .avi, .wmv, .divx, .vob, .tp, .ts, .trp, .dat, .iso, .ifo, .m2ts, .mov, .flv, .rm, .rmvb, .asf, .mts, .mpeg

Video Çözücüsü
    XVID SD/HD
    MPEG 1
    MPEG-2 (MP@HL)
    MPEG-4.2 (ASP@L5, 720p, 1-point GMC)
    WMV9 (MP@HL),
    H.264 (BP@L3, MP@HL4.1)
    VC-1 (MP@HL, AP@L3)
    RealVideo 8/9/10
    FLV(H.263)

Audio Formatı
    AAC, M4A
    MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA),
    CM, AC3, FLAC (Audio track in MKV)
    WAV(DTS), WAVPACK, WMA (Lossless not supported)
    Ogg (Audio track in MKV except for 44.1 KHz)

Audio Çözücüsü

Dolby Digital
    DTS Down Maxing
    WMA, WMA Pro
    FLAC, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, Vorbis

Fotoğraf Desteği
    JPG, JPEG (Progressive JPEG not supported), BMP, PNG(Interlace not supported), GIF, TIF
    Arayüz Dilleri
    İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Japonca, İtalyanca, Rusça, Korece, Çince, Çekce, Bulgarca, İsveççe, İbranice,Türkçe

Alt yazı

smi, smil, sub, sub/idx, srt, .ssa, .ass
    Video / Ses Çıkışı

HDMI 1.3a (Video 24 bit), Composite
    Digital: optik
    Analog: Stereo

HDD desteği
    NTFS,FAT32

Arayüz
    USB 2.0 Host 3 Ports ( USB1/USB2 : 5V , 500 mA maks.)
    Kart Okuyucu : SD, SDHC, Memory Stick, Memory Stick Pro, Duo

LAN(10/100Mbps)
    Wi-Fi USB Adaptör 802.11n (isteğe bağlı)

Ağ protokolü
    UPnP, SAMBA Client, NFS (with Net-Share)
    SAMBA server , FTP

Cooling Fan
    İç sıcaklık algılama mekanizması, 60mm düşük gürültü
    Güç Tüketimi
    DC 5V adaptör

Boyutar
    Silindirik , 109mm * 144mm ( Genişlik x Yükseklik

TVIX M-6600N

Ana Çipset
    RT1283DD 400MHz işlemci
    Hafıza
    Ana: 256MB DDR SDRAM / Flash: 128MB
    Maksimum Çözünürlük
    1920 x 1080P
    Video Formatı
    MKV, AVI, VOB
    ASF, WMV
    MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V)
    MPEG1/2 PS: M2P, MPG
    MPEG2 Transport Stream: TS, TP, TRP, M2TS, MTS, MOD, TOD
    ISO, IFO
    MOV(H.264), MP4
    .MKV, .mpg, .avi, .wmv, .divx, .vob, .tp, .ts, .trp, .dat, .iso, .ifo, .m2ts, .mov, .flv, .rm, .rmvb, .asf, .mts, .mpeg

Video Çözücüsü
    XVID SD/HD
    MPEG 1
    MPEG-2 (MP@HL)
    MPEG-4.2 (ASP@L5, 720p, 1-point GMC)
    WMV9 (MP@HL),
    H.264 (BP@L3, MP@HL4.1)
    VC-1 (MP@HL, AP@L3)
    RealVideo 8/9/10
    FLV(H.263)

Ses Formatı
    AAC, M4A
    MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA),
    CM, AC3, FLAC (Audio track in MKV)
    WAV(DTS), WAVPACK, WMA (Lossless not supported)
    Ogg (Audio track in MKV except for 44.1 KHz)

Ses Çözücüsü

Dolby Digital
    DTS Down Maxing
    WMA, WMA Pro
    FLAC, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, Vorbis

Fotoğraf Desteği
    JPG, JPEG (Progressive JPEG not supported), BMP, PNG(Interlace not supported), GIF, TIF
    Arayüz Dilleri
    İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Japonca, İtalyanca, Rusça, Korece, Çince, Çekce, Bulgarca, İsveççe, İbranice,Türkçe

Alt yazı

smi, smil, sub, sub/idx, srt, .ssa, .ass
    Video / Ses Çıkışı

HDMI 1.3a (Video 24 bit), Composite
    Digital: Coaxial, Optical
    Analog: Stereo

