Şimdi Ara

twich de youtube da 50 100 200 tl para gönderen tipler! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir sizde ki bu nefret? İnsanlar parasını nereye harcayacaklarını sana mı soracaklar?
    Aylık 30-40 bin kazanıyorlarmış. Diyelim ki kazanıyorlar kardeşim sana ne? Hırsızlık yapıyorlarda mı kazanıyorlar? Cebinde ki paranı mı gaspediyorlar? Adamın biride demiş dilencilik. Hangisi izleyicisine bana para ver diyor?

İçinde bulunduğunuz bu nefret bu Twitch yayınlarında yok işte. Kimse biri oyun oynuyor diye para vermiyor insanlara. Oluşan bir ortam var, sabahlara kadar eğlenceli muhabbetlerin döndüğü Discord var. Belki sırf abone kasmak için kasa açan, çekiliş yapan insanlar olabilir ama Pinti Panda gibi, LeahLovesChief(leah) gibi, Turgut Uç gibi çok değerli yayıncılar var, sizin bu hazımsızlığınızı o yayınlarda göremezsiniz.
  • bende anlamıyorum nasıl para veriyorlar bunlara, milletin anasına bacısına sovuyorlar, üstüne birde para gonderiyorlar, biri cıkıp diyor ameliyat parası + masrafları 9 milyar, millet 9 milyarı gonderiyor, cıldıracam nasıl gonderiyorlar boyle şaklabanlara, birde para gonderdigi kisi insan olsa yine yine, milletin anasına soven kisi gunluk harclık yazıyor millet harclık gonderiyor yok boyle bişi arkadaş Allah sonumuzu Hayır etsin artık millet gotunun üstüne oturarak oyun keyfini yaşarak üstüne para kazanıyor
  • İzleyenlere soruyorum neden izliyorsunuz diye sohbeti sarıyor diyor. Geçen oturuyoruz adamın akrabası arıyor panda yayın açmış izle diyor garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bana sorarsan saçma sapan bir şey , oyunu o oynayacak fakat parayı ben verecem , yok öyle birşey..

Bununla birlikte , insanlar parasını nereye harcarlarsa harcasınlar beni ilgilendirmez , ister o paraları kağıttan uçak yapıp atsınlar isterlerse de o insanlara binlerce TL versinler , kazanırken karışmadımki harcarken karışayım , özgür bir ülke değilmi burası , size ne !!!!

• Kimin ne kadar kazandığı, kimin ne kadar harcadığı beni ilgilendirmez. Ben böyle bir şey için para vermem. Bana göre enayilikten başka bir şey değil. Onu yapacağıma gider yardım derneklerine bağış yaparım, içim rahat eder.
  • Bence gayet sıradan bir olay. insanlar yayıncı ile bağ kurabiliyor, onunla zaman grçirmekten keyif alabiliyor. Benim de izlemekten keyif aldığım eğlendiğim yayıncılar var. 30- 40 lira benzinin 5 lira olduğu ülke de para değil malesef. Hem adam vaktini, zamanını harcıyor sohbet ediyor vs. yeni oyunları satın alıyor, deniyor, öğretiyor. Sistemini upgrade ediyor. Tüm bunlar için para lazım. Ayrıca adamın hali vakti yerindedir yollar para kime ne? Yahu adamlar kazanıyorsa bu işlerden helal olsun daha ne olsun. Kolay yoldan eğlenerek para kazanmak gibisi var mi? Helal olsun kazananlara.

• Donanım haber kıskançlık konusuna hoş geldiniz

• yanlış olan ailelerin, çocukların şuğursuzca para harcamasına ses çıkartmamalarıdır. ileri ki yaşlarda bu çocuklar elinde para tutmayı, geçinmeyi nasıl bilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

50-100 lira gönderenler hep oyun. Adam yüksek bağış atıyor ama yayın sonunda onu geri alıyor. Maksat ise aa bak falanca 100 lira bağış attı ben de 3-5 lira atayım, basit bir sürü psikolojisi ve akıllarına bağış atıldığını sokmak.

Yüksek bağışlar dışında yapıldığını düşünmüyorum. Sonuçta bu paradan vergi kesiliyor.

Hocam o verginin fazlasını zaten kazanıyorlar bence. He bir de çekiliş yapacaz şu olacak bu olacak diye de abone kasıyorlar bunu unutmuşum :).

• Stream ve youtube hakkında bilgin veya herhangi bir yeteneğin varsa sende kazanabilirsin. Bunu dert etmek? Açıkcası çok komik.

Futbolcular da 100M 200M euro gibi paralar kazanıyor? O zaman Bu da bir dert olmalı sizin için.

Kafanızı boş işlerle doldurmayınki böyle saçma konuları şu forumda görmeyelim artık .

