|
Google açıkladı: Türkiye ve dünya genelinde en çok arananlar
-
-
Napoli oyunu bozdu D
-
Hiçbirini aramadım gerçi zaten Google'da kullanmadığıma göre aramamış olmam normal.
-
Teşekkürler önemli bilgilendirmen için. Apple çıkarınca kullanırsın.quote:
Orijinalden alıntı: esmerbuyucu
Hiçbirini aramadım gerçi zaten Google'da kullanmadığıma göre aramamış olmam normal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg yok mu
Aranan kelimelerden Türkiye IQ ortalaması 68 falan çıkıyor
harbiden bu muhammet yakut kim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi arama motorunu kullanıyorsunuz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@Xloud İstediğimi kullanabilirim, artıladım mesajınızı. Piyasada bir sürü arama motoru var isteyenlenler inceleyip istediğini kullanabilir aynı şekilde. Teşekkürlerrr. Apple'da gizlilik odaklı bir arama motoru çıkarırsa seve seve deneriz. Siz denemezsiniz alerjiniz var zira (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Nisan 2023; 23:30:49 > -
Duckduckgo ve son günlerde Bing AI'yi de kullanıyorum hocam.
-
dini soruları hocalara soracaklarına google a soruyorlar.
-
Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, arama motoru Google'da en çok "Kadir gecesi"nin aratıldığını belirterek, "Çatlayın, patlayın ateistler.. Çıldırın ateistler, sosyalistler.. Kudurun, olmayan kafanızı duvarlara duvarlara vurun; Allahsızlık üzerine bir dünya kurulmasını arzulayan soldan çarklı tüm zihniyet mensupları" düşüncesini dile getirdi.
-
Türkiye IQ = 9
-
Rabia Naz ın bu kadar aranmasına şaşırdım ve umudum arttı. Kara bir leke olarak iktidarın boynunda o kız çocuğunun hakkı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aranan kelimelerden Türkiye IQ ortalaması 68 falan çıkıyor
|
Teşekkürler önemli bilgilendirmen için. Apple çıkarınca kullanırsın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X