HDD desteği
    3.5" SATA HDD (NTFS,FAT32, SATA ?,? HDD)
    Arayüz
    USB 2.0 Host 2 Ports (USB1/ USB2: 5V , 500 mA max), USB 2.0 Target 1 Port Memory Card Reader: SD, SDHC, Memory Stick, Memory Stick Pro Duo

10/100 Ethernet Wi-Fi 802.11n
    Ağ protokolü
    UPnP, SAMBA Client, NFS (with Net-Share) SAMBA server , FTP
    Soğutma Fanı
    İç sıcaklık algılama mekanizması, 60mm düşük gürültü
    Cihaz Ekranı
    Oynatma modunda, Geçen süre, Çözünürlük (Dot Matrix 7 İngilizce karakterler ve sayılar)
    Güç Tüketimi
    AC 90~250V ~ 50/60Hz voltaj.
    Boyutar
    215 x 215 x70 mm
    Ağırlık
    1,381g

Ayrıntılı bilgi için ;www.tvix.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal Sinan -- 20 Mayıs 2010; 14:03:00 >

• cihazlar türkiyeye hayırlı olsun inşaallah sigma cipli yeni modellerde çıkar.

elinizde örnek cihazlar varsa lütfen flv formatında bir kaç video denermisin oynatıyormu oynatmıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

cihazlar türkiyeye hayırlı olsun inşaallah sigma cipli yeni modellerde çıkar.

elinizde örnek cihazlar varsa lütfen flv formatında bir kaç video denermisin oynatıyormu oynatmıyormu.
    ben 6600 modelinden aldım evet flv leri oynatıyor. Cover Art desteği çok güzel olmuş hızlı menüler başta olmak üzere tüm özellikleri gerçekten çok iyi çalışıyor. Oynatmama, takılma vs.. gibi problemleri hiç yaşamadım Türkiye de satılmasına çok sevindim.
    Hayırlı olsun tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Individual

ben 6600 modelinden aldım evet flv leri oynatıyor. Cover Art desteği çok güzel olmuş hızlı menüler başta olmak üzere tüm özellikleri gerçekten çok iyi çalışıyor. Oynatmama, takılma vs.. gibi problemleri hiç yaşamadım Türkiye de satılmasına çok sevindim.
    Hayırlı olsun tekrar

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

hayırlısı olsun ..

Alıntıları Göster
    bence çok iddalı bir başlık.
    Aynı zamanda teknik özelliklerine baktığım zaman bildiğimiz realtek çipli ürünlerden kasa yapısı haricinde pek bir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

bence çok iddalı bir başlık.
    Aynı zamanda teknik özelliklerine baktığım zaman bildiğimiz realtek çipli ürünlerden kasa yapısı haricinde pek bir farkı yok.

Alıntıları Göster
    fiyatlaı nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

hepsiburada ki rakamları 190$ ile 375$.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal Sinan

quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

hepsiburada ki rakamları 190$ ile 375$.

Alıntıları Göster
    6600N modeli Hepsiburada'da harddisksiz olarak tamı tamına 703 TL. Fiyata göre azalan sıralaması yapıldığında 2 TB ve 1,5 TB harddiskli aynı işlemci ve özelliklere sahip Novatron'lardan sonra 3. sıraya yerleşmeyi başarmış. Yani aynı fiyata Popcorn C-200 veya 290 TL'ye Egreat R1B varken niye alalım bu fiyata birisi açıklasın lütfen.

• Vatana millete hayırlı olsun,tasarımları çok güzel oluyor bu firmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 22 Mayıs 2010; 12:24:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4GE

Vatana millete hayırlı olsun,tasarımları çok güzel oluyor bu firmanın.
    Ben cihazı yazıcıoğlundan satın aldım ve çok memnunum. Bir çok üründe yaşadığım dvd, Blueray ve riplerde menu sıkıntısını bu ürnde yaşamadım. Klasör olarak attığım filmin klasörüne girdiğimde otomatik menü başlıyor. Arşivimi Cover art özelliğiyle düzenledim. bir kaç fragman indirip onlarıda ekledim. Şimdi filmelere baktığımda afişlerinden seçip konularını okuyup fragmanını izleyip filme geçebiliyorum.. Şimdiye kadar (cihazı alalı daha 10 gün oldu) oynatamadığı bir format olmadı. Bence çok başarılı. Tasarımının güzel olması da ayrı bir güzellik katmıyor değil..
    Hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Stone

