SLM ARKADASLAR BEN 9 GUN ONCE ARABAMA BIR SISTEM TAKTIM 38 CM MTX THUNDER 6000 BAS YINE MTX 6983 OVAL KOLON 3 YOLLU TWEETER LI VE 600 LUK PHILIPS DAP 600 AMFI SORUM SU TABII OVAL LER 80 WATT RMS E SAHIP FAKAT BUNLARIN MID VE TWEETER BOLUMLERI 3 GUN ICINDE ERIDI VE IPTAL OLDU SORUN NERDE HOPARLORLERDENMI YOKSA AMFIDENMI YANDI BU TWEETERLAR ACILEN YARDIM ARKADASLAR.NE OLUR ISI BILENLER BIR YORUM YAPSIN ONA GORE SISTEMI DUZELTICEM TESSEKKURLER
amfinin croswör ayarlarını yanlış yapmışsınız sanırım, ovallerin olduğu kanalın basını ve gainini kısın. hpf/lpf geçişleri varsa lpf ye kesinlikle getirmeyin, dıger ıkı konumda arzu ettıgınız ayara getirin (flat veya hpf ye). hz ayarı vardır onu yükseltin, tweeterlar içinde yapacak birşey yok tamire gitmesi gerek.
arkadasim bilgi icin tessekkurler benimki lpf de calisiyormus herhalde ondan yandi cok sagol birde sunu sormak isterim bass kolona amfinin yeterli olup olmadigini nerden anlarim birde arabamda su anda 126 db ses var 200 db ye yakin bir ses elde edebilirmiyim edersem nasil birsey yapmam lazim tessekkurler
pardon ovaller hpf de bass lpf de calisiyormus niye yandi anlayamadim peki bass lpf de mi calismasi lazim
quote:
Orjinalden alıntı: tb1ckv
pardon ovaller hpf de bass lpf de calisiyormus niye yandi anlayamadim peki bass lpf de mi calismasi lazim
bas hpf hariç diğer ikisinde çalıştırılabilir.
Neden o kadar yüksek db lere çıkmak istiyorsunuz ki? 126 db den 200 db ye çıkabilmek için biraz yüklü bir masraf yapmanız gerekecek.
slm audiocu arkadasim ben fransada oturuyorum gecen hafta katildigim tuning yarismasinda elimiz bos donduk orada cok yuksek db lerde araclar vardi ve bende burda imkan olmasi yani ikinci el anfi sub lar ucuz oldugundan bunda sorun yok sorun benim bu sistemlerde pek bilgim olmayisi bana 200 db veya yakinlarina ulasmak icin ne yapmam lazim 2. sorum onlar db kazancini arabaya bir parca takip cd verdiler peki ben nasil olcucem db kazancini tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme