Şimdi Ara

TwelveSky 2 Classic (Karahan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam'e gelmiş görünce bir eski günler hatrına indirip oynamayı düşünüyorum. Benim gibi düşünenler varsa buyursunlar 1 gün sonra steamde erişime açılacak.

http://store.steampowered.com/app/539650

• umarım sonu karahan gibi p2w olmaz
  • o oyunu neden seviyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiriyorum bakalım.
  • DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    Olsa ne olur yıllarca oynayacak değiliz ya p2w olana kadar keyfini süreriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Olsa ne olur yıllarca oynayacak değiliz ya p2w olana kadar keyfini süreriz :)

Server full gösteriyo :)
  • tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    Aynen bir hata oluştu gece olduğundan müdahele edemediler herhalde, yoksa oyunu oynayan çok az kişi var, zamanla artar herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Aynen bir hata oluştu gece olduğundan müdahele edemediler herhalde, yoksa oyunu oynayan çok az kişi var, zamanla artar herhalde

Girdim 15 saniye bakındım çıktım.Karahan'ı oynamamıştım sarmadı beni :)
  • tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    Karahan oynamadan bu oyuna başlamak büyük cesarettir yiğidim
  • Oyunu baya oynamıştım beğenerek hemde. Eski günler geldi aklıma :D Türkçe versiyonu ile bunun herhangi bir farkı var mı? Oynadın mı hocam oyunu nasıl? İndirmeme değer mi@TearsForFears

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 31 Ocak 2017; 16:8:2 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Eskiden bende oynamıştım ama ben çok az oynamıştım 40-50 olup bırakmışımdır herhalde. O yüzden Karahan hakkında pek bilgim olmasada steamde görünce bir deneyeyim dedim. Oyuncu sayısı çok az pvp serverlar daha kalabalıktır herhalde. Bu oyunu yayınlayan firmanın bir sürü oyunu var hatta black deserti bile yayınlayacaklarmış.Bu oyunun reklamını yaparlarsa belki oyuncu sayısı güzel seviyelere gelir. Ne farkı var dersen inan hiç bilmiyorum ama karahan kadar p2w olmayabilir.
  • OYnadığım en iyi MMORPG'lerden biriydi. Yılan, Ejder ve Pars kavimleri vardı birkaç ay oynayıp item yakıp bırakmıştım hey gidi günler
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    başlangıçta baya sağlam bufflar ile başlıyorsun ilk seviyeler sıkıntı olmuyor envanterin ilk sayfası hap dolu şu ana kadar fark olarak bunları gördüm. Savaşlara girmedim ama oyuncu sayısı karahan kadar fazla değil doğal olarak. Pw2 olayı ise karahanın yarısı kadar eğer karahandan zevk aldıysan bundanda zevk alırsın.
  • DarKSide58 D kullanıcısına yanıt
    Oyuncu sayısı çok az, başlarken envanterini pot dolduruyor buff var 3x exp drop eventi var ama işte oyuncu yok. Bende sildim bu yüzden ama yayımcı firma black deserti bile yayınlayacak kadar parası varmış bu oyuna bir reklam yaparlar dolar oyuncu. Karahan oynamadım bilgin varsa bir pm atarsan sevinirim
  • Buda karahan gibi bir yerden sonra p2w e bağlar çünkü oyunun sistemi onu gerektiriyor.

Karahan ı yıllarca oynayıp para basmadan elle tutulur bir hesap elde edememiş biri olarak söylüyorum bunları.

Karahan ilk çıktığında tadından yenmiyordu.Millet deli gibi MT2 oynarken biz çatır çatır Karahanda level kasıyorduk.Sonra leveller arttı itemler yüseldikçe oyunda bunları elde etmenin tek yolu para basmaktı çünkü oyunda bunun drobu yoktu.Eşya basarken %60 dan sonra yanma riski vardı ama eşyaları %150 ye kadar basma sınırı getirdiler.Halbu ki biz %90 basılı eşya görünce adamın başına toplanıp MT2 de EdiLee görmüş masum köylü gibi o %90 eşyaya bakıyorduk :D

Neyse işte karahan veya TS2 bunlar p2w e dayalı bir oyundur.Eğer + basmak için gerekli eşyaları oyuna drop olarak eklerlerse ve genel anlamda oyunda eşya drobu yüksek olursa umut vaat eder yoksa zaman kaybı.

Bu arada oyunda pvp yaparken hayalet kesme denen bir olay vardı.Şöyle anlatayım.Siz bir mapda hızla koşarak gidiyorsunuz.Arkanızdada düşman kovalıyor.Sonunda düşmandan sizi görmeyecek kadar uzaklaştınız.Yaşasın kurtuldum diyorsunuz dimi yok ama değil çat diye ölebilirsiniz çünkü serverlarda yaşanan sorunlardan dolayı sizin arkanızdaki yansımanıza vuruyor.Siz ancak canını gidince haberdar oluyorsunuz.Yani öldüğünüzde :D

Neyse bu dediklerim halledilirse karahan oynanabilir.Ama ben olsam bu saatten sonra oynamazdım.Bir karakterin 20 skıllı varsa 15 tanesi diğer karakterdede var yani herkesde aynı skıll var sadece saldırı skıllerı değişik oda sadece ama sadece 3 tane :D

PvP yaparken tek skıll kullanıyorsun boss ve taş keserken diğer 2 skıllı kullanıyorsun.Koca oyunda totalde 165 level kasıyorsun ama kullandığın sadece 3 skıll :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 20 Şubat 2017; 13:7:30 >

• Karahan oynuyordum bıraktım tekrar başladım.Oyun neredeyse para olduğu için tekrar bıraktım.Peki bu oyun nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.