Bildirim
Tvix HD-M 6500A (MKV player)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok iyi bir haber.teşekkürler Easy_Diver .Size sormak istediğim bir soru var 6500'e T410 ATSC Tuner takılabiliyormu?Takılıyor ise bu aparat karasal dijital yayınlar içinmidir? -
Tvix'in intermet sayfasından gördüğüm kadarı ile T410 yada 430 tuner 6500'e takılabiliyor. Evet bu tuner karasal dijital DVB-T yayınları için. Sayfasında analog yayınlar için RF splitter kullanabilirsiniz diyor.quote:
Orijinalden alıntı: prosecutor
Çok iyi bir haber.teşekkürler Easy_Diver .Size sormak istediğim bir soru var 6500'e T410 ATSC Tuner takılabiliyormu?Takılıyor ise bu aparat karasal dijital yayınlar içinmidir? -
Gerçekten Çokk ii bi haber asma cihaz malum yaaaaaaaquote:
Orijinalden alıntı: Easy_Diver
Tvix'in intermet sayfasından gördüğüm kadarı ile T410 yada 430 tuner 6500'e takılabiliyor. Evet bu tuner karasal dijital DVB-T yayınları için. Sayfasında analog yayınlar için RF splitter kullanabilirsiniz diyor.
Alıntıları Göster -
Merhaba Easy_Diver ,
Bende de Tvix M6500 divx player var benim cihazda ısınma ile alakalı bir problem var cihazda 5-6 dk HD format yüksek çözünürlüklü film açınca cihaz görüntü sinyalini kesiyor ve donuyor. Senin cihazda bu şekilde hiç problem oldu mu. Ben de cihazın üst kısmına 2 adet dışarıdan 8 cm lik fan bağladım soğutma yapınca mükemmel çalışıyor. Firma ile görüştüm cihazı gönderin yenisini gönderelim dediler Dvico Korea ama fedex ile gönderin diyolar o da çok pahalı.Ben de fanla sorunsuz çalıştığı için o şekilde kullanıyorum. Sadece ses yapıyor biraz onu da ses sistemimin sesini açınca duymuyorum zaten.
Cihaz olarak o problem de olmasa mükemmel tasarlanmış bir cihaz. -
Ben de böyle bir sorun çıkmadı. Bildiğim kadarı ile cihazın ilk serisinde hatalı olanlar çıktığı için Versiyon 2'yi çıkarttılar. Bendeki versiyon 2 galiba. Seri numarasında "B" harfi var ise versiyon 2 demek galiba. Seninkisine bakıp emin olmak lazım. Dvico firması bu hatalı versiyonları hemen değiştiriyor ancak yeni cihaz geldiğinde gümrük problemi yaşanabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Killknight
Merhaba Easy_Diver ,
Bende de Tvix M6500 divx player var benim cihazda ısınma ile alakalı bir problem var cihazda 5-6 dk HD format yüksek çözünürlüklü film açınca cihaz görüntü sinyalini kesiyor ve donuyor. Senin cihazda bu şekilde hiç problem oldu mu. Ben de cihazın üst kısmına 2 adet dışarıdan 8 cm lik fan bağladım soğutma yapınca mükemmel çalışıyor. Firma ile görüştüm cihazı gönderin yenisini gönderelim dediler Dvico Korea ama fedex ile gönderin diyolar o da çok pahalı.Ben de fanla sorunsuz çalıştığı için o şekilde kullanıyorum. Sadece ses yapıyor biraz onu da ses sistemimin sesini açınca duymuyorum zaten.
Cihaz olarak o problem de olmasa mükemmel tasarlanmış bir cihaz.
Bir de cihazın içinde hard disk takılı değil iken ısınma sorunu olduğunu okumuştum. HD format dediğine göre anladığım kadarı ile senin cihazın içinde zaten bir hard disk var.
-
hocam bu ürünü nereden kaça almıştınız?quote:
Ben de böyle bir sorun çıkmadı. Bildiğim kadarı ile cihazın ilk serisinde hatalı olanlar çıktığı için Versiyon 2'yi çıkarttılar. Bendeki versiyon 2 galiba. Seri numarasında "B" harfi var ise versiyon 2 demek galiba. Seninkisine bakıp emin olmak lazım. Dvico firması bu hatalı versiyonları hemen değiştiriyor ancak yeni cihaz geldiğinde gümrük problemi yaşanabilir.
Bir de cihazın içinde hard disk takılı değil iken ısınma sorunu olduğunu okumuştum. HD format dediğine göre anladığım kadarı ile senin cihazın içinde zaten bir hard disk var.