Konun özeti Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş .

İyi geceler.
  • Kardeşim sana katılıyorum adamlar oturdukları yerden para kazanıyor ciddi anlamda.Bazıları lise bazıları üniversite terk.Adamlar ygs lys falan kasmıyo hiçbi adamakıllı eğitimleri yok tamamen cahiller bi tek jahrein hariç galiba adam akıllı üniye gitmiş olan yok.(İstisna vardır tabi.)Ferit falan ygs ye öylesine girdim diyo.Biz burda ygs lys için kıçımızı yırtıyoruz adam oyun oynayıp bir doktorun maaşından bile 3-4 kat fazla para kazanıyo.Gidiyo almanyalara beleşe.Tek hak edenin jahrein olduğunu düşünüyorum adam en eski yayıncı o da son zamanlarda bozdu zaten.YouTube a hiç girmeyeceğim şu an kültürümüz en fazla yotubeden kirleniyo.Aptal oğlu aptal bir nesil yetişiyor hayırlısı.Bu ülkenin geleceğine dair gram umudum yok.
  • Önceden dediğin mantıkta kolaydı ama şimdi değil. Youtubedada bir rekabet ortamı var.

Yani öyle işten ayrıl akşama kadar pc oyna, seni izlesinler vs. olayı yok artık. Gerçekten iyi olanlar veya çok önceden koltuğu kapanlar şuan izleniyor.

Bir dene bakalım kaç izleyici gelecek.

O işler basit değil o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

3-5tl çok sevdiğin kişi için bağış yapabilirsin ama 100-200tl bağış saçmalık 100tl ye gider oyun alırım kendim oynarım ne başkasına para verecem.

hocam hergun 100 tl atan cocuk var ya.babası doktor muş.zenginlermiş.cocuk hergun ismimi soyle diye 100 tl gonderiyormuş.ayda 3000 tl yapar.bi memurun maaşı hocam.cocuklar bu işi yanlış kullanıyor.yayıncılarda şuan bu işin kaymağını yiyor.iyi valla yataktan kalk pc başına gec.hem oyun oyna.iş güc yok hemde ayda 30 40 bin tl kazan.devlet bu işe dur demeli bence.dur diyecek kısım cocuklar.ellerindeki 3 5 kuruşu adamlara veriyorlar.git guzel yemek ye.git guzel tarz kıyafetler al .adamı seyrediyorum diye bide para vericem oylemi?bana faydası ne bu işten?seyretmem mi?admımı mı soylemesi? :))

Devleti her bi şeye karıştırmasanız olmuyor.

• 50 TL üstü bağış atanların çoğu o streamerların srteamer arkadaşları. Birbirlerine bağış atıyorlar.

Arada böyle paslaşıyorlar ki izleyenler bu bağışların normal olduğunu, herkesin attığını düşünüp onlar da atsın.

Bir de atarken edebiyat yaparlar öğrenciyim işsizim son param. Böyle derler ki sen "vay be öğrenci adam bile son parasını atıyor ben de atayım o zaman" kanısına kapıl.
  • herkesin işi kolay olacak değil ya ! devir değişti. internet üzerinden para kazanan binlerce insan var.

kaldı ki bugun facebook'un kurucusu örnektir. yayın yapmakta öyle kolay değil basit gibi gözüksede. bana sorsan ben başkasının oynadıgı oyunu ne izlerim ne de para yollarım. onu izleyecegime kendim oynarım.
  • Youtubeda gördüm iki üç gün önce, 11.000 TL bağış nedir yahu? Yayıncı ismi gizli kalsın, bilen biliyor zaten.
  • Hayatımda tek kuruş göndermedim göndermedim ama göndersem dahi bu kimi ilgilendirir?
    Veya bu adamların kazandığı para seni ne ilgilendirir?

Herkes senin gibi fakir fukara mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

50 TL üstü bağış atanların çoğu o streamerların srteamer arkadaşları. Birbirlerine bağış atıyorlar.

Arada böyle paslaşıyorlar ki izleyenler bu bağışların normal olduğunu, herkesin attığını düşünüp onlar da atsın.

Bir de atarken edebiyat yaparlar öğrenciyim işsizim son param. Böyle derler ki sen "vay be öğrenci adam bile son parasını atıyor ben de atayım o zaman" kanısına kapıl.

yav he he
  • Bu bağış işi zamanla kara para aklama işine dönerse hiç şaşmam belki komplo teorisi gibi geliyor ama olmaz dememek lazım
  • Sokak müzisyenine para atmak gibi bişey bu, adam seni eğlendiriyorsa bahşiş verebilirsin tabi 100 lira 200 lira falan abartı ama madem kıskandın ve kolay para kazandıklarını düşünüyosun çözüm çok basit, sende yap

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.