Ben cihazı yazıcıoğlundan satın aldım ve çok memnunum. Bir çok üründe yaşadığım dvd, Blueray ve riplerde menu sıkıntısını bu ürnde yaşamadım. Klasör olarak attığım filmin klasörüne girdiğimde otomatik menü başlıyor. Arşivimi Cover art özelliğiyle düzenledim. bir kaç fragman indirip onlarıda ekledim. Şimdi filmelere baktığımda afişlerinden seçip konularını okuyup fragmanını izleyip filme geçebiliyorum.. Şimdiye kadar (cihazı alalı daha 10 gün oldu) oynatamadığı bir format olmadı. Bence çok başarılı. Tasarımının güzel olması da ayrı bir güzellik katmıyor değil..
    Hayırlı olsun..

Alıntıları Göster
    Bu tip media player'lar piyasa da çoğaldıkça, fiyatları da rekabet nedeniyle hızla aşağı düşeceği kesin gözüküyor..
    Hatırlayın ilk divx dvd playerlar piyasaya çıktığında fiyatları 150-250 lira arası gibi bir fiyatla satılıyordu; şimdi ise 50-60 liraya bile usb girişli divx player almak mümkün..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bu tip media player'lar piyasa da çoğaldıkça, fiyatları da rekabet nedeniyle hızla aşağı düşeceği kesin gözüküyor..
    Hatırlayın ilk divx dvd playerlar piyasaya çıktığında fiyatları 150-250 lira arası gibi bir fiyatla satılıyordu; şimdi ise 50-60 liraya bile usb girişli divx player almak mümkün..

Alıntıları Göster
    Çok iddalı başlık, alternatiflerine göre pahalı olmasının sebebi açıklanmamış ve "Kullanıcı Görüşü Yazanların" forumun "yeni" kullanıcıları olmaları beni rahatsız etti, iyi bir inceleme olmadan alınmasının kesinlikle tavsiye edilmemesi taraftarıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Çok iddalı başlık, alternatiflerine göre pahalı olmasının sebebi açıklanmamış ve "Kullanıcı Görüşü Yazanların" forumun "yeni" kullanıcıları olmaları beni rahatsız etti, iyi bir inceleme olmadan alınmasının kesinlikle tavsiye edilmemesi taraftarıyım...

Alıntıları Göster
    almak lazım
  • quote:

İşte Bu Gerçek Forumcu Yorumcu Artık Ne derseniz.Kısacası Bilinçli

Arkadaşım Ben Bu Cihazı Gördüm.Ama Çok Kararsız Kaldım.Sonra Satıcı Bir Dene dedi.Aldım Denedim.Halen Kullanmaktayım.Alalı 3 hafta oldu.

Full HD TV ' ler de Mükemmel Performans veriyor.

Şimdi Sıra Projeksiyon Cihazında ve full hd olmayan LCD lerde denemek lazım.

En Kısa Zamanda Bununla ilgili bilgiler de vermeye çalışacağım.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazankar

quote:

Arkadaşım Ben Bu Cihazı Gördüm.Ama Çok Kararsız Kaldım.Sonra Satıcı Bir Dene dedi.Aldım Denedim.Halen Kullanmaktayım.Alalı 3 hafta oldu.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: Edwırdyan

quote:

Orijinalden alıntı: ramazankar

quote:

Saygılarımla

Alıntıları Göster
    bu cihazdan çok daha iyi performans veren ve stabil egreat m34a' NMT'yi electroworld maslak'tan hafta sonu 199 tl ye aldım.
    bence de güzel kasanın haricinde ekstra bir şey sunmayan ama fiyatı oldukça pahalı bir ürün.
    ürün hepsiburada satışa başladığının hemen ertesinde %17 indirime girmiş , bunun sonu da piranha gibi olmasın. ( önce 350 fiyat cektiler sonra 200 )

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

bu cihazdan çok daha iyi performans veren ve stabil egreat m34a' NMT'yi electroworld maslak'tan hafta sonu 199 tl ye aldım.
    bence de güzel kasanın haricinde ekstra bir şey sunmayan ama fiyatı oldukça pahalı bir ürün.
    ürün hepsiburada satışa başladığının hemen ertesinde %17 indirime girmiş , bunun sonu da piranha gibi olmasın. ( önce 350 fiyat cektiler sonra 200 )

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Arkadaşlar uzun yıllardır (media tanklar Türkiyede satılmaya başlamadan önce) Tvix cihazlar kullanıyordum.

