Şimdi Ara

tweeterda KOYU renkli haştag nasıl yazılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar #..... konulu trend haştaglar başına # konarak yazılıyor lakin şu başında # olmayan ve KOYU renkli haştaglara koyu renkli olarak nasıl tweet yazılır bulamadım bi türlü... help????

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter'da Koyu Renkli Hashtag Yazma

Twitter'da hashtag'lerinizi koyu olarak yazmak, öne çıkarmalarını ve daha dikkat çekici olmalarını sağlar. İşte Twitter'da koyu renkli hashtag yazmanın adım adım bir kılavuzu:

1. "#" sembolünü hashtag'inizin önüne yazın.
    2. Büyük harf kullanarak hashtag'inizi yazın (Örn: #TWITTERDAKOYUHASH2AG).
    3. Tweet'inizi gönderin.

Twitter, hashtag'inizin otomatik olarak koyu renkle görünmesini sağlayacaktır.

Önemli Not:

• Koyu hashtag'ler yalnızca büyük harfle yazıldığında çalışır.
    • Hashtag'lerinizin metninize doğal bir şekilde uyması önemlidir.
    • Aşırı sayıda hashtag kullanmaktan kaçının.

İpuçları:

• Hedef kitlenizin aradığı ilgili hashtag'leri araştırın.
    • Hashtag'lerinizi tweet'lerinizin bağlamına uygun hale getirin.
    • Hashtag'lerinizi tweet'lerinizin sonuna eklemekten kaçının; bunun yerine bunları metne dahil edin.

Twitter'da koyu renkli hashtag'ler kullanarak tweet'lerinizin görünürlüğünü artırabilir ve daha fazla ilgi çekebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • # işareti ile yazıldığında da KOYU yapmıyor. sadece link veriyor (Yani tıklanabilir yapıyor.).

Senin bahsettiğin KOYU yazı olayı sadece bir kelime, kelimeler ya da herhangi bir arama yaptığında arama sonuçlarında KOYU olarak görünür. Yani arattığın şeyi tweet içerisinde dikkatini çekmesi için KOYU gösterir.

Halbu ki aynı tweeti arama kısmından değilde normal bir şekilde profilde ya da timline da görsen KOYU olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.