Şimdi Ara

TW5200 İçin Perde Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdaki araştırmalar neticesinde bende Epson TW5200 almış bulunmaktayım. Şimdi projeksiyon perdesi araştırmaları başladı doğal olarak. Nerden alınır motorlusu var mıdır? Hangi marka model tercih edilmelidir? Yardımlarınızı rica ediyorum.

3.5-4 metre mesafeden izleyeceğim 2 x2 veya 3 x2 metre perde yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

• k0rayy K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazının hayırlı olması dileklerimle,

Ben de projeksiyon cihazı arayışı içerisindeyim. Kriterlerime en çok uyan 2 cihaz var.

Biri Epson TW5200, diğeri ise Benq W1070. Çok kararsız kaldım bu konuda. Memnun musunuz cihazınızdan. Ben özellikle sadece film seyredeceğim. Filmlerde performansı nasıldır?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rayy

Arkadaşlar merhaba,

Forumdaki araştırmalar neticesinde bende Epson TW5200 almış bulunmaktayım. Şimdi projeksiyon perdesi araştırmaları başladı doğal olarak. Nerden alınır motorlusu var mıdır? Hangi marka model tercih edilmelidir? Yardımlarınızı rica ediyorum.

3.5-4 metre mesafeden izleyeceğim 2 x2 veya 3 x2 metre perde yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Araştırmalarımda gördüğüm kadarı ile gri yüksek kontrast perdeler çok önerilmiş.
  • tunjaii T kullanıcısına yanıt
    @tunjaii, giriş seviyesi home cinema cihazlarını gri kontrast perde ile kullanırsanız görüntü de ciddi iyileştirmeler elde edersiniz. Özellikle siyah seviyesi ve renk doygunluğunun artmasına destek olur. Bu da daha iyi görüntü alacağınız anlamındadır. Fullscreen marka gri kontrast perdeyi önerebilirim. Bu perdenin en önemli özelliği yüzey malzemesinin görüntüyü iyileştiren özel bir malzeme kullanılarak kaplama yapılmış olmasıdır. Gerçek home cinema perdesidir. Diğer gri perdeler ile karıştırmayın. Aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz ....

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/storlu-pmk8?ob=3&oz=6_16

Epson 5200 ün beyaz mat perde ve fullscreen gri kontrast perde performansları ...

TW5200 İçin Perde Tavsiyesi TW5200 İçin Perde Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 1 Mart 2014; 11:12:15 >

• bende de 5200 var. Gri perdeyle kullanıyorum. Çok memnunum.
  • Bu cihazıdan bende almayı düşünüyorum, fan sesi rahatsız ediyomu acaba? Kullanan arkadaşlar genel anlamda cihazın artı ve eksi yönleri ile değerlendirme yapabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rüzgarx R kullanıcısına yanıt
    Epson la aynı fiyatta olduğunu düşündüğüm benq w1070 de araştırmanızı öneririm. Her iki cihazı da inceledim. Benim tercihim w1070 olurdu.
  • Merhaba Arkadaşlar,

bende Epson EH-TW5200 marka projektör almış bulunmaktayım. Perdeleri incelerken bir yerden kaliteli 3D görüntü alabilmek için gümüş perde alınmalı gibi bir şeyle karşılaştım. bu perdenin de fiyatı bir hayli yüksek. gri perde almam yeterlimi yoksa gümüş perde mi almalıyım.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • XoviT X kullanıcısına yanıt
    @xovit, epson 5200 ile fullscreen gri kontrast perde öneririm. Cihazın giriş seviyesi olduğundan siyah derinliği ve renk doygunluğu bu perde ile artacaktır. Ciddi oran da görüntüde iyileştirme elde edersin.
    Gümüş perdeye ihtiyacın yok. Zira aktif sistem 2d cihazın var ...

Linki incelersen aradığını bulabilirsin ...
    http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/storlu-pmk8?ob=3&oz=6_16
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.