Tvix bu sektörün babasıdır diyebiliriz. Şöyleki,

2003 yılından bu yana kullandığım tvix ürünleri kalite anlamında her zaman verdiğim parayı fazlası ile hak etti diyebilirim.

Bu geçen zaman zarfında Wd,Popcorn Hour A100 ve A200 gibi deneyimlerim de oldu

Ürünü deneme fırsatı bulmanız size çok daha iyi fikir verecektir.

Ürünün genel yapısı fan soğutma kalitesi ve özellikle sessizliği gerçekten çok profosyonel.

Çin yapımı bir çok ürün çok ucuz paralara satılabiliyor ama kullanan arkadaşlar bilir bir çok sıkıntı yaşanabiliyor

kiminde dts çözememe yada stereo ya indirgeyememe sıkıntısı, bir çoğunda optik ses çıkışı olmaması,

usb disk tanıtamama ve en önemlisi 400-500 tl ye alınan cihazların fanlarının hızar gibi ses çıkarması,

ve ya peynir tenekesi gibi basit metalden yapımaları yada nerdeyse naylonun az kalınından üretilmiş olmaları.

Eğer media oynatıcınızı sadece film seyretmek için kullanacaksanız gerçekten Tvix çok pahalı ve gereksiz olabilir, bu durumda tavsiyem

WD TV Live HD Media Player HDMI & LAN olur. ama bu cihaz da 250 tl civarında. Ama eğer cihazınızı kaliteli bir müzik çalar olarak da kullanacaksanız

bir tv ye ihtiyaç duymadan hi-fi sisteminize bağlayabilir ve yüksek kalitede ses dosyalarınızı cihazın kendi ekranından izleyerek ve kontrol ederek

dinleyebilir hatta uyumlu bir wi-fi telefonunuz varsa tvix e bağlanıp tüm görselleri ile cihazınızı yönetebilirsiniz.

Ftp üzerinden istediğiniz dosyaları Tvix e taktığınız (kapasite kısıtı yok) diskinize sorunsuz ve çok hızlı (60 megabayt/sn) dosyalarınızı İster n protokol

yerleşik Wi-fi bağlantısı ile isterseniz ethernet portu üzerinden atabilirsiniz.

Aslında Cover Art vs gibi bir çok özelliğini de tek tek anlatmak isterim. Belki boş bir zamanda bir detaylı inceleme hazırlayabilirim.

Bu işe şöyle bakmak lazım, Piranha cd çalar 60 Tl iken Denon cd çalar 450 tl her ikisi de cd çalıyor nihayetinde...

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanustr

Merhaba,

Arkadaşlar uzun yıllardır (media tanklar Türkiyede satılmaya başlamadan önce) Tvix cihazlar kullanıyordum.

Tvix bu sektörün babasıdır diyebiliriz. Şöyleki,

2003 yılından bu yana kullandığım tvix ürünleri kalite anlamında her zaman verdiğim parayı fazlası ile hak etti diyebilirim.

Bu geçen zaman zarfında Wd,Popcorn Hour A100 ve A200 gibi deneyimlerim de oldu

Ürünü deneme fırsatı bulmanız size çok daha iyi fikir verecektir.

Ürünün genel yapısı fan soğutma kalitesi ve özellikle sessizliği gerçekten çok profosyonel.

Çin yapımı bir çok ürün çok ucuz paralara satılabiliyor ama kullanan arkadaşlar bilir bir çok sıkıntı yaşanabiliyor

kiminde dts çözememe yada stereo ya indirgeyememe sıkıntısı, bir çoğunda optik ses çıkışı olmaması,

usb disk tanıtamama ve en önemlisi 400-500 tl ye alınan cihazların fanlarının hızar gibi ses çıkarması,

ve ya peynir tenekesi gibi basit metalden yapımaları yada nerdeyse naylonun az kalınından üretilmiş olmaları.

