Şimdi Ara

Tvix HD-M 6500A (MKV player) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu bahsettiğiniz alet hakkında kısa bi bilgi vede nerden alacağım veya sipariş edeceğimi söylerseniz sevinirim bende bi dvd divx player almak istiyordum lg nin usb li hdmi girişli modelinden fakat burayı okuyunca mkv dosyalarını çalıştırdığı için bu aleti almak isterim yardımcı olan arkadaşlara tşk ederm
  • barankarabacak@gmail.com
    Arkadaşa mail at.Ben kendisinden aldım.Yakında çine gidecek.
  • Ben bu arada HTPC 'yi kurdum ve şunu söyleyebilirimki tek kelimeyle muhteşem.

Hem Samsung Hd Ready TV

Hemde Panasonic Full HD projektörde çok başarılı çalışıyor.

Size fikir vermesi adına resim ekleyeceğim birkaç güne kadar.

Daha önce HP nx7400 Laptop ile izliyorum kesinlikle alakası yok.

MKV'ler an az Blu-Ray yada HDDVD orijinalleri kadar iyi görünüyor + Türkçe altyazılar sorun değil.

Ve en önemlisi kamera hareketlenmelerinde çözünürlük hiç düşmüyor kesinlikle PS3'den çok daha başarılı bu konuda ki o nu blu-ray ile kıyaslıyorum .

Benim kasam Silverstone Lascala LC16M bu toplamda bana 770 USD 'ye mal oldu.Uzaktan kumandalı ...

Ben DVICO 'yu görmedim ama bu yapının şimdi daha iuygun ve geliştirmeye açık olduğu izlenimi verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

İşlemci AC750AMD26 AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5000+ (2.6GHz) 1MB 940p
    Anakart AA877GIG00 GIGABYTE MA78GMS2H AMD780GDDR2 VGA+GLAN+SATA2 16X
    Bellek AB542KIN00 1 GB DDR2 800 MHz (KINGSTON) 2 Adet
    Sabit Disk AD450SEA39 500 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 32MB ST3500320AS
    PSU TERMALTAKE
    DVD Yazıcı KR505GOL16 LG GSA H20-N 20X8X20X DVD-RW 20X DVDRAM SATA SIYAH

İŞLETİM SİSTEMİ VISTA ULTIMATE

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Kesinlikle bariz bir fark var, Mkv Playerlar çok daha üstün görüntü kalitesi açısından.

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

HTPC nin görüntü kalitesiyle Media Tankler arasında barız fark olduğu söyleniyor forumda , benim TVIX 'im heralde şuanda aşşağıda posta kutusunda da üşeniyorum almaya çıkarken bi bakıcam bakalım nasıl bi alet.

Tvix HD-M 6500A (MKV player)

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Benim tvix posta kutusunda bekleyecek ben de yerimde oturacam, Allah taş eder adamı

abi artık utanıorum adam sıkıldı hep aynı şeyi demekten "Pal, UPS deliveres at 6 oclock." :)

bu arada aldım aleti işçilik harbiden süpermiş...taş gibi alet.
  • Elimde bir tane Tvix 6510A + 750Gb HDD ve içi ful HD film dolu, isteyen bana PM atsın. Hemen teslim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.