|
Yeni Lexus LBX Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
İstediği kadar Lexus olsun, B SUV sınıfının lideri T-Roc'tan 400-500 Bin TL daha fazlaya zor satış yaparlar, tank gibi yeni Tiguan bile bundan ucuz. Bana burada VW övdürüyorsunuz, oysa ki haz etmem kendilerinden ama Türkiye piyasasında kimse Tiguan'dan pahalıya B SUV almaz, almamalı da zaten, bu fiyat politikasıyla bırak 500'ü umarım 50 tane bile satamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 29 Nisan 2024; 16:33:24 >
-
Türkiye’de değeri bilinmeyen kral marka ama bu fiyatlarla tutunmak zor. Ülkemizde ilk kıstas fiyat ondan sonra araç özellikleri geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ufacık araba kimse o parayı vermez
-
Lexus bizle kafa mı buluyor acaba! Tamam premium marka , ülkemiz de de vergiler falan yüksek ama her markaya yüksek . Küçücük B crossover nasıl 2 milyon 600 bin TL olur . Bu fiyata C SUV hatta D suv bile alabilirsiniz.
Şimdiden ölü doğmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B suv 2 milyon öyle mi? Satmak istemedikleri fiyatlamadan belli.
-
honda c suv 1750 TL, toyota c suv 1800 TL, audi a3 sedan 2000 TL, ayni fiyata yada daha düşük fiyata daha bir sürü kaliteli c suv ve c sedan modelleri var.
-
Maalesef ölü doğdu. Senede değil 50, 10 tane satar önümüzdeki sene de artık tr ye göndermez
Gerçekten bu Lexus lara para verip insanlar alıyormu. Tasarımları son derece itici çirkin neyine vereceksin o parayı ya.
-
332 litrelik bagaj hacmi ise, uzun yolculuklar dahil olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılıyor.
-
bu fiyata full paketten 10 tane satsınlar büyük başarı. Gerçi hibrit crv baya satmış 3 milyondan asıl başarı o.
-
Toyota Türkiye 1.5m çektiği Yaris cross varken Lexus sattirir mi bu ülkede ayıp ediyorsun
Türkiye'ye fazla kota vermediler. Yanılmıyorsam 350 adet verdiler 2024 yılı için. Bunlar da düşük vergi, düşük tüketimle her türlü satarız diyerek kazık fiyatı çaktılar. En kötü satabildiğimizi satarız, satamadığımızı yıl sonu indirimle satarız demişlerdir.
Bu paraya almak için kafayı yemiş olmak lazım.
-
Açıkçası çok ümitliydim LBX'ten, neticede Lexus TR-Doğu Avrupa hariç oldukça iyi bilinen, sağlam, prestijli bir premium marka, makul bir fiyattan gelse ilk taliplilerden olurdum.
Ancak bir üst segment Mercedes-Benz GLA ya da 2 üst segment A4 sedan parasına bu arabayı almak akıl tutulması olur. Daha quasi-premium Jeep, Alfa-Romeo, DS gibi alternatifleri, premium olmayan Hyundai, VW, Kia falan gibi markaların ilgili modellerini saymadım bile.
Resmen ölü doğmuş.
-
yılda 77 adet satıp, yıl sonu satış performans kutlaması yaparlar...
-
-
-
Aynı vergi diliminde olsalar rav4 tiguandan daha fazla satar. Corolla cross bile daha fazla satıyor.
-
Mercedes, BMW, Audi üçlüsünün daha kaliteli ve sorunsuz olan Lexus maliyetine mi verecek. Polo kalitesinde, Polo'nun yükseği 2 milyonluk B sınıfı Troc dan ucuza mı verecek. Bu aracın yarısına devlet ortak oluyor alırken, önce sebep sonuç ilişkisini doğru kurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 2 Mayıs 2024; 23:56:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İstediği kadar Lexus olsun, B SUV sınıfının lideri T-Roc'tan 400-500 Bin TL daha fazlaya zor satış yaparlar, tank gibi yeni Tiguan bile bundan ucuz. Bana burada VW övdürüyorsunuz, oysa ki haz etmem kendilerinden ama Türkiye piyasasında kimse Tiguan'dan pahalıya B SUV almaz, almamalı da zaten, bu fiyat politikasıyla bırak 500'ü umarım 50 tane bile satamazlar.
|
Bilader sen ya hayatında hesap makinesi kullanmamissin Yada Lexus satış temsilcisisin Araba 1.5 motor hibrit,yaris cross gibi buda ithal geliyor Yaris crossun gırtlak dolusu 1.5m iken lexusa 2.0 motor suv parası 2.5m istemek pazarlama kepazeliğidir Subaru forester 2.0 motor 4x4 satılıyor o paraya,hangi ÖTV hangi mtv maytap mi geçiyorsun? Toyota bunu ilk defa da yapmıyor Senelerce Corolla satmak için avensise otomatik şanzıman getirmeyen bir firmadan bahsediyoruz, hikaye anlatma. Bilmiyorum işi deyip özür dileyerek çekil bence |
LBX'in Türkiye'deki tanıtım yüzü Hadise olmuş. Fiyatlara bakınca Hadise'nin reklam parasını da eklemişler fiyatlara :) |
332 litrelik bagaj hacmi ise, uzun yolculuklar dahil olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılıyor.
|
Açıkçası çok ümitliydim LBX'ten, neticede Lexus TR-Doğu Avrupa hariç oldukça iyi bilinen, sağlam, prestijli bir premium marka, makul bir fiyattan gelse ilk taliplilerden olurdum. Ancak bir üst segment Mercedes-Benz GLA ya da 2 üst segment A4 sedan parasına bu arabayı almak akıl tutulması olur. Daha quasi-premium Jeep, Alfa-Romeo, DS gibi alternatifleri, premium olmayan Hyundai, VW, Kia falan gibi markaların ilgili modellerini saymadım bile. Resmen ölü doğmuş. |
Bir çöp daha. Şu konsol tasarımına bak sanki 2008 model rezillik. |
Adam ÖTV MTV diye saçmalamayı bıraktı, şimdi de japon sorunsuz diye saçmalıyor
1.5 motor lexusla aynı paraya satılan 2.0 4x4 Subaru da Papua Yeni Gine firması zaten Arkadaş şu foruma 50 IQ altını sokmayın ya. |
Tamam kanka sen b-suv araca 2.9 milyon ver o zaman, sorunsuz bir şekilde binersin. Mazallah sanayiye düşse falan tamir bir ton para değil mi? Tamir parasını satın alırken peşin peşin vermek daha mantıklı. 2. elde satış da imkansız olunca ömürlük binersin işte. |
Yahu 1.7 milyona full paket tesla varken 2 milyona life tiguan mi alınır, bence deli dürtmüş gerçekten |
Benzer içerikler
- facebook dondurma
- office 2024
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- instagram uyku modu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X