Yeni Lexus LBX Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Bu arabanin vergi dilimi rakipleriyle ayni. Görende 5000cc v8 motor koymuşlar sanacak. Bariz kazık fiyat.
Her yorumda milletimizi bi gömme çabasına girmişsin. D sinifi parasina b sinif arabayı al o zaman dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.donanimhaber.com/toyota-avrupa-2024-e-hizli-bir-giris-yaparak-yuzde-10-buyudu--176776
Önce Dünya'da ki, Avrupa'da ki vergi oranlarını, ÖTV olup olmadığını araştır sonra üreticileri suçlamaya devam edersin aklın yoksa. Adamların 10 aylık maaşıyla taksit taksit aldığı aracı sen 10 yıllık maaşınla peşin alıyorsun, zeki kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki vergileri eşitlenmiş şekilde başka ülke fiyatlarını sen paylaş,biz öğrenelim. Gördüğün gibi genel bir tespit ve değerlendirme kardeşim. 2023 yılında en iyi fiyat performans araç olduğu için Dünya'da 2.5 hybrid 2.4 turbo versiyonları ile 1.070.000 adet satılan RAW4 bizde neden lüks düşündün mü?
1800 civarı başlangıç fiyatı olsaydı ben de ciddi almayı düşünüyordum. İngiltere fiyatlarına göre hesaplayınca o civarda olmalıydı. Bu haliyle ancak zenginlerin eşlerine alacakları şehir içi araba olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosmarcos -- 29 Nisan 2024; 18:44:37 >
Bilader sen ya hayatında hesap makinesi kullanmamissin
Yada Lexus satış temsilcisisin
Araba 1.5 motor hibrit,yaris cross gibi buda ithal geliyor
Yaris crossun gırtlak dolusu 1.5m iken lexusa 2.0 motor suv parası 2.5m istemek pazarlama kepazeliğidir
Subaru forester 2.0 motor 4x4 satılıyor o paraya,hangi ÖTV hangi mtv maytap mi geçiyorsun?
Toyota bunu ilk defa da yapmıyor
Senelerce Corolla satmak için avensise otomatik şanzıman getirmeyen bir firmadan bahsediyoruz, hikaye anlatma.
Bilmiyorum işi deyip özür dileyerek çekil bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Nisan 2024; 18:54:51 >
Bir çöp daha. Şu konsol tasarımına bak sanki 2008 model rezillik.
-
Böyle konsol tasarımı olmaz olsun
Aynı paraya, hatta daha uyguna Tiguan, Formentor, Ateca gibi C SUV’lar varken dönüp bakılmaz bile. Her yeri premium marka olsa ne olur. Kutu gibi B segment.
-
Ne alakası var? O adamlar bu markaları rakiplerinden uyguna alıyorlar. Kazık işte. Marka iyi olsa ne yazar? Model kazık. Sanki diğer marka alanlar hep yolda kalıyor. Sanki bundan başka japon araç yok. Honda hrv alırım mesela 1milyon uyguna. Ne eksiği var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 29 Nisan 2024; 19:21:35 >
Adam ÖTV MTV diye saçmalamayı bıraktı, şimdi de japon sorunsuz diye saçmalıyor
1.5 motor lexusla aynı paraya satılan 2.0 4x4 Subaru da Papua Yeni Gine firması zaten
Arkadaş şu foruma 50 IQ altını sokmayın ya.
Tamam kanka sen b-suv araca 2.9 milyon ver o zaman, sorunsuz bir şekilde binersin. Mazallah sanayiye düşse falan tamir bir ton para değil mi? Tamir parasını satın alırken peşin peşin vermek daha mantıklı. 2. elde satış da imkansız olunca ömürlük binersin işte.
-
Keşke alabilsek 😥
Bakıp bakıp gidiyoruz napalım
-
Benim vaktim değerli, sanayide vakit kaybedemem. Şehiriçi 10-11 litre yakan kronik sorunlu T-roc'a 2 milyon vereceğime 2.3 yada 2.4 milyon veririm, 4lt yakıt tüketimi olan en sorunsuz araçla kafam rahat eder.
Vag vag ları, fanboyları pistten alalım, Japon araç kitlesinin farkı burada işte başka markanın sayfasına forumuna gidip maydanoz olmazlar "0" IQ ile.
İmkanın ona yetiyorsa HRV güzel seçim şehiriçi ağırlıklı kullanım için, aynı fiyata bağımsız arka süspansiyon ile daha konforlu, bagajı ve iç hacmi daha geniş Corolla Cross da alınabilir. İhtiyaç, imkan ve zevk meselesi.
Yazık ya adamda okuduğunu anlama da yok
Subaru diyorsun vag vag diyor
2. El 5 serisi alırım o paraya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X