Şimdi Ara

TVOUT nasıl ayarlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım tv out ancak

tv den görüntüyü almam için nereyi nasıl ayarlamam gerekiyor?

İşletim sistemim XPSP2 en son güncellemeler hep yapılıyor.

asus board; 2,8 prescot işlemci

128MB 5200 fx ekran kartı var

• Kardeş masaüstüne gel sağ tıkla özellikler de oradan ayarlar de görüntü birimini bul ondan sonra varsayılan monitörü ikinci seçeneğe ayarla daha sonra görüntü tv ye gider olunca haber ver?????!!!!!!!
  • monitörde 2. seçenek yok ki :(
  • özellikler-ayalar-gelişmiş-monitor de seçeneğin olması lazım.fx 5200 de tvout var mı yok mu hiç bilmiyorum büyük ihtimal vardır.olmasa sen böyle uğraşmazdın.ekran kartınla birlikte geln cd ye bi göz at
  • arkadaşlar kablo bağlantısını yaptıktan sonra özelliklerde ayarlara gelince otomatik olarak 2. monitör seçeneği çıktı. ayrıca nvdia prgmından da TV seçeneğini seçince bağlantıyı sağladım ancak . TV 109 ekran rpojeksiyon olduğundan mı ben mi bi hata yaptım bilmiyorum tv deki görüntüyü bazen klavye ile bazen de mouse ile kontrol edebildim. Bi PC den Bİ tv den kontrol ettim yani...... ama sonuçta bi şekilde oldu sorunsuz :) Nasıl yaptın desen anlatacak kadar da aklımda kalmadı. Ama şöyle özetliyim
    1- evet fx5200 8x ekran kartım da Tv out özellik var
    2- nvidia son sürücüsü yüklü
    3- özellikler -> ayarlar sekmesinde buldum seçeneği
    4- sürcüden de Tv ye geçiş yaptı
    5- aynı şekilde geri ayalrı değiştirdim.
    6- pcd yi resetlemedim hiç.

sonuçta :

komple masaüzerimi değilde ayarları değiştirdikten sonra hangi pencereyi açarsam onu gördüm Tv de

Benden sonra deneyecek arkadaşların bilgisi olsun!

Yanıtlayan arkadaşlara Teşekkür ederim.........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.