Alıntıları Göster
bilgi verebilirmisiniz
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Easy_Diver
Ben de böyle bir sorun çıkmadı. Bildiğim kadarı ile cihazın ilk serisinde hatalı olanlar çıktığı için Versiyon 2'yi çıkarttılar. Bendeki versiyon 2 galiba. Seri numarasında "B" harfi var ise versiyon 2 demek galiba. Seninkisine bakıp emin olmak lazım. Dvico firması bu hatalı versiyonları hemen değiştiriyor ancak yeni cihaz geldiğinde gümrük problemi yaşanabilir.
-
Bir arkadaşa Çin'den getirttim. İçindeki hazır 500gb Seagate SATA2 hard disk ile birlikte bana maliyeti 580 USD oldu.quote:
Orijinalden alıntı: magicboyguccino
hocam bu ürünü nereden kaça almıştınız?
bilgi verebilirmisiniz
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Easy_Diver
Alıntıları Göster
-
Merhaba,quote:
Bir arkadaşa Çin'den getirttim. İçindeki hazır 500gb Seagate SATA2 hard disk ile birlikte bana maliyeti 580 USD oldu.
Alıntıları Göster
Cihazın içersinde HDD takılı değil networkten bağlı bilgisayarın içerisindeki diskleri paylaşımdan görüyor.
Isınma problemi HDD takarsam düzelicek mi denemem lazım eve gidince deniyim.
Seri nosuna da bi bakmam lazım. Duruma göre hareket edicem artık.
İnşallah HDD takınca düzelir.
Teşekkürler bilgi için.
-
1 aya kadar bende almayı düşünüyorum ama 7000 modelini mi alacayım 6500-A mı?içinden çıkamadım?quote:
Orijinalden alıntı: Killknight
Merhaba,
Cihazın içersinde HDD takılı değil networkten bağlı bilgisayarın içerisindeki diskleri paylaşımdan görüyor.
Isınma problemi HDD takarsam düzelicek mi denemem lazım eve gidince deniyim.
Seri nosuna da bi bakmam lazım. Duruma göre hareket edicem artık.
İnşallah HDD takınca düzelir.
Teşekkürler bilgi için.
Alıntıları Göster -
6500 ile 7000 arasında görsel fark haricinde bir fark yok diyorlar...quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivo
1 aya kadar bende almayı düşünüyorum ama 7000 modelini mi alacayım 6500-A mı?içinden çıkamadım?
Alıntıları Göster
bende 6500 almak istiyorum acaba negatif yönlerini paylaşmak isteyen arkadaşım varmı???
ısınma gibi... -
Şuanda siparişini veriorum ben insallah iyi çıkar :)quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
6500 ile 7000 arasında görsel fark haricinde bir fark yok diyorlar...
bende 6500 almak istiyorum acaba negatif yönlerini paylaşmak isteyen arkadaşım varmı???
ısınma gibi...
Alıntıları Göster
popcorndan soğudum birazcık şu ısınmadan dolayı -
hangisini sipariş veriyorsun?????quote:
Şuanda siparişini veriorum ben insallah iyi çıkar :)
popcorndan soğudum birazcık şu ısınmadan dolayı
Alıntıları Göster
bende 6500 almak istiyorum sanırım 10 gün içinde belli olur -
Arkadaşlar bende DVIX6500HD almak istiyorum ama bu konulardan fazla anlamadığım için karasız kaldım yardımınız faydalı olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
hangisini sipariş veriyorsun?????
bende 6500 almak istiyorum sanırım 10 gün içinde belli olur
Alıntıları Göster
Evde Mac mini kullanıyorum MKV ve FLV oynatmıyor ve bu kodekleri de desteklemiyor POWER PC altyapılı INTEL değil.
DVIX6500 alıp TV'ye HDMI'den bağlanıp Mac Mini ile indirdiğim filmleri izlemeyi düşünüyordum.
Ancak bir bu konulardan anlayan bir arkadaşım HTPC bir PC toplayalım gelecekdeki değişikliklere de uygun olur DVIX6500'ün yaptığı herşeye benzer fiyatlara sahip olursun dedi.
Bende araştırmaya başladım . Uzaktan kumandalı bir Thermaltake BACH kasa ve 500gb GDD 2GB ram HDMI ve DVI (HDCP destekli) çıkışlı bir HTPC yaklaşık 700 USD 'ye mal oluyor.
Ne yapmalıyım?