Eğer media oynatıcınızı sadece film seyretmek için kullanacaksanız gerçekten Tvix çok pahalı ve gereksiz olabilir, bu durumda tavsiyem

WD TV Live HD Media Player HDMI & LAN olur. ama bu cihaz da 250 tl civarında. Ama eğer cihazınızı kaliteli bir müzik çalar olarak da kullanacaksanız

bir tv ye ihtiyaç duymadan hi-fi sisteminize bağlayabilir ve yüksek kalitede ses dosyalarınızı cihazın kendi ekranından izleyerek ve kontrol ederek

dinleyebilir hatta uyumlu bir wi-fi telefonunuz varsa tvix e bağlanıp tüm görselleri ile cihazınızı yönetebilirsiniz.

Ftp üzerinden istediğiniz dosyaları Tvix e taktığınız (kapasite kısıtı yok) diskinize sorunsuz ve çok hızlı (60 megabayt/sn) dosyalarınızı İster n protokol

yerleşik Wi-fi bağlantısı ile isterseniz ethernet portu üzerinden atabilirsiniz.

Aslında Cover Art vs gibi bir çok özelliğini de tek tek anlatmak isterim. Belki boş bir zamanda bir detaylı inceleme hazırlayabilirim.

Bu işe şöyle bakmak lazım, Piranha cd çalar 60 Tl iken Denon cd çalar 450 tl her ikisi de cd çalıyor nihayetinde...

Saygılar..

Alıntıları Göster
    Bu cihazın menü fotoğraflarını veya videolarını paylaşabilecek arkadaş varmı? Şu cover art özellikli menüsü falan nasıl görünüyor acaba

Bu afişleri görme fragmanları izleme gibi

Birde riplenmemiş orijinal bluray disklerden alma imageları (iso) ları menüsü ile donmadan oynatabiliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtual Reality

Bu cihazın menü fotoğraflarını veya videolarını paylaşabilecek arkadaş varmı? Şu cover art özellikli menüsü falan nasıl görünüyor acaba

Bu afişleri görme fragmanları izleme gibi

Birde riplenmemiş orijinal bluray disklerden alma imageları (iso) ları menüsü ile donmadan oynatabiliyormu?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Tvix ile ilgili çalışmalarım neredeyse bitmek üzere. Çok ilginç ve keyifli bir cihaz.
    Cover art işleri biraz zaman alıyor ama sonuç çok tatminkar. Kısa zamanda belki bugün bir kaç foto ekleyebilirim.
    Genel olarak cihaz çok iyi tasarlanmış. Menüler fw update sonrası daha güzel hale geliyor.
    Ben Tvix e 1tb dahili ve 2 adet 1.5 tb usb disk taktım toplam 4Tb tümünü okuyup çalışır hale getirmesi 30 sn.
    Ftp ile dosya atmak çok keyifli ama 2gb dosya yaklaşık 4 dakika sürüyor.
    Ftp üzerinden cover art da dahil olmak üzere hertürlü erişim mevcut.
    wi-fi üzerinden tüm cihazlarla uzaktan erişim yapıp Tvix remote kullanabiliyorsunuz.

Detaylı bir inceleme hazırlamaya başlayacağım galiba sevdim ben bu cihazı..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanustr

Merhaba,

Tvix ile ilgili çalışmalarım neredeyse bitmek üzere. Çok ilginç ve keyifli bir cihaz.
    Cover art işleri biraz zaman alıyor ama sonuç çok tatminkar. Kısa zamanda belki bugün bir kaç foto ekleyebilirim.
    Genel olarak cihaz çok iyi tasarlanmış. Menüler fw update sonrası daha güzel hale geliyor.
    Ben Tvix e 1tb dahili ve 2 adet 1.5 tb usb disk taktım toplam 4Tb tümünü okuyup çalışır hale getirmesi 30 sn.
    Ftp ile dosya atmak çok keyifli ama 2gb dosya yaklaşık 4 dakika sürüyor.
    Ftp üzerinden cover art da dahil olmak üzere hertürlü erişim mevcut.
    wi-fi üzerinden tüm cihazlarla uzaktan erişim yapıp Tvix remote kullanabiliyorsunuz.

Detaylı bir inceleme hazırlamaya başlayacağım galiba sevdim ben bu cihazı..

Merhaba kaanustr

Sizdeki cihazın modeli nedir acaba ?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.