|
Bildirim
Başıma bir iş gelmeyecekse ben tasarımı beğendim
|
Çok beğendiğim bir araç, C4'ü de çok beğeniyordum fakat bagajı ufak geliyordu, bunda o problemi aşmışlar, geri kalanıyla aynı cihaz zaten. Fütüristik tasarım herkesin hoşuna gitmeyebilir, hatta insanların %90'ı çirkin bulsa bile hiçbir şey deme hakkım yok, ben beğeniyorum. Fakat fiyat biraz hayal kırıklığı, o paralara Corolla Cross Hybrid var... Piyasada bulunmasa da... Elektriklisi belki cazip, onun da menzili çok düşük, o menzili yakalamak için de dış sıcaklığın 20 derece olup 70 km hızla gitmek gerek. 120 ile gidince, bir de Ağrı-Erzurum gibi 9 ayı soğuk iklimde olan bir yolda o menzil direk 200 km'nin altına iner maalesef.
|
Canlı görmedim ama ön tasarımla arka tasarım çok uyumsuz, ve özellikle ön tasarım demode görünüyor, arabada tasarımsal bütünlük yok gibi bir de bagaj arka camla birlikte açılsa iyi olurdu |
Araç yok boşuna bakmayın. En az 6 ay daha da yok.
|
Leş tasarım. Gergedan yavrusuna benziyor.
|
Citroen tasarım ekibine suikast düzenlenmeli
|
Tasarımını beğenmeyenler aracın göstergelerine bakmamış sanırım , asıl facia göstergelerde
|
pug grubunun standart bedava reklam fiyatlandırması 722.000 TL'den başlıyor diye reklam yaptırırlar, bayilere giden 900.binden başlayan fiyatları görür. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 10 Ocak 2023; 11:28:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Ocak 2023; 11:29:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Canlı görmedim ama ön tasarımla arka tasarım çok uyumsuz, ve özellikle ön tasarım demode görünüyor, arabada tasarımsal bütünlük yok gibi bir de bagaj arka camla birlikte açılsa iyi olurdu |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Ocak 2023; 12:58:47 > |
Ne çirkin bir araç. Renault Arkana bu araca göre çok daha güzel ama Türkiyede satışı yok sanırım. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|