-
Vallaha sevgili hi-def, bu "HTPC mi HD media player mı?" aynen "Plasma mı LCD mi?" tartışması gibi sonu olmayan bir hikaye.quote:
Orijinalden alıntı: Hi-def-man
Arkadaşlar bende DVIX6500HD almak istiyorum ama bu konulardan fazla anlamadığım için karasız kaldım yardımınız faydalı olacaktır.
Evde Mac mini kullanıyorum MKV ve FLV oynatmıyor ve bu kodekleri de desteklemiyor POWER PC altyapılı INTEL değil.
DVIX6500 alıp TV'ye HDMI'den bağlanıp Mac Mini ile indirdiğim filmleri izlemeyi düşünüyordum.
Ancak bir bu konulardan anlayan bir arkadaşım HTPC bir PC toplayalım gelecekdeki değişikliklere de uygun olur DVIX6500'ün yaptığı herşeye benzer fiyatlara sahip olursun dedi.
Bende araştırmaya başladım . Uzaktan kumandalı bir Thermaltake BACH kasa ve 500gb GDD 2GB ram HDMI ve DVI (HDCP destekli) çıkışlı bir HTPC yaklaşık 700 USD 'ye mal oluyor.
Ne yapmalıyım?
Alıntıları Göster
HTPC toplayan da, HD media player alan da haklı.
Benim kişisel tercihim HD media playerdan yana, gelecekteki değişikliklerin sonu yok, kaldı ki, media playerların da firmware update gibi bir imkanları da var.
-
Ben HTPC 'den yana kullandım oyumu.quote:
Orijinalden alıntı: amf23
Vallaha sevgili hi-def, bu "HTPC mi HD media player mı?" aynen "Plasma mı LCD mi?" tartışması gibi sonu olmayan bir hikaye.
Benim kişisel tercihim HD media playerdan yana, gelecekteki değişikliklerin sonu yok, kaldı ki, media playerların da firmware update gibi bir imkanları da var.
Alıntıları Göster
Silverstone Lascala kasa ile bugün kuruluyor . Umarım haklıyımdır yoksa bani ikna eden arkadaşımı vuracağım
Amacım 720p ve 1080p rip MKV filmlerle Blu-Ray orjinalleri karşılaştırmak.
Bende bıktım blu-ray'a para yatırmaktan.
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
Vallaha sevgili hi-def, bu "HTPC mi HD media player mı?" aynen "Plasma mı LCD mi?" tartışması gibi sonu olmayan bir hikaye.
-
Hayırlı olsun, umarım beklentilerin karşılanır...PM attım...quote:
Orijinalden alıntı: Hi-def-man
Ben HTPC 'den yana kullandım oyumu.
Silverstone Lascala kasa ile bugün kuruluyor . Umarım haklıyımdır yoksa bani ikna eden arkadaşımı vuracağım
Amacım 720p ve 1080p rip MKV filmlerle Blu-Ray orjinalleri karşılaştırmak.
Bende bıktım blu-ray'a para yatırmaktan.
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
Alıntıları Göster
-
HTPC nin görüntü kalitesiyle Media Tankler arasında barız fark olduğu söyleniyor forumda , benim TVIX 'im heralde şuanda aşşağıda posta kutusunda da üşeniyorum almaya çıkarken bi bakıcam bakalım nasıl bi alet.quote:
Orijinalden alıntı: amf23
Hayırlı olsun, umarım beklentilerin karşılanır...PM attım...
Alıntıları Göster -
Benim tvix posta kutusunda bekleyecek ben de yerimde oturacam, Allah taş eder adamıquote:
HTPC nin görüntü kalitesiyle Media Tankler arasında barız fark olduğu söyleniyor forumda , benim TVIX 'im heralde şuanda aşşağıda posta kutusunda da üşeniyorum almaya çıkarken bi bakıcam bakalım nasıl bi alet.
Alıntıları Göster -
Kesinlikle bariz bir fark var, Mkv Playerlar çok daha üstün görüntü kalitesi açısından.quote:
HTPC nin görüntü kalitesiyle Media Tankler arasında barız fark olduğu söyleniyor forumda , benim TVIX 'im heralde şuanda aşşağıda posta kutusunda da üşeniyorum almaya çıkarken bi bakıcam bakalım nasıl bi alet.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cuoresportivo
Benzer içerikler
- botech wzone kumanda eşleştirme
- real debrid
- apple tv için en iyi iptv uygulaması
- inat tv m3u listesi
- h264